Shocked Emotions

Parin hissuttelevan nudelakkauksen jälkeen on aika rykäistä eetteriin vähän väriä. Sitäpaitsi tarvitsen väriterapiaa tähän tyhjyyden tunteeseen, jonka olympialaisten loppuminen aiheutti :D Mihin minä nyt kaiken aikani käytän, kun en voi jännittää urheilijoiden puolesta? Kauhee olympiamasennus!

picture polish shocked
.

Voisin tunteella ja paatoksella kirjoittaa esseen aiheesta Leijonat, Selänne, Timonen ja Salo, mutta säästän teidät kärsimykseltä ja puhun sen sijaan kynsilakoista. Kynsillä on Picture Polishin Shocked, mieletön pinkki jelly, joka on täynnä holohippusia.

.
.

Epäilin Shockedin olevan huonosti peittävää, mutta kolmella kerroksella tulos on täysin peittävä. Koostumus oli erittäin hyvä ja helppo, eikä siivottavaa juuri kynsinauhoille jäänyt. En yleensä välitä jellypohjaisista lakoista, koska ne usein kuivuessaan jotenkin kutistuvat ja ”pakenevat” kynsien kärjistä jättäen kärjen vaaleaksi ja läpikuultavaksi. Shockedissa tätä ongelmaa ei onneksi ollut ja tää lakka jää kyllä kokoelmaan pysyvästi. Aivan ihana :)

.
.

Mehukkaan pinkin ja mustan yhdistelmä toimii aina, joten sudin nimettömään OPI:n mustaa Emotions-tekstuurilakkaa. Lakka ei juuri ole hypetettyjen tekstuurien joukossa, mutta minusta se on aivan ihana ja mielenkiintoinen vaikka onkin yksivärinen. Koostumuskin on tosi hyvä, kuvissa kaksi kerrosta ja lisänä vaaleanpunaiset niitit.

.
.

Kiekuraköynnökset on decalit, pitkästä aikaa hyvälaatuiset sellaiset. Yhtään ei joutunut riitelemään, aina plussaa. Mun ja siirtokuvien tie on ollut viime aikoina vähintäänkin kivinen, joten oli mukava törmätä helppoon arkilliseen vaihteeksi.

Ai niin, yks hyvä puoli olympialaisten päättymisessä ainakin on: Satuhäät palaa ruutuun! Jess :D

P.s. Muistutan vielä Kauneudenkaupan alekoodista: koodilla wastinglifestyle saa -20% normaalihintaisista tuotteista, koodi on voimassa vielä tämän kuun loppuun. Kauppaan pääsee sivupalkista tai tästä. En hyödy koodin käytöstä tai klikkauksista :)

Translation: For some reason I waited a long time before using Picture Polish Shocked for the first time, I anticipated it being sheer and shrinking like jellies often are, but I was quickly proven wrong. Shocked has an outstanding formula and is fully opaque with three easy coats. Hot pink hue with scattered holographic flakes is incredibly pretty. I wanted to emphasize the shade with black accents so I chose OPI Emotions for my ring finger and black water decals for the others. I love both polishes, they’re definitely staying in my stash!

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Mun mielestä Emotions on kanssa aivan ihana ja tyylikäs! Se vois ihan hyvin löytyä joka kuukaus kynsiltä ja vielä niin hyvälaatuinenkin :) Siitä oon miettinyt varakappaletta…

  Pinkki ei ole mun kaveri, mutta ihan sun tyyliset kynnet, mehukkaat :)

 2. Maanantaina pitää aina ensimmäisenä käydä katsomassa mitä on julkaistu täällä, muuten en ehkä kestäisi =P Tuo musta tekstuurilakka on kyllä ihan sietämättömän hieno! Harmi vaan, että tämän kuun tuhlaamisen takia olen ostolakossa huhtikuuhun asti.. =(

  1. :D apua, pitää yrittää muistaa julkaista jotain aina maanantaiksi!

   Oho, kova rangaistus! No mutta Emotionsia takuulla saa ihan helposti vielä huhtikuussakin :)

 3. Ensin olympialaiset ja seuraavaksi Satuhäät? o.O Sun telkkariohjelmamakusi on vähintään epäilyttävä. Onneksi sentään kynsilakoista ollaan suht samoilla linjoilla :D Nää on aivan ihanat kynnet, joskin pikkupiru olkapäällä yrittää päästä kysymään, montako tuon pinkkiä/magentaa/violettia holohippulakkaa sulla jo on ;)

  1. Sun mielipide on epäilyttävä! :D

   Ei oo kovin montaa, tämän Shockedin tieltä myin mm. Electra Magentan ja Miss Conductin pois :)

 4. Mä aloin just hypettää tuota OPIn hiekkalakkaa! Miksen ole tiennyt, sen olemassaolosta? Varsinkaan viime viikolla, kun sorruin taas ebayhin siinä määrin, ettei vähään aikaan taas ole asiaa? :D Siis nättejä toki nuo muutkin kynnet on ;)

  1. No kun tää aina jää kimaltelevien tekstuurisiskojensa varjoon! Ihan turhaan mun mielestä, koska tää ei tosiaankaan ole ”vain musta” tai tylsä muutenkaan :) Haha eBay teettää tollasta…ehkä ens kerralla muistat napata Emotionsinkin :D Kiitos :)

 5. Oi miten ihana tuo Shocked! Se pitää kyllä heittää aina vaan kasvavalle toivelistalle. :)

  Olympiamasennus se on kyllä täälläkin, varsinkin kun tänään on vielä nettikin temppuillut! Tekemistä pitää suorastaan keksimällä keksiä…

  1. Shockedin jälkeen alkoi kummasta yhä enemmän ja enemmän kiinnostaa muutkin Picture Polishit :)

   Mun oli sentään oltava töissä niin oli jotain tekemistä :D

 6. Ruudun täällä puolella mielellään luettais se essee Selänteestä, Timosesta ja Salosta, mitä muutakaan sitä nyt elämällään tekisi…? Mennä ulos vai, täh häh?

  Omaa masennusta lievittää KBShimmerin Snow Flaking Way, joka samalla muistuttaa olympialaisista ja piristää mieltä… mixed emotions ;)

  1. En kehtaa, menis tunteelliseksi kuitenki :D mahoton haikeus kyllä! Onneks MM-kisat on tulossa, joskin sinne tuskin ketkään starat jaksaa enää vaivautua tulemaan :)

Vastaa