Party Time

Ugh mulla on joku vuosisadan flunssa nyt. Yleensä oon flunssassa ehkä kahdesti vuodessa ja silloinkin vain pari päivää, mutta tämä vuosi alkoi kahden viikon taudilla ja kolme kuukautta myöhemmin oon taas kipeä. Korvia särkee niin että yöunet on jääny aika katkonaisiksi enkä edes kuule kunnolla, silmiä särkee, kurkkua särkee, päätä särkee, keuhkoja korventaa YHY YHY! Haluaisin lohtutilata itselleni lakkoja ja meikkejä, mutta kuten edellisestä postauksesta kävi ilmi, kaikki liikenevät roposet taitavat nyt mennä koiran ja tarvikkeiden hankkimiseen…mutta silti oon ihan varma, että jos tilaisin vähän lakkoja, toipuisin flunssasta nopeammin! Väite perustuu sekä toiveikkuuteen että empiiriseen tutkimukseen.

Noh, onneksi kokeilemattomat lakat eivät ole kesken loppuneet. Dance Legendin Wow Prism -lakat ovat upeita ja omiaan ihastuttamaan ja piristämään harmaita päiviä. Alunperin ohitin ne kokonaan, koska kuvissa ne ei näyttäneet kovin kauniilta, mutta sorruin tilaamaan lopulta kolme Wow Prismia Mi Nailsilta. Syytän Sissiä, joka teki upean lakkauksen Danger Dangerilla ja se katkaisi kamelin selän.

.
.

Wow Prismien koostumus on ilmeisesti hieman vaihtelevaa, osa on hyvinkin peittäviä ja osa vähemmän pigmenttisiä. Tässä lakkauksessa käytin pinkkiä Party Timea ja se ainakin peitti oikein hyvin ja koostumus oli hyvä, kahdella paksulla kerroksella sain peittävää ja tasaista jälkeä. Lakka myös tasoittui tosi hyvin itsekseen. Lakkapohja on crellymäinen minkä vuoksi turhaan ei kannata jäädä lakkaa ylenpalttisesti sutimaan, tai tuloksena saattaa olla kaljuuntumista ensimmäisellä kerroksella. Mulla tätä ongelmaa ei tosin Party Timen kanssa ollut, mutta käytinkin vain pari siveltimenvetoa per kynsi.

.
.
.
.

Wow Prismit ovat kaikki crellypohjaisia holohitulalla kyllästettyjä lakkoja mehevissä sävyissä. Holohitulaa on todella paljon eikä lakat näytä heikossakaan valaistuksessa mitäänsanomattomilta shimmereiltä, mutta toisaalta itse holoefekti on mukavan maltillinen eikä vaimenna lakan alkuperäistä väriä. En tykkää ollenkaan sellaisista perinteisistä superholoista, jotka lopulta näyttävät kaikki ihan samanvärisiltä ja samanlaisilta.

.
.

Koristelut pidin maltillisena, koska lakka itsessään on jo aika ”busy”. Keskisormiin asettelin kolme pientä niittiä ja nimettömissä on _ihanat_ siirtokuvat. Siirtokuva-arkin sain Mi Nailsilta jo silloin kun verkkokauppa aukesi. Mulla on kaksi samantyyppistä arkkia ja molemmissa on mustia ja musta-hopeisia decaleita, jotka eroaa siitä perinteisestä kukkadecal-linjasta graafisilla ja abstrakteilla kuvioillaan. Näemmä samoja tai samantyyppisiä kuvia on saatavilla myös musta-kultaisina ja monivärisinä. Kaikki decalit ja muut kynsikoristeet on näköjään koko maaliskuun -15 % alessa (vannon, etten suunnitellut tätä, satuin vain huomaamaan :D) !

.
.
.
.

Uhhh en kykene tämän parempaan nyt. Tietokoneen näytön valo ei todellakaan helli näitä flunssan kurittamia silmiä joten painun takaisin sohvannurkkaan. Palataan!

Eiku hei yks juttu vielä! Uusille lukijoille tiedoksi, että kirjoittelen kauneushoitola-kampaamo Bombónin sivuille blogia, jossa esittelen hiustuotteita, kauneushoitoja ynnä muuta. Blogi päivittyy kerran-pari kuukaudessa ja eilen juuri naputtelin sinne uuden jutun, tällä kertaa parhausponnareista. Käykäähän kurkkaamassa täällä! :)

Translation: I’m having the worst flu and sitting in front of a computer isn’t the best thing I could imagine right now so I’ll keep this short… Here’s Dance Legend Party Time, a pink holo flakie polish that’s part of the famous Wow Prism Collection. Wow Prisms are in my opinion one of the most beautiful Dance Legends out there. The formula was really pleasant and easy to apply and I reached full opacity with two generous coats. For the accent nail I used water decals and added a few silver studs on my middle fingers. Thanks for visiting!

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

 1. tiedätkö, sinoot vaaraksi mun kukkarolle! Viimeksi oli ihan pakko saada se kahvilaatta, nyt nuo siirtokuvat (ja samalla tietty pari muuta kun kerta alessa olivat:D) Party time sentään oli onneksi loppu, ei sentään sitäkin tarvinnu tilata :D

 2. Jestas miten upea lakkaus! Kuten aina. :)
  Mulla on kolme kappaletta näitä Wow Prism -lakkoja ja ovat kyllä ihan mielettömän ihania! Tämä pinkki pitänee varmaankin kotiuttaa seuraavaksi… :D

  1. Kiitos! <3 Mulla on tän lisäksi Danger Danger ja sit sellanen tummahko violetti, jonka nimeä en tähän hätään muista. Näitä sais kyllä olla vaikka kaikissa väreissä :D

 3. Party Time taisi olla mun ihan eka Wow Prism ja tykkään niistä ihan hurjasti just ton sun hienon ilmaisun takia, eli niissä ei ole se holoefekti sellainen että se vaan näyttää sellaselta hemmetin setelin siniviherkäiseltä holgrammilta eikä muuta sitten näykkään. Nyt vasta tajusin että miksen ole aiemmin oikein holottamisesta innostunut, hyvä sinä! <3 Kaunis ja simppeli lakkaus ja hienot noi kuvatukset.

 4. Tää lakka on niiiiin nätti joten en suostu syyllistymään siitä, että sullakin on tää <3 Tosi kivat noi siirtikset myös.
  Paranemisia sairastuvalle!

 5. Uuh, on kyllä hieno lakka. En, en, en osta. Enkä siirtokuviakaan, vaikka nekin on tosi hienot. Ne ois kuitenkin minipienet mun lapioillani. Mutta nää on kyllä toooosi nätit kynnet, ihan täydelliset koristelut tuon lakan pariksi :)

 6. Tämä lakkaus ja lakka ja siirtokuva ja kaikki on niin hienoja, että tulee ihan tippa silmään =) Täydellinen, ihana!! Mä haluan noita siirtokuvia ja oon kieli pitkällä odottanut, että noita Wow Prism -lakkoja tulisi lisää. Ei vaan näy =( Mä missasin nää jotenkin ihan kokonaan =(

  1. Voi älä nyt itke sentään! :D Toivottavasti niitä vielä tulee. Ei oo niinkään Mi Nailsista kiinni vaan enempi DaLesta itestään, ne kun ei oikein saa niit toimituksiaan kuntoon…mut toivotaan että putkahtaisivat vielä kauppaan :)

Vastaa