Picture Polish New York, Arabian & Wanderlust

Taas on se aika, kun yleisö ensin kohahtaa ja sitten huokailee ihastuksesta: piCture pOlish on julkaissut kaikessa hiljaisuudessa kahdeksan uutta lakkasävyä. PP:n uudet julkaisut on sellaisia joita odotan kuin kuuta nousevaa ja julkaisuhetkellä todellakin kiittelen sitä, että merkkiä saa Suomesta ja uutuudet tulevat Cesarsille ihan samaan aikaan kuin muuallekin maailmaan. Koska vielä satun asumaan suhteellisen lähellä CesarsShopin kivijalkaliikettä, pääsen roikkumaan ovenkahvaan välittömästi kun lakat on julkaistu. (Tällä kertaa tosin jouduin orjuuttamaan Sissin kuriiriksi, mutta kuitenkin.)

Ostosten suunnittelua vaikeuttaa PP:n uusi tyyli julkaista uudet lakat ilman ennakkohehkutuksia. Uudet sävyt ovat kuin valtionsalaisuuksia, joista ei tihku mitään tietoa ennen kuin ne ovat jo myynnissä. Hyvä puoli tässä on se, että enää ei tarvitse olla hikikarpalot otsalla päivittämässä nettikauppojen sivuja puolta tuntia ennen julkaisua ja toivoa että hiirikäsi on nopeampi kuin tuhansilla muilla ostajilla. Lakat tulevat myyntiin kaikilla jälleenmyyjillä samaan aikaan ja koska swatch-kuviakaan ei etukäteen ole tarjolla, ei ne hienoimmat sävyt myöskään myy loppuun ensimmäisen minuutin aikana. Mulla riittää rakkautta indielakoille, mutta vähemmän niille, joilla myyntiin tulevat erät ovat naurettavan pieniä ja rajattuja. PP:n politiikka on sikäli parempi, että mahdollistaa lakkojen ostamisen pienen harkinnankin jälkeen.

Ensimmäisessä aallossa ostin kaksi suosikkiani ja sain yhden lakan esiteltäväksi.

Hi everyone! It’s time to gasp and then jump up and down with excitement: piCture pOlish has just released 8 new shades! They have once again done it in complete secrecy but fortunately I live near CesarsShop so I could go bang on their door immediately after release :D Well actually I did get help from a fellow nail blogger this time, but you get the picture. I really appreciate this release system where every stockist gets to release the new shades at the same time. There’s no love lost between me and super limited launches – me and thousands of other hysteric NPA’s fighting for indie polishes with malfunctioning shopping cart systems at the same time? No thank you! I prefer big quantities, quick restocks and Finnish sellers! :D

I bought two shades and got one for review from CesarsShop and here are the swatches!

picture polish new york swatch
.

New York on todella uniikki sävy, enkä oikein tiedä mikä sana tuota väriä parhaiten kuvaa. Malva? Marjapuuro? PP:n mukaan sävy on marsala, mutta mun mielestä marsala on paljon ruskeampi sävy. Katsokaa vaikka googlesta. Mun kuvissa New York on hieman liian pinkki. Joka tapauksessa kyseessä on sellainen sävy, jolle ei varmasti dupea ihan hevillä löydy. Siitä pitää huolen viimeistään nuo ihanat shimmerhiput ja ripaus hologlitteriä. Koostumus oli piCture pOlishille tyypillinen: erittäin tasaisesti levittyvä ja jämäkkä muttei paksu. Kuvissa kaksi kerrosta. Keskisormessa on yksi (!!) kerros Avonin Iceberg White -lakkaa ja leimaus Dashican Magic Magentalla.

New York is a unique shade. I don’t quite know how to describe this, maybe red-toned mauve or pink-toned marsala? Apparently I’m crappy at describing colors. Especially these extraordinary ones. Primary colors I can handle! :D Anyway, I can assure you that it won’t be easy finding a dupe for New York. It’s a crelly with white shimmer flecks and holo glitter. Formula was excellent. I used two easy coats. For the accent nail I used Avon Iceberg White and Dashica Magic Magenta.

.
.
.
.
picture polish wanderlust swatch
.

