Räväkät huulipunat NCLA:lta

NCLA on tullut tämän blogin lukijoille, ja minulle, tutuksi kynsilakkamerkkinä. Nyt brändi on kuitenkin laajentanut valikoimaansa kynsitarvikkeista myös huulipuniin! Sain CesarsShopista uutuudet itselleni ja pääsin tutustumaan näihin ihanasti pakattuihin puniin.

Kattokaa nyt noita pahvipakkauksia! Ihana kesätunnelma. Pucker up!

Sävyt vaikuttivat ensivilkaisulla tosi tavanomaisilta, mutta tsii-sus miten kirkkaita ne onkaan! Kolme vaaleinta sävyä on liki neonsävyjä, jos nyt huulipunia voi neoniksi sanoa. Punat ovat valtavan pigmenttisiä ja lopputulos on semimatta. Punat eivät kuivata huulia, koska eivät ole täysin mattaa. Pysyvyys on omituisen hyvä siihen nähden, että huulipunat eivät kuivu paikoilleen vaan jättävät merkkinsä kahvikupin reunaan ja pusutetuille huulille. Vei hetken tottua siihen, koska oon käyttänyt niin kauan yksinomaan täysmattaisia kestopunia (tai sitten ihan toista ääripäätä eli hyvin kevyitä huulikiiltoja).

Jos haluat tulla huomatuksi ja tuoda tropiikin huulillesi, valitse jokin ylläolevista kolmesta sävystä: Beverly Hills Bad Girl, Malibu Moments tai Hollywood Heartbraker. Sävyjen kirkkaus ei todella tule kuvissani oikeuksiinsa, mutta uskokaa kun sanon, että tämän pinkimmäksi, korallimmaksi tai korallipinkimmäksi huulipunia ei varmaan voi saada :D

Nämä kolme sävyä ovat sitten jo syksyynkin sopivia. Vasemmalta oikealle Calabasas Queen, Downtown’s Sweetheart ja Silverlake Serenade. Calabasas Queen on ihanan kirkas punainen, Downtown taas tummempi, murretumpi punainen ja Silverlake viininpunainen. Downtown olis huippu joulupuna myös!

Huulipunien koostumus on tosi täyteläinen ja helposti levittyvä. Koska mulla on ohuet huulet ja punat on hullun pigmenttisiä, toivoisin että NCLA julkaisisi valikoimassaan myös näitä sävyjä vastaavat huultenrajauskynät, mitkä helpottaisi räväköiden punien levittämistä tarkasti. Muhkeahuulisilla ihmisillä tuskin on kynille yhtä paljon tarvetta, mutta yhtäkaikki, kynät olisivat tosi kiva lisä. Huulipunat on vakuuttava näyttö siitä, että NCLA Beautylla on kapasiteettia moneen muuhunkin kuin kynsitarvikkeisiin.

Huulipunat ovat myynnissä CesarsShopissa. Punat valmistetaan jenkeissä ja ne ovat vegaanisia ja toki myös cruelty-free.

Mikä on sun valinta? Huulikiillot, kiiltopunat, perushuulipunat, satiiniset, täysmattaiset vai jokin muu?

(Huulipunat saatu.)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Oih, onpas ne kaikki ihanan näköisiä!

    Mä käytän vähän kaikenlaisia huulimeikkejä :) Nestemäiset punat ei oo ihan mun ykkössuosikkeja tai sit laitan niihin kiillon tai huulirasvan päälle. Paljon enemmän tykkään ihan perinteisistä puikkopunista, esim MACin Satin-koostumus on mun mieleen :) Mutta kiillot, kiiltopunat, cremet… kaikki menee :)

    1. Jos Satin on sun mieleen niin nämä punat vois hyvinkin olla sun juttu. Mä oon niin tykästynyt siihen mattapunien pysyvyyteen, että tavalliset puolikiiltävät puikkopunat tuntuu tosi haasteellisilta! En ikinä muista varoa huuliani saati sitten tarkistella ja lisäillä huulipunaa :D

  2. Malibu Moments näyttää ihanalta korallipinkiltä<3 Mä olen edelleen mattapuna-levelillä, enkä ihan äkkiä varmaan tule poistumaan sieltä, tosin nyt olen varovaisesti testaillut Benecosin semi-mattapunaa, joten siedätys on käynnissä:)

    1. Joo, kyllä se mattapunien pysyvyys on niin iso plussa, että siitä ei mielellään kyllä lähde luopumaan :)

Vastaa