NYX Shine Loud : kestävä ja kiiltävä huulipuna

Tuotteet saatu.
Linkit ovat mainoslinkkejä ja ne on merkitty tähdellä. 

Musta tuntuu, että alan profiloitua nimenomaan kestopunien äänitorveksi, sillä olen kirjoittanut todella monesta pitkäkestoisesta huulipunasta blogihistoriani aikana ja taas olisi yksi uutukainen tässä tulilla! Kirjoitan kestopunista mielelläni, koska en oikeastaan käytä mitään muita huulipunia ikinä. Kaikki tai ei mitään, eli pitkäkestoinen huulipuna tai sitten huulirasvaa, ne on mun valinnat! En muista yleensä ikinä korjailla huulimeikkiäni eikä mulla ohuthuulisena ole sellaista vaihtoehtoa, että huolettomasti vähän sipaisisin lisää punaa huulille. Pitää olla peili ja vakaa käsi ja hyvät tuotteet ja tavallinen huulipuna tarvitsee kaverikseen yleensä myös siveltimen tai vähintäänkin huultenrajauskynän. No eihän sellasta jaksa värkätä kesken työpäivän, saati jossain hauskanpidossa. Haluan laittaa huulipunaa ja sitten unohtaa sen. Jos olet kuin minä, ota muistiinpanovälineet nyt esille ja kirjoita ”NYX Professional Shine Loud”.

Nyx Shine Loud oli äkillinen somesensaatio ja nousi nopeasti julkaisunsa jälkeen kaikkien huulille, sekä kuvaannollisesti että kirjaimellisesti. Shine Loud eroaa muista nestemäisistä kestopunista siinä, että sitä voi käyttää myös kiiltävänä versiona.

Pitkäkestoiset nestemäiset punat ovat tähän saakka aina olleet mattapintaisia, ja siksi usein myös enemmän tai vähemmän kuivattavia. Rasva liuottaa kestopunien pigmenttiä, joten huulirasvan käyttö kiillon lisääjänä on ollut mahdotonta. Nyxin Shine Loudissa on toisessa päässä itse huulipuna, ja toisessa päässä kirkas huulikiilto, joka toimii ikäänkuin päällyslakkana huulipunavärille. Kiillon lisääminen ei kuitenkaan aiheuta mattaisen sävyn irtoamista huulilta.

Suosin yleensä mattapunia kiiltävien sijaan, koska mattainen viimeistely ei näytä niin helposti ”ylimeikatulta” kuin kiiltävä, silloin kun kyseessä on voimakas tai kirkas sävy. Keväällä ja kesällä alkaa kuitenkin mehukkaan kiiltävät lookit aina houkutella, ja Shine Loudissa saa kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Punaa voi käyttää mattaisena tai kiiltävänä, ihan mistä pitää.

Shine Loudeissa on todella hyvä, pisaranmallinen litteä aplikaattori, joka toimii älyttömän hyvin myös ohuiden huulten kanssa. Rajoista tulee tarkat ilman rajauskynien kanssa värkkäämistä. Toki näiden kanssa pitää olla tarkkana, koska väri jämähtää huulille melko nopeasti. Levityksen jälkeen huulet tuntuvat hetken siltä että takertuvat yhteen, mutta tunne häviää kun väri asettuu, tai kun levittää kirkkaan kiillon värin päälle.

Omaleimaisen punan Shine Loudista tekee se, että vaikka kiilto kuluu huulilta, väri pysyy kuin tauti. Kiiltoa voi siis huoletta lisäillä pitkin päivää, jos haluaa oikein supermehukkaat huulet, ja värittömän kiillon levitys onnistuu myös ilman peiliä kun allaoleva väri ei hievahdakaan. Shine Loudit on myös aivan todella miellyttävän tuntuiset huulilla, enkä ole kokenut näitä lainkaan kuivattaviksi – enkä kiiltoa ärsyttävän tahmaiseksi! Koska koostumus on pehmeä ja aika ohut (vaikkakin pigmenttinen), väriä pystyy lisäämään huulille ilman että se alkaa ärsyttävästi murustua tai lohkeilla. Väri kuluu päivän aikana lähinnä huulten sisäreunoilta, ja vaaleammissa sävyissä kulumista ei juuri huomaakaan. Tummemmissa sävyissä kuluminen toki näkyy selvemmin, mutta vähäistä se niissäkin on. Värin lisäily ei yleensä ole siis tarpeellista, ennemminkin joudun huolehtimaan siitä miten punan saa pois, kun väriä on usein huulilla vielä aamullakin… lienee tarpeetonta mainita, että maskeista nämä punat eivät ole millänsäkään!

Sävyjä on peräti 24, minun saamani sävyt ovat (kuvassa vasemmalta oikealle) In Charge, Never Basic, World Shaper, Movin’ Up ja Lead Everything. Hieman yllättävästikin mun suosikiksi on hiipinyt kylmäsävyinen pinkki Lead Everything, vaikka yleensä vältän kylmiä sävyjä huulipunissa. Kirkas pinkki on vaan jotenkin tosi piristävä ja hyväntuulinen sävy, ja sopii kevätfiiliksiin täydellisesti! Kakkossuosikkini on mehukas vadelmanpunainen World Shaper, itseasiassa aika viileä sävy sekin, vaikka kuvassa näyttääkin oranssinpunaiselta.

Lykossa on tällä hetkellä Nyxin tuotteet *Osta 3, maksa 2 -tarjouksessa, ja kyllä, aion käydä sieltä tilaamassa itselleni lisää sävyjä! Shine Loudeista tulee mun kesäpunat, tiedoksi vaan! Jos Lykolta ei sopivia sävyjä löydy, niin Cocopandalla on koko pääsiäisen taas kaikenmaailman poskettomia aleja koko valikoimasta ja *Nyxiä löytyy myös sieltä. Paras sävyvalikoima näyttäisi olevan kuitenkin *Kicksissä.

Menin melkein koko talven ilman mitään huulipunameininkejä, mutta en enää. Ihan sama vaikka käytän maskia, haluan silti käyttää myös huulipunaa! Siitä tulee niin kiva fiilis ja en kuitenkaan ole 24/7 maski päässä. Mites te, vieläkö on huulipunalama, vai käytättekö punia maskista huolimatta?

(Linkit ovat mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pientä komissiota. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelin- ja muiden kulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

  1. Mä käytän kyllä edelleen huulipunaa maskihommista huolimatta, mutta ehkä vähän rajatummalla valikoimalla, eli käytän sellaisia punia jotka kuluu tasaisesti ja nätisti pois eikä murustu. Huulipuna myös kuuluu meikkiin niin itsestäänselvästi, etten varmaan osaisi jättää sitä edes pois.

  2. Käytän maskin kanssa huulipunaa, koska tulee nykyään niin harvoin meikattua etten jätä tilaisuutta käyttämättä, kun se hetki tulee. Oli maskia tai ei.
    Oon testannu kahta sävyä näistä shine loudeista ja aion hommata lisää. Plus nää pysyy maskin allakin hyvin kuoseissa.

    1. Sama juttu mullakin! Maskiaika on todistanut mulle sen, että tosiaankin meikkaan vaan meikkaamisen ilosta, näki kukaan sitä tai ei :D

Vastaa