Raikas kesätuoksu naiselle: Herbae par L’Occitane L’eau

Tuoksut saatu ilmaisnäytteinä.

Jokainen kesä ansaitsee oman signature-tuoksunsa, myös kesä 2020 vaikka korona onkin tätä vuotta kovasti varjostanut. L’Occitanen keväällä julkaistu uutuus Herbae par L’Occitane L’Eau on täydellinen kesätuoksu, itseasiassa yksi parhaista tuoksuista mitä kokoelmistani löytyy! Tuoksumakuni on sillä tavalla aika kapea, että melkein kaikissa omistamissani tuoksuissa on tiettyjä yhteisiä piirteitä, ja käytännössä käytän kesäisiksi miellettäviä tuoksuja ympäri vuoden. Herbae par L’Occitane L’Eau eroaa kuitenkin perinteisistä kesätuoksuvalinnoistani siinä suhteessa, että se on jollakin tapaa aikuisempi ja kukkaisempi kuin monet muut suosikkini.

Alkuperäinen Herbae par L’Occitane on tuoksu, johon suhtaudun suorastaan palavalla kiintymyksellä (postaukseni tuoksusta löytyy täältä), joten en odottanut yhtään vähempää tältä uudelta L’Eau -versioltakaan. Herbae Par L’Occitane L’Eau -tuoksua mainostetaan sitruksisena versiona alkuperäisestä, mutta minusta alkuperäinen Herbae par L’Occitane on nimenomaan se sitruksisempi ja kirpeämpi näistä, ja L’Eau taas selvästi kukkaisempi. Näkee sen jo pullojen väristäkin: alkuperäinen Herbae on vihreä, kuten leikkokukkien ja kasvien lehdet, ja L’eau taas vaaleanpunainen kuten itse kukka voisi olla.

Toki L’eau on myös hieman sitruksinen, mikä leikkaa tuoksun makeutta juuri sopivasti, mutta ennenkaikkea se on kukkainen. Alkutuoksussa on sitruunaa, bergamottia ja karhunputkea, sydäntuoksussa taas valkoapilaa, rohtosalkoruusua ja jasmiinia. Pohjatuoksu tulee vaaleasta puusta, myskistä ja tuoksusimakkeesta. Yhdistelmässä on samoja piirteitä kuin Herbaessa, vaikka ne ovatkin erilaisia tuoksuja. Molemmat ovat kuitenkin sekä pehmeitä ja täyteläisiä että raikkaita, ja sellaisina juuri mun tuoksutyyliin sopivia. L’Occitane kuvaa Herbae par L’Occitane L’eaun sydäntuoksua ”arvaamattoman naisen olemukseksi, jolla on sekä lempeyttä että voimaa” ja minusta se on todella hyvä kuvaus! …ja tietysti haluan ajatella olevani juuri sellainen nainen :D

Herbae par L’Occitane L’Eau -sarjaan kuuluu tuoksun lisäksi myös vartalovoide, käsivoide ja suihkugeeli (! must have), sekä suloinen Herbae Discovery Kit, jossa on minikokoinen tuoksu sekä matkakokoiset vartalovoide ja suihkugeeli.

Tuoksua on saatavilla L’Occitanen verkkokaupassa ja myymälöissä.

Mun kesä tulee tuoksumaan Herbae par L’Occitane L’eaulta. Entä sun? :)

(Tuoksu saatu ilmaisnäytteenä. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

 1. Mun on pakko toi kyllä saada! Alkuperäinen herbae on ihan lemppari ja tämä uppoaa varmasti myös. Muutenkin tykkään samoista tuoksuista kuin sinä ?

  1. Joo tästä on helppo tykätä, jos alkuperäinen Herbaekin on mieleinen! Huippua että meillä on sama tuoksumaku! :D tuoksuja on niin vaikea kuvailla kirjallisesti, että on tosi vaikea postausten perusteella tietää olisko tuoksu itselle hyvä vai ei, ellei just satu löytämään tyyppiä jonka kanssa nenät menee yksiin! :D

   1. Koska nopeat liikkeet on näyttäviä, tilasin ton pikkusetin samantien ja just sain hyppyysiini. Ja kyllä, aivan ihana tuoksu on? otin samalla käsivoiteen samaa sarjaa, niin nyt mä tuoksun jumalaiselle ja jos joku yhtään lähelle uskaltaa, saa nauttia hurmaavista sulotuoksuista :)

    Muutenkin sun juttuja on kiva lukea, kun oon ite kans punapää, aika kuivaihoinen ja sitä rataa niin monia juttuja tästä on kyllä omaan käyttöön napattu?

    1. Jee!! Huippua että tykkäsit tuoksusta ja tuotesuositukset on muutenkin mennyt kohdalleen! Oot kyllä todellakin tämän blogin kohderyhmää :D

Vastaa