Nivea Naturally Good

Tuotteet saatu.
Linkit ovat mainoslinkkejä ja ne on merkitty tähdellä. 

Nivean raikkaat uutuudet ovat niin nerokkaita, että halusin muutaman sanan niistä teille kertoa, vaikka ovat vasta jonossa odottamassa varsinaista käyttövuoroa. Olen nokka pitkällä odottanut kesäisempiä ilmoja, jotta voisin siirtyä vartalovoiteissa kevyempiin tuotteisiin ELI pääsisin nauttimaan näistä Nivean Naturally Good -sarjan raikkaista tuoksuista! Tämänhetkinen takatalvi ei nyt oikein sovi mun suunnitelmiin, mutta ehkä toukokuussa sitten…

Nivea nyt ei varmastikaan esittelyjä kaipaa, mutta Naturally Good -tuotelinja lienee monelle vielä uusi. Moni sarjan tuotteista on vegaaninen ja tuotteiden ainesosat ovat ”98-99% luonnollista alkuperää” Nivean mukaan, mutta luonnonkosmetiikasta siis ei ole kyse kuitenkaan. Isoin juttu näissä on mun mielestä uudistunut pakkaustapa: aiempiin Nivean vartalotuotepakkauksiin verrattuna Naturally Good -pakkauksissa on 50% vähemmän muovia, muovi on täysin kierrätettävää, JA vartalovoidepurkit voi rullata ja litistää ja siten tyhjentää viimeistä pisaraa myöten.

Purkkien alaosassa on lovi, ja kun pullo alkaa olla tyhjä, pehmeä muovipakkaus menee puristettaessa lyttyyn ja rullaantuu kuin hammastahnatuubi. Enää ei tuotetta mene hukkaan, ja tyhjän pullon voi laittaa muovinkierrätysastiaan. Loistava idea!! Vartalotuotepakkauksiin jää usein paljonkin tuotetta sinne seinämiin, eikä viimeisiä lirauksia saa kovista pakkauksista saa millään ulos. Miten tällaista ei ole kaikissa pakkauksissa, kysyn vaan! Nämä uudet pakkaukset ovat myös mukavan kevyitä. Tykkään.

Minulla on testijonossa *Natural Avocado & Pampering – ja *Natural Aloe & Hydration -vartalovoiteet. Molempien tuoksu on aivan ihana! Todella raikas, luonnollinen ja kaikinpuolin miellyttävä. Tuoksuvaihtoehtona sarjasta löytyy myös suomalaisten rakastama kaura.

Puuvilla on tuoksuna kosmetiikassa yksi mun suosikeista (jos se on tehty oikein), sillä parhaimmillaan se tuo mieleen puhtaan, ulkona kuivatetun pyykin. Niinpä *Nivean Cotton Flower -suihkugeeli iskikin juuri tähän mun heikkoon kohtaan :D Hurmaavan raikas tuoksu ei ole ainoa suihkugeelin plussa, sillä tässä on mukana viinirypäleensiemenöljyäkin! Kovin vaahtoavat ja pesevät suihkugeelit saattavat olla tosi kuivattavia, joten itse kiinnostun aina näistä öljyä sisältävistä versioista. Yritän nyt kovasti lotrata käytössä olevaa suihkugeelipurkkia tyhjäksi, jotta pääsisin käsiksi tähän Cotton Floweriin!

*Organic Aloe Vera -puhdistuspyyhkeet ovat jo vanhoja tuttuja mulle. En normaalisti käytä näitä meikin poistossa, sillä iho ei kestä mekaanista hankausta juurikaan, mutta matkoille otan näitä joskus mukaan. Lisäksi nämä on käytössä meikkipöydällä erinäisten meikkikokeilujen ja -sotkujen siivoamista varten. Nämä meikinpuhdistusliinat ovat täysin biohajoavia.

Nivean deodorantit ja antiperspirantit ovat kuuluneet mun vakkarikäyttötuotteisiin valehtelematta toistakymmentä vuotta. Tämä uusi *Magnesium Dry -dödö ei sisällä alumiinia eikä etyylialkoholia, vaan kainaloiden raikkaudesta huolehtii magnesium. Tätä dödöä olen jo jonkin aikaa käyttänyt ja se vaikuttaa oikein hyvältä, joskaan ei yhtä tehokkaalta kuin tujumpi Nivean Dry Fresh esimerkiksi. Toisaalta kunnon hikiliikuntaa en Magnesium Dryn aikana ole edes harrastanut, joten mihinkään HC-testiin dödö ei ole vielä päässyt. Tuoksu on miedon kukkainen, oikein miellyttävä. Deodorantin pakkauksesta 25% on kierrätettyä lasia ja dödön loputtua pakkauksen voi laittaa lasinkeräykseen.

Naturally Good -sarja sisältää kaikenlaisia tuotteita kasvoille ja vartalolle. Tuotesarjaa myy mm. Prisma, Sokos, K-kaupat ja Tokmanni sekä verkkokaupoista ainakin *Eleven. Tuotteiden hinnat liikkuvat 3-5 euron välillä (kyllä, luitte oikein), eli aivan älyttömän edullinen tuotesarja on kyseessä! Sitäpaitsi nyt ne ovat näköjään Elevenillä -20% alennuksessakin vielä. Jos siis kaipaat raikkaita tuoksuja, helppoa kierrätettävyyttä pakkauksissa, luonnonmukaisempaa otetta ja edullista hintaa, Naturally Good on oiva valinta!

(Tuotteet saatu. Tähdellä merkityt linkit ovat mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelin- ja muiden kulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

  1. Tuo vartalovoiteiden pakkausratkaisu on kyllä nerokas! Muutenkin olen tykännyt näistä pl dödö, jossa ei riittänyt mulle tehot. Suihkugeelin puuvillantuoksu on just semmoinen ”oikea” :)

    1. Mä en uskaltanut tänään hikitreeniin laittaa tuota dödöä, joten en edelleenkään tiedä sen maksimikapasiteettia :D mutta veikkaan että ei ehkä oo himourheilijan tuote. :)

      Totta, se tuoksu on ihana!

Vastaa