Peace, Love & Polish x2

Aivan puolihuolimattomasti, tuosta noin vaan lipsautan syksyisten postausten väliin yhden neonlakan. Ihan vain koska voin. Ja olen sen arvoinen. Ja koska tänään on ollut ihan kesäinen päivä taas. (Huomaa että oon ollut sairaana ja sisätiloissa monta päivää, sillä lähdin ulos takin, pipon, huivin ja Uggien kera ja ihmettelin miksi muut kulkee t-paidoissa ja shortseissa. Selvisi syy aika nopeasti, siinä 22 asteen lämpötilassa tuli meinaan vähän kuuma.)

color club peace love and polish
.

Sain valita Cesarsille tulleesta Color Clubin uudesta Poptastic Neon -kokoelmasta yhden itselleni ja halusin ehdottomasti tämän kuvissa näkyvän Peace, Love & Polish -lakan. Vierastan neonpinkkiä yleensä, koska ne taittaa lähes aina siniseen enkä pidä siitä neonsävystä, mutta Peace, Love & Polish on lämminsävyinen, koralliin taittava pinkki kultaisella shimmerillä ja sellaisena paljon helpommin lähestyttävä kuin sinipohjaiset siskonsa. Lakka on neoniksi ihan todella helppo levittää, toki se neoneille ominaiseen tyyliin kuivuu nopeasti ja siksi ylityöstämiseen on helppo sortua, mutta koostumus on muuten mukava ja mikä parasta, lakka peittää yksinään. En kestä sitä valkoisen lakan päälle kerrostamista, mitä neonlakkojen kanssa usein joutuu tekemään. Kuvissa lakkaa on kolme ohutta kerrosta.

.
.

Nimettömässä on ai-van i-ha-na Pretty Seriousin Dimension X, kultainen tekstuurilakka joka ei ole yhtään keltainen ja seassa on nättejä hopeisia glittereitä..niin joo ja tuohan peittää lähestulkoon yhdellä kerroksella. Kaksi minä laitoin, mutta kaiken kaikkiaan siis tosi peittävä tekstuuriksi. Aivan ihana, sanoinko mä sen jo?

Pretty Serious Dimension X
Pretty Serious Dimension X

Lopuille kynsille leimasin tuollaista tapettikuviota MoYoun Fashionista 04 -laatasta Barry M:n Gold Foililla.

.
.

En olisi ihan äkkiseltään tajunnut lähteä yhdistämään kultaista ja neonpinkkiä, mutta Peace, Love & Polishin lämpimän sävyn vuoksi värit sopivat toisiinsa minusta yllättävän hyvin. Kun kirjoitan että ”en olisi äkkiseltään tajunnut…” niin ihan todella tarkoitan sitä – tein nimittäin alunperin ihan erisävyisen lakkauksen ja se oli kaamea fail. Todiste:

.
.

Yhhhhh ei ei ei. Liian isot kontrastit, liian töykeä ja kova yhdistelmä. Nimettömässä on muuten mustan cremen päällä Cirquen Dark Horse, kirkaspohjainen supertiheä musta-moniväriglitter joka syö päällyslakkaa aamupalaksi, päivälliseksi ja illalliseksi. En oikein tiedä mitä ajattelisin koko tyypistä.

.
.

Olenko ainoa, jonka mielestä kulta on Peace, Love & Polishille parempi kaveri kuin musta?

P.s. Cadillacquerin Sons of Anarchy -kokoelma tulee myyntiin TÄNÄÄN!! Are you ready?

P.p.s. mulla on tänään synttärit. Olen virallisesti vanha. Yhy.

Translation: Another neon. I *almost* got over neons but then came one sunny day and HELLO NEON! This one is Color Club Peace, Love & Polish and it’s by far the most beautiful neon pink I own. I got this as a press sample and I really like the shade – normally I stay away from neon pinks because they always have blue undertones and/or blue flash and I just don’t like that, but Peace, Love & Polish leans coral and has a subtle gold shimmer in it that makes it softer than other neon pinks. Formula was really good for a neon – of course it dried quite fast but overall it was very easy to apply and opaque with three thin coats. At first I paired PL&P with black (with Cirque Dark Horse on my ring finger) but disliked the overall look and reached for gold instead. At first the union between gold and neon pink seemed odd, but since Peace, Love & Polish is warm toned they fit really well together. On my ring finger I have Pretty Serious Dimension X and WHOAH is it gorgeous or what! The formula was amazing as well, nearly a one-coater. For stamping I used MoYou Fashionista 04 plate and Barry M Gold Foil. 

Btw, Cadillacquer Welcome to Charming collection launches TODAY at Cadillacquer store, don’t miss out!

P.s. My birthday is today. I’m officially old now. *sob* 

Kurkkasitko jo nämä?

28 kommenttia

 1. Täytyy kyllä sanoa, että kultainen versio on parempi, niinkuin itsekin sanoit niin tuo musta versio on melko kova. Vanhuus on mielentila, ei numero :D paljon onnea!

 2. Mä normaalisti pidän kontrastista, mutta itselläkin rävähti silmät sen mustan leimauksen kohdalla. Ihanat ne ensimmäiset! Hurjasti onnea :)

 3. Mäkin tykkään kyllä enemmän tuosta kultaisesta versiosta :) Cirquen lakat on muuten jänniä, kun niissä on sellainen hassu tuoksu (tai ainakin kaikissa, mitä mulla on) kun yleensä lakat vain haisee :D PPS. Hurjasti onnea synttäripäivänä, paranehan pian! :)

  1. Joo! Niihin on lisätty jotakin…öö..muistaakseni laventelintuoksua tms. Se on aika kiva, tosi mieto mutta huomattavasti miellyttävämpi ku tavallinen lakkalöyhkä :D

   Kiitos :)

 4. Kultainen versio on kyllä ihanampi, mutta en pidä toista ollenkaan huonona. Aurinkoiset onnittelut tätäkin kautta ystäväni <3

 5. Onnea synttärisankarille tätäkin kautta :D Ja tosiaankin on kulta parempi kaveri tuolle lakalle – aivan IHANAT kynnet!

 6. Tykkään yleensä mustasta, mutta tällä kertaa olen minäkin sitä mieltä, että kultayhdistelmä vetää voiton. Pakko lakata jotain samanväristä omiin kynsiin seuraavaksi, neonpinkki oli yksi mun suosikkiväreistä kynsissä viime kesänä.

  Hyvää syntymäpäivää!

 7. Mä tykkäsin ihan erityisesti tuosta kultaisesta tapettileimasta. Ja mä en yleensä tykkää mistään kultaisesta! :D ja mua harmittaa vietävästi alati tyhjenevä tilini ja se, että SOA lakat jäävät valitettavasti toistaiseksi hankkimatta sen takia. Pyh pah.

  Mutta oikein hyvää ja kivaa symttäripäivää! :)

  1. En mäkään välitä kultaisesta muuten ku leimauksissa ja EHKÄ niiteissä :D

   SOA-lakkoja tulee onneksi lisää myöhemmin :)
   kiitos!

 8. Onnea synttäriplikalle! Kuulin just, että siinä kolmekymppisyyden korvilla (n. ikävuosina 28->) on uusi teini-ikä, eli aivot tuppaavat ajattelemaan teini-ikäisen tasolla. Pidän ajatuksesta valtavasti tuohon ikäluokkaan kuuluvana. Vaihtoehtoisesti todettuna olen ollut kohta 15 vuotta 15-vuotias?

  Mä pidän molemmista lakkauksista. Toi musta-pinkki on just mahtavan IN YOUR FACE! (Häää, mikä toinen teini-ikä, häh?)

 9. Well, happy birthday fellow September baby! My birthday is later this month and I turn 35. I don’t think that I realize I’m in my mid-30’s yet. My favorite look is the gold and pink mani–just perfect.

  1. why thank you! I’m having a HUGE age crisis atm and cannot comprehend that I’m actually getting older and yet I’m not any wiser :D

 10. Näin melkein viikon myöhässä: Onnea! =)

  Minä pidän kovasti tuosta pinkin ja mustan liitosta, mutta kun nämät kahdet mallinnokset laitetaan vierekkäin niin kyllähän nuo toiset ovat miljoona kertaa tyylikkäämmät. Tulee hienoisesti Bollywood-viboja niistä – tykkään!

Vastaa