Wanderlust (saatu) on kylmä neonpinkki, mukana hologlitteriä ja siniviolettia shimmerhippua. Oli muuten tosi rattoisaa yrittää kuvata tätä niin, että sävy toistuisi oikeanlaisena…jouduin värejä säätämään jälkikäteen, mutta nyt ollaan minusta varsin lähellä oikeaa sävyä. Lakan koostumus oli ihan samanlainen kuin muissakin PP:n shimmerholocrellyissä, eli erittäin helppo. Wanderlust tarvitsee kolme kerrosta kunnon peittävyyteen, mutta on sen arvoinen kyllä ja kuivuukin vikkelästi. Neonpigmentin vuoksi kuivuu vähän mattapintaiseksi, näissä kuvissa toki olen päällyslakkaa käyttänyt. Mun oli tarkoitus leimata keskisormen kynteen valkoiselle pohjalle neonpinkillä leimauslakalla jotain kivaa, mutta tuhinoissani lakkasin vahingossa kaikki kynnet Wanderlustilla ja turvauduin vaihtoehtoon B eli leimaukseen Dashican Neon Purplella.

Wanderlust (press sample) is a cool neon pink jelly with blue/purple shimmer flecks and holo glitter. SO PRETTY! The quality was again excellent, self-leveling and very easy to apply. Wanderlust dries semi-matte due to neon pigments but I’ve used top coat in my swatches like I always do. This is three coats. Stamping on my middle finger was done with Dashica Neon Purple. 

.
.
.
.
picture polish arabian swatch
.

No tietenkin mä ostin Arabianin, koska se on kirkas ja punainen ja siinä on hituloita. Tarkemmin ottaen kultaista sekä moniväristä shimmerhippua. Älyttömän hyvä koostumus tässäkin, kaksi kerrosta riitti peittävyyteen. Pilasin nätin lakan huteralla ja vinoon menneellä leimauksella, jonka tein Barry M Gold Foililla.

It’s not a big surprise that I ended up buying Arabian: it’s red, it’s bright and it has pretty shimmer flecks in it. Yup, sold! Arabian is a crelly with strong golden and iridescent shimmer flecks. Outstanding formula, of course. I used two coats. I ruined my swatch with poor stamping but in my defense I was really excited and couldn’t concentrate. Ahem. 

.
.
.
.
.
.

Näistä kolmesta (ja oikeastaan koko uutuuksien joukosta) New York on mun ehdoton suosikki. Väri on mielenkiintoinen ja silti ehdottoman tyylikäs ja sopii varmasti ihan kaikille. Koostumuskin on parasta A-luokkaa.

Osa sävyistä loppui heti kättelyssä, mutta uusi satsi on jo matkalla Cesarsille ja ne ovat perillä ehkä jo nyt perjantaina (Suomen postista riippuen). CesarsShop kyllä tiedottaa Facebook-sivullaan sitten kun lakat saapuvat. Osa sävyistä on vielä saatavillakin.Koko PP-valikoima löytyy täältä. Mua kiinnostaisi vielä ainakin Cabaret ja ehkä Big Bang myös….

Joko tilasitte omanne vai vieläkö on harkinnassa?

(Wanderlust saatu. Linkkien klikkailusta tai ostoksista en hyödy. )

My favorite shade of all the eight new ones is New York. It’s just so beautiful, elegant and interesting. Some of the shades sold out really fast but a new batch is already well on it’s way to CesarsShop (and to other stockists too, I could imagine) so if you missed out on these the first time around, don’t worry! I’ll probably buy Cabaret and Big Bang as well, they look gorgeous!

Wanderlust is a press sample and provided to me in exchange of my honest review. 

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. New York ja Arabian taitavat olla mun lempparit kokoelmasta. New Yorkin sävy on tosiaan uniikki, mutta Arabiankin on aivan ihana vaikka onhan näitä punaisia nähty mutta silti.

 2. Ihanat kuvat taas, kiitos näistä! :) Mä tilasin New Yorkin ja Bordeaux’n, odotan niitä innolla! Wanderlust ja Cabaret vielä vähän mietityttää, mutta Arabiania en usko tarvitsevani.

  1. Kiitos, kiva että tykkäsit! :) Cabaret oli paljon kivempi livenä kuin ajattelin, joten nappasin sen mukaani kun kävin Cesarsilla eilen, suosittelen! :)

 3. PP:n lakat aiheuttavat aina himotuksia ja nämä kolme eivät tee poikkeusta sääntöön. Wanderlust ja New York on varmaan pakko hankkia. Ihania kuvia ja lakkauksia!

  1. Joo, en oo vielä kertaakaan pystynyt sivuuttamaan uusia julkaisuja ilman että olisin jonkun lakan ostanut! :o

   Kiitos :)

 4. Sun kuvat on, taas, vailla vertaa. Fanitan sua :D

  Mulla oli PP Sizzle, jonka sitten kirppistelin pois, koska se ei ollutkaan tarpeeksi ärtsyn värinen. Wanderlust taas näyttäisi kyllä olevan!!
  Mun toivelistalla on Rebelle ja Arabian… ja Cabaret, ainakin.

  1. Ihana, kiitos!! <3 Mäkin fanitan sua! :D

   Wanderlust on sävynä vaaleampi, mutta ehkä tosiaan myös räikeämpi :)

   Ostin Cabaretin eilen, se on IHANA!

 5. Mulla ei vieläkään ole yhtään PP:n lakkaa, sillä mitä oon lukenut, niin näitä kun ei ilmeisesti voi hankkia vain yhtä.. Mutta toi Arabian on TODELLA kaunis punainen lakka (entuudestaan omistan vain 2 punaista lakkaa, ei ole ”mun väri”), etenkin joulun lähestyessä niin toi olisi aika must-hankinta :)

  1. okei WHAT mä meinasin tukehtua sylkeeni kun luin sun kommentin :DD on sulla kyllä rautainen itsekuri, kun et vielä yhtään PP:tä ole hankkinut! Muistanko oikein että tykkäsit sinivihreistä..? Jos, niin ehdotan Arabianin kaveriksi Lagoonia :)

   1. Nokun… :D Pelkään, että sitten niitä on ostettava niin monta :’D Joo, turkoosit on mun väri, eniten ehkä mua mielyttäisi siintä värimaailmasta Unicorn, eikä vähiten nimen takia ;) Mutta siis Eerie, Badass, Magic, Cherish, Pirouette jnejne on mm. mun kuolaamia PP:n lakkoja, ehkä mä viimeistään palautuksista annan itselleni luvan valita vaikka viisi lakkaa ko. merkiltä tutustuttavaksi :3

 6. Kylla, Wanderlust ja New York ja Cabaret ainakin pakko saada, Arabiankin on kylla ihana, mutta kun en ma ikina kayta tommosta punapunaista.. Mutta siis mites toi Iceberg White-asia?? Pitaako tassa nyt ruveta jotain Avonia metsastamaan?

  1. PITÄÄÄÄÄÄÄ!!!!!! Avonin Iceberg White on oikeasti paras valkoinen mitä oon kokeillut! Muistaakseni sivusin asiaa yhdessä mun Avon-lakkapostauksista, käy kurkkaamassa! Ihan älyttömän hyvä. Mun pitäis ehkä pyhittää ihan oma postaus sille…leimausten alle riittää yleensä yksi kerros (toki vähän leimauskuvion peittävyydestä riippuen) ja lakka tasoittuu tosi nätisti itsekseen!

 7. Arabian on oma suosikkini, ja se pääseeki seuraavana kynsille <3 Myös Bordeaux on varmaan pakko hankkia, noita muita täytyy vielä miettiä, vaikka onhan ne vaan nättejä kaikki, kyseessä on kuitenkin PP :)

 8. Arabiata himottaa mut mietityttää because O’hara. Muut kaks tässä on ostoslistalla, kotiutin Cabaretin ja Ornaten jotka on ihanuuksia myös. Vtuttaa tää kiire kun ei taas ehdi mitään, postissa makaa yks paketti jota en saa haettua kun pitää koko ajan suhata johonkin. No mut, ihania uutuksia ja ihana Emma :) Ei ehdi lukea kunnolla edes kynsi-kamujen blogeja! Dääääm!

  1. hmm nii joo, ne on kyllä samankaltaisia.

   Joo AAMEN tolle kiireasialle. Musta tuntuu että en ehdi tehdä MITÄÄN blogin saati blogien lukemisen eteen, oon aina vaan töissä tai treeneissä o.O prkl. Hirvee morkkis kun ei ehdi seurata suosikkiblogeja saati kommentoida. Ite olet ihana <3

 9. Mmmm, mä jos Sissin blogiin laitoinkin, että pakko saada tuo New York! Mun seuraava ostosreissu cesariin on vasta messujen aikaan, että toivottavasti siellä on jotain jäljellä. Aion meinaan ostaa pari lakkaa XD
  Tänään näyttää muuten olevan paljon parempi päivä kuin eilen =)

Vastaa