Picture Polish Week: Swagger

Hyvä herrasväki, terrrrvetuloa Wasting Lifestylen Picture Polish -teemaviikolle! *fanfaarit* Seitsemän päivää, seitsemän Picture Polish -lakoilla tehtyä lakkausta, seitsemän postausta! ….jotka todennäköisesti tulee olemaan vähän normaalia vähäpuheisempia, koska muuten en kyllä mitenkään ehdi postata joka päivä. Vissiin pitäis käydä töissäkin?

Idea teemaviikosta lähti yksinkertaisesti siitä, että Picture Polishien tullessa Cesarsille mulla hävisi se vähäinenkin impulssikontrolli ja ostin ihan älyttömän läjän näitä lakkoja. Monessa erässä tosin, mutta kuitenkin. (Hei sit jos IT-tuki kysyy niin mä ostin kaksi ja nekin oli leikisti puoleen hintaan, right?) Ajattelin sitten että miksen nyt runttaisi teemaviikkoa kasaan, kun materiaalia ja intoa kerran on!

picture polish swagger
.

Ensimmäisenä lauteille pääsee Swagger, lilaan taittava vaaleansininen. Swagger näyttää valaistuksesta riippuen joko vaaleansiniseltä tai laventelin sävyiseltä, mun kuvissa sitä lilaa vivahdusta ei kyllä näemmä juurikaan näy. Lilan sävyn sijaan kuviin on jostain syystä tullut tuollainen ihmeellinen mattaefekti, vaikka lakkaus oli kyllä tosielämässä kiiltävä. Oh well, tutkimattomat ovat valokuvien tiet. Joka tapauksessa, Swagger on yksi parhaista cremeistä IKINÄ. Se vain soljui kynsille ja enkelikuoro lauloi taustalla. Oikeasti, ihan käsittämättömän hyvä koostumus. Lakkasin kynsille kaksi kerrosta ja nautin jokaisesta minuutista. Olin aidosti yllättynyt, sillä aiemmin olin kokeillut Picture Polishin cremeistä ainoastaan Fairy Flossia ja se oli aivan järkyttävää kuraa.

picture polish swagger swatch
.

Olin Swaggerin laadusta niin liikuttunut, etten lähtenyt edes urheilemaan mitään ihmeellisiä koristeluja, vaan leimasin vain lehtikuviot Konadin Pastel Green -lakalla Swaggerin päälle. Lehtikuvio on Bundle Monsterin laatasta BM-501. Tuo kuviokin toimi ku häkä. Helpoin lakkaus minkä olen hetkeen tehnyt.

bm-501 plate
.
bm-501
.
.
.

Nuih, ensimmäinen osa sujahti vaivatta maailmalle, huomenna sitten uudestaan :)

Translation: Welcome to Picture Polish theme week! CesarsShop started to carry Picture Polish recently and I basically lost it when I heard the news and carried a pile of money to CesarsShop the minute polishes came to Finland :D Since I now have a bunch of new pretties to show you I figured that theme week is in order. First up is Swagger, a periwinkle creme. It’s actually a bit more lilac than my pictures show. The quality in this polish is just insane, this is one of the best cremes I own. It applies like heavenly butter, if there was such a thing, and covers with two easy coats. Amazing polish. I wanted something simple for the nail art part so I just stamped over Swagger with Konad Pastel Green and Bundle Monster BM-501 plate. I really like the color combination here if I may say so myself! :)

Thanks for visiting and see you tomorrow with another Picture Polish – or a couple of them!

Kurkkasitko jo nämä?

23 kommenttia

 1. Swagger on kyllä kaunis, mutta juuri sen sävyinen, että jos itse laittaisin sen kynsille niin en pitäisi. Voi kun tämä sinisten ja vihreiden inho loppuisi pian! :D Innolla odottelen teemaviikkoon jatkoa! :)

  1. Swagger on kyllä melkein lila, että kyllä sä saattaisitkin tykätä! Mun kuvat ei nyt vaan oo oikein kohdillaan sävyn puolesta..en mäkään innostunut Swaggerista ennenkuin näin sen livenä :)

   Kiva että teemaviikko kiinnostaa! :)

 2. Aaahh! Mulla on edelleen haavi auki siitä miten upean pigmenttisiä ja hyvin levittyviä nämä cremet on (ei tosin kaikki tietenkään, koska sehän olisi aivan liikaa pyydetty). Testailin näitä hyrrään Cesarsilla ja suuhan siinä loksahti auki. Kivointa oli se, ettei saanut ostaa yhtään herkkua itselle, koska tipaton…

  1. Voi tipatonta :/ Ehtiihän näitä onneksi myöhemminkin ostaa :) cremejä mun tarttis kyllä tältä merkiltä saada lisää!

 3. Mulla on Swagger juuri kynsillä! Tykkäsin sen koostumuksesta, mutta se oli ohuempi kuin monet muut PP-cremet, joten pari ekaa kynttä meni ihmetellessä ja totutellessa.

  Aivan ihanat kynnet! ♥

 4. Mua pelottaa tää teemaviikko! Kuinkahan monia ”pakko saada” fiiliksiä heränneekään.. Huokaisin helpotuksesta tänään, vierastan sinistä kynsillä, joten rahat säästyy tän kohdalla :D

 5. Tosi sievä yhdistelmä! Muakin pelottaa teemaviikko mutta onnekseni omistan suurimman osan haluamistani Picture Polisheista. Paitsi en tätä Swaggeria, koska se oli loppu kun tein Harlow’n tilauksen:( Hm…oliskohan Cesarsilla vielä…

 6. What a beautiful colour! I love the combination of this blue with the stamped design … it looks very clean and fresh. :)

 7. Oi Swagger <3 Kai se on pakko jossain vaiheessa hankkia, sun syy :D Mä oon ihan rakastunut PP-cremeihin, etenkin Chillax ja Flirt on unelmia. Pari on vielä kokeilematta, mutta tikutettuna vaikuttivat ainakin yhtä hyviltä.

  Tosi kauniit kynnet ja niin hienosti leimatut että! Mä vielä totuttelen leimaamiseen, onko vinkkejä miten kuvion sais aina kohdistettua hyvin?

  1. hahaa, sori :D Kyllä, Chillax ja Flirt on ihan huippuja!

   Kiitos! Kohdistamisessa mua on auttanut ehkä eniten suorakulmaiseen stamperiin siirtyminen ja sopivan kokoisten kuvioiden käyttö (en edes yritä enää MoYoun XL-kuvia, ne pienemmät on just sopivia). Loput on sitten arpapeliä :D

   1. Pitäisi varmaan kokeilla sitä suorakulmaista stampperia, se kun vaan ei ole niin löllö kuin tuo mun pyöreä stampperi. Onko sulla tosi pehmeä se suorakulmainen vai kiinteämpi? Tuo mun on siis MoYoun suorakulmainen ja se tuntuu suht kovalta.

    Sulla onkin niin söpön kokoiset kynnet, että sulle mahtuu ne pienet kuviot. Mun lapiot tarvii XL-kokoa :D

    1. Mullakin on MoYoulta se mun oma, se pehmenee käytössä jonkin verran mutta ei se mikään aivan supersuperlöllö ole. Tarpeeksi pehmeä mun makuun kuitenkin :)

     Haha, mulla on kyllä aika minikynnet :D

Vastaa