Pari liukuvärilakkausta

Kovin monimutkaiset kynsienkoristelujutut ei koskaan ole olleet mun vahvuusaluetta, mutta nyt mulla on kyllä todella yksinkertainen ja minimalistinen vaihe menossa. Oon erityisen mieltynyt kahden värin leimauksiin ja sitten ihan pieniin, simppelin graafisiin leimauskuvioihin.

Tässä lakkauksessa pohjasävynä on NCLA:n As If, ihana vaaleanlila creme joka peitti lähestulkoon yhdellä kerroksella mutta kaksi sitten kuitenkin lakkasin, tavoilleni uskollisena.

Leimauksessa olen sutannut sekä valkoisella että mustalla Dashican leimauslakalla, ja lopuksi levitin leimat vielä päällyslakalla. -.- Kasarihenkinen kuvio on Konadin uudesta Square-sarjan laatasta nro 33. CesarsShopista kysyttiin, haluaisinko kokeilla jotakin sinne tulleista uutuuksista ja iskin silmäni heti tuohon Konadin laattaan. Arvaatte varmaan miksi, kun katsotte noita lukuisia pieniä graafisia kuvioita! Niistä huolimatta valitsin ekaan leimauskokeiluun tuon kasarikuvion, koska teki mieli kaksiväristä koko kynnen leimaa. Konadilla on kyllä tosi kivoja kuvia näissä Squareissa, ehdottomasti merkin parhaimmistoa. Muistatteko ne Picture Polishin Crazylla lakatut neonkynnet? Niissä oli kans käytetty toista uudehkoa Squarea eli 06:sta, jonka ostin aiemmin keväällä.

Toinen liukuvärileimaus syntyi OPI:n Coconuts Over OPI -lakalla, Dashican mustalla leimauslakalla ja Rican tummanruskealla leimauslakalla. Nude OPI on peräisin uudehkosta Fiji -kokoelmasta, jonka esittelin jo tovi sitten. Leimauskuvio on ikisuosikistani, Lily Annan laatasta numero 09. Oon käyttänyt tätä aaltokuviota monta kertaa ennenkin ja muistaakseni aina liukuvärjäysleimana, monipuolinen kun olen :D Huomaa kyllä että leimaustaidot on vähän ruosteessa, koska tässäkin levitin leimat ilosesti joka kynnestä.

Nämä aaltokynnet tein hautajaisiin, sellaisiin joissa meri oli tärkeä osa kuolleen henkilön arkea ja elämää. ”Lähetin lapseni elämään kuin laivan merelle. Ompelin purjeet, neuvoin väylät parhaan taitoni mukaan, mutta tuulille en voinut mitään.” Varpu Välimäen värssy jyskytti päässä kun näitä tein ja ajattelin vanhempia, jotka joutuivat saattamaan lapsensa hautaan. Elämästä luopuminen oli hänen oma valintansa. Asiaan liittyy sen verran hankalia tunteita että pystyn julkaisemaan tän lakkauksen vasta nyt, vaikka asia oli ajankohtainen jo kevättalvella. Tärkeitä muistoja kuitenkin, vaikkei ehkä helppoja.

No, ei ollut tarkoitus alkaa synkistellä. Elämä on hieno asia, koitetaan nauttia siitä vaikka tänä vuonna kesäkuussa sataakin lunta. :)

 

 

(NCLA ja OPI sekä Konadin laatta saatu. Opi-linkki on mainoslinkki, jonka klikkailusta en hyödy, mutta jonka kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkuluihin. )

Translation: I don’t care for too elaborate nail art nowadays. I’m all about gradient stamping and minimalistic, graphic designs!

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Tuo as if on kyllä aivan hurmaava väri ja hieno leimaus! Itsellänikin graafiset leimat viehättävät mutta omistan sellaisia laattoja ihan liian vähän. Shoppailemaan ?

 2. Onpas kivoja lakkauksia kumpikin <3 En tiedä mikä kaikkia munkin päällyslakkoja riivaa, kun en pysty enää leimaamaan ollenkaan ilman, että leimat leviää pitkin. Vähentää kummasti halua edes yrittää ja niinpä olen käyttänyt aika paljon decaleja viime aikoina.

  1. Joo jotenki tuntuu että ei kai tää nyt aina näin hankalaa ole ollut? :D tosin tänään leimat ei levinneet! Toivoa siis on.

  1. Voi kiitos <3 halusin jotenkin pienesti huomioida häntä mutta ilman että kynnet herättää mitenkään huomiota. Siksi nudet sävyt. :)

 3. Ihanaa! Pitkästä aikaa vanha kunnon kynsipostaus. ♡ Olen näitä ikävöinyt.
  Lakkaukset on todella kauniit.
  Osanottoni teitä kohdanneessa surussa.

  1. Minäkin olen näitä ikävöinyt! Nyt on inspiraatio taas kohdillaan ja kynnetkin alkaa näemmä hiljalleen toeta ja palata normaaliin kuntoon. Kehtaa kuvatakin :)

   Kiitos <3

 4. Aivan upeat noi aaltokynnet! Luin postauksesi jo perjantaina, mutten ehtinyt kommentoimaan. Oli pakko tulla nyt kertoon et mäkin oon kaivannut näitä kynsipostauksia! Tykkään kyllä sisustuspostauksistakin, mut kosmetiikka postaukset mua ei niin jaksa kiinnosta, mut usein luen nekin sillä tykkään sun tyylistä kirjoittaa :)

  1. Kiitos että oot kulkenut mukana vaikka aihepiirit onkin heitelleet :) 100-prosenttista kynsibloggaajaa musta tuskin enää tulee, mutta itteäkin on harmittanut lakkausjuttujen vähentyminen. Sille on monta syytä, mutta nyt oon päässyt hiljalleen takas siihen kelkkaan, ja uskallan luvata että kynsiä nähdään jatkossa useammin :) Just tilasin MoYou Londonilta uusia laattojakin!! :D

Vastaa