Picture Polish Holiday

Mulla on LOMA! Lomalomalomaloma! 2,5 viikkoa vapautta! Yritän olla ajattelematta sitä, että en ehtinyt tehdä kaikkia niitä työhommia jotka olisin halunnut saada valmiiksi… Ajanhallinta loisti taas poissaolollaan, mutta ehtiihän niitä sitten tammikuussakin. Toivottavasti.

Viimeiset viikot on menneet aikamoisessa sumussa ja oon koko ajan ollut ihan älyttömän väsynyt. Energia on varmaan valunut loputtomien sateiden mukana viemäriin. En oo pystynyt, ehtinyt tai jaksanut panostaa blogiin tulevaan materiaaliin, joten esiteltäviä juttuja ja ihania ostoksia on kasaantunut aika lailla. Hieman tuskaista, kun silmien alla on kaikkia mielettömiä lakkaihanuuksia mutta niihin ei ehdi koskea! Kirottua.

Tämä lakkaus oli päästävä julkaisemaan juuri nyt, sillä mikä muu tähän lomafiilikseen sopisi muka paremmin kuin Holiday-niminen lakka?

Picture Polish Holiday swatch
.

Oon paahtanut menemään tällä lakkauksella nyt kokonaisen viikon. Lakkauksen värit sopii vallitseviin sääolosuhteisiin, nimi taas loi toivoa tulevasta. (Keksin ton juuri äsken, mutta olisin voinut keksiä sen myös viikko sitten, amiright??)

Picture Polishin Holiday on erikoislakka, joka ei tule jäämään pysyvästi valikoimaan. Lakka on tehty juhlistamaan menestyksekästä vuotta (vai olikohan peräti PP:n ”synttärit”?) ja mikäli muistan oikein, lakkoja on tullut myyntiin vain tuhat. Korjatkaa jos olen väärässä, googletin minkä ehdin, mutta en löytänyt mistään faktaa. Jokainen pullo on numeroitu ja mulle sattui numero 970.

picture polish holiday
.

Holiday on holotopper eikä siis peitä yksinään. Ja ei, tämä ei ole samanlainen kuin kaikki muut holotopperit :D Holidayssa on hologlitterin lisäksi monivärisiä flakieshituloita. Hologlitterit muodostaa poikkeuksellisesti lineaarisen holokuvion, eikä sellaista siroteltua kuten tällaisissa lakoissa yleensä. Kuvissa Holidayta on yksi ohut kerros mustan lakan päällä. Kahdella kerroksella Holiday on jo aika peittävä ja lineaarinen holo on hyvin selkeä. Aivan ihana, uniikki yksilö!

picture polish holiday
.
.
.

Tässä vielä epätarkka kuva, jolla yritin surkeasti kompensoida luonnonvalon puutetta saadakseni kimallusta näkyviin:

.
.

Nimettömässä on suosikkileimani Konadin Sguare 01 -laatasta A Englandin Excaliburilla leimattuna ja lisäksi pari mattaglitteriä…ettei olis ihan niin mustaharmaata :)

Tätä kirjoittaessani Cesarsilla on vielä muutamia pulloja Holidayta jäljellä (täällä). Älkää empikö jos tämän haluatte, sillä lisää ei tule!

Ja hei, hyvää lomaa minulle! :D

P.s. Joulukalenteriarvonnan voitti nimimerkki Pippa! Mikäli en saa sähköpostiini vastausta viikon sisällä, arvon palkinnon uudestaan :)

Translation: Christmas vacation is FINALLY here and what better way to celebrate that than with Picture Polish Holiday! Holiday is a special edition topper and it’s very limited in quantity. I’m under the impression that only 1000 bottles were made (although I’m not 100% sure about that) and each bottle has been numbered. Holiday stands out from the vast sea of holo toppers because it’s loaded with multicolored flakies, which look incredible over a dark base! Holo effect is clear and linear, which is quite a rare sight in holo toppers. For this mani I used just one thin coat of Holiday over Essie Licorice. With two coats the linear holo effect is much stronger mut I wanted a subtle look this time. Holiday is much prettier in person than in my pictures, too bad I couldn’t photograph it in sunlight :/ For the accent nail I stamped my favorite image from Konad Square 01 plate with A England Excalibur and added a couple of matte glitters on top for a hint of color. 

Thank you for visiting today :)

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

 1. Joo, pulloja tehtiin vain 1000 kappaletta ja sen takia se oli pakko saada vaikka en ollut nähnyt ainuttakaan swatch-kuvaa lakasta:D Olin vähän pettynyt kun sain sen, ajattelin, et taas yksi holotopperi mutta sun kuvissa se näyttää kyllä tosi kivalta – ja kynnet kokonaisuutena myös, onhan siellä lempileimanikin ^_^

  1. Jep, sama :D Jep, eihän toi aivan käsittämättömän erikoinen ole mutta tosi kaunis ja kiva omistaa :) Kiitos :)

 2. Ompahan hienot! Hyvä pointti tuo Holidayn lineaarisuus, vaikka kyllä tämä vähän siellä ”kallis fairy dust”- osastolla silti minusta on :D

  Hyvää lomaa muutes! Olet sen ansainnut :) A sanoo noin tunnin välein ”haluan mennä lentokoneeseen. Haluan mennä lentokoneeseen NYT” tekee mieli alkaa jakaa lahjoja jo tänään että saan sen hetkeksi lopettamaan ton jankkaamisen :D

  1. hah no ehkä vähän…mutta nuo FLAKIESIT!

   Kiitos :) ahhah, hermojen säästämiseksi toivon että pääsette koneeseen (ja sieltä pois) PIAN. Ihanaa lomaa teille :)

 3. Mä just lakkasin holidaylla tummanvihreän päälle ja mun suusta kuului vaan aah, ooh… Hiljennyin hetkeksi lakkauksen jälkeen, kertakaikkisen ihana lakka! Mun pullossa on numero 951. :D

Vastaa