NCLA Swatches pt. 7

Pakko aluksi pikkusen nurista mun tuurista. Sairastuin viikonloppuna ihan järkkyyn vatsatautiin, TAAS. En oo ollut vatsataudissa vuosikausiin, mutta nyt vuoden sisällä oon kärsinyt siitä jo kahdesti, viimeksi viime keväänä/kesällä ja nyt taas. Molemmissa taudinkuva on ollut ihan samanlainen (ensin pelkää kuolevansa ja sitten pelkää ettei kuolekaan) ja tauti on kestänyt monta päivää. Noh, aloin päästä hienosti voiton puolelle tautini kanssa, kun sitten aivan yhtäkkiä mun selän vasen puoli kramppasi itsensä ihan jumiin. Ois kiva tässä yhteydessä kertoa kuinka tää tapahtui kun olin pelastamassa jonkun henkeä ja tai rakentamassa taloa omin käsin tai jotain muuta sankarillista, mut ei. Mä seisoin ja katsoin itseäni peilistä, ja BOOM. Onko tää nyt joku universumin rangaistus turhamaisuudesta vai mitä hittoa? En pysty kumartumaan, kiertämään selkää, liikuttamaan vasenta kättä tai hengittämään syvään. Onneks olin jo valmiiksi saikulla vatsataudin takia…otin Sirdaludin lopulta kun mikään ei tuntunut auttavan. Sen jälkeen selkäkipu helpotti ja kaupan päälle sain hyvät pöllyt :D älytöntä miten se lääke väsyttää. En oo aikaisemmin ees tajunnut sitä koska yleensä oon ottanut Sirdaludin vaan yötä vasten. No, en halunnut nukahtaa ja koska selkäkipu helpotti, rupesin tohottamaan kaikkea pientä, sain laitettua koneessa tunteja marinoituneet pyykit kuivumaan jne. Sepäs kostautui hienosti. Lääke on ilmeisesti lakannut vaikuttamasta koska nyt oon takas lähtötilanteessa. Onneksi mulla ei oo nyt koiranhoitovuoroa! En pystyis mitenkään kulkemaan sen kanssa tuolla ulkona. Tää on kyllä todella palkitsevaa kaikin puolin!

Blogi on ollut hiljaa jo monta päivää vatsataudin takia, joten nyt oli jo pakko tulla avautumaan tai siis moikkaamaan teitä :D Aiheena tänään on NCLA-lakat, koska niiden esittely ei vaadi kovin paljoa kirjoittamista…en pysty istumaan kuin hetken kerrallaan. Enivei, esittelyssä on The Pinks -kokoelmasta neljä pinkkiä lakkaa ja lisäksi kolme muuta.

NCLA Ever After in LA, 1 coat over black

Ever After in LA on kirkaspohjainen glitterlakka, jossa on pientä hologlitteriä ja haalean vaaleanpunaisia mattaglittereitä. Jostain syystä glitterit näyttää kaikissa mun kuvissa valkoisilta, mutta vaaleanpunaisia ne on. Hyvä koostumus, vaivaton lakata. Kuvissa yksi kerros mustan päällä.

NCLA Spaced Out, 2 coats

Spaced Out on kirkas keskisininen holo. Miellyttävä, sopivan juokseva koostumus. 2 kerrosta.

NCLA From LA to Anywhere, 3 coats

From LA to Anywhere on tummanharmaa, hieman ruskeaan taittava holo. Tätä pitää levittää mahdollisimman vähin vedoin, koska kaljuuntuu herkästi. Peittävyyteen vaati harmilliset kolme kerrosta.

NCLA Pink Champagne, 3 coats

Sitten niitä pinkkejä! Pink Champagne on keskipinkki shimmerlakka. Jämäkkä ja helppo lakata, mutta ei tasoitu kovin hyvin itsekseen. Lakka on sinänsä peittävä, mutta tasoittumisongelman vuoksi jouduin lakkaamaan kolme kerrosta.

NCLA Pink Flamingo, 3 coats

Pink Flamingo on kirkas purkkapinkki creme, hieman raidoittuu lakatessa mutta ei mikään mahdoton tapaus. 3 kerrosta.

NCLA Pink Lemonade, 3 coats

Pink Lemonade on lämminsävyinen vaalea pinkki creme. Koostumus on aika ohut ja valuva, tasoittuu kuitenkin hyvin itsekseen. 3 kerrosta.

NCLA Cherry Blossom Pink, 4 coats

Cherry Blossom Pink on kaunis kylmäsävyinen vaaleanpunainen creme. Koostumus vaikutti oikein hyvältä ensin, sopivan ohuelta, mutta lakka ei meinannut millään tasoittua ja lopulta tarvitsin 4 ohutta kerrosta tasaisen tuloksen saavuttamiseen.

Nämä lakat ovat saatavilla tietysti CesarsShopissa, valikoima täällä, ja muistakaa että 23 sävyä löytyy myös Sokoksilta ja Emotioneista!

Nyt voisitte sitten toivottaa mulle onnea tän selkäasian kanssa…-.-

(Lakat saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Oivoi, tsemppiä! :) Kiitos kuitenkin kivoista kynsikuvista :D LA-nimiset lakat olivat nättejä, samoin tuo Cherry :3

  2. Voi eikä mitä epäonnea :( Ootko kokeillut lämpöä siihen selkään? Mulla kun menee tuollain jumiin, niin tuurista riippuen sähköinen lämpötyyny/mikrotettava riisityyny/hätätapauksessa kissa tai ihan mikä tahansa lämmin saattaa auttaa. Ja paikallaan makaaminen. Ja kokoajan pitäisi vetää särkylääkettä (jos ei sitä lihasrelaksanttia niin ainakin vahva burana-panadol -yhdistelmä) koska se selkäkipu mitä tunnet ja yrität kestää on se, mikä pahentaa tilannetta. Lääkäri joskus siis selitti asian niin, että kun ne lihakset menee kramppiin, ne aiheuttaa kipua. Se taas viestii aivoille siitä, että siellä on menossa vaaratilanne, ja kroppasi suojelumekanismi toimii niin, että sitten ne ympärilläkin olevat lihakset menevät kramppiin ihan vain elimiäsi suojellakseen. Eli kipu pitää hoitaa, vaikka ei haluaisikaan kokoajan napsia särkylääkkeitä. Mutta hei, paljon lepoa nyt ja tsemppiä! Toivottavasti helpottaa pian ♥

    Ja vimpula sentäs kun pukkaakin kivoja lakkoja NCLA:lta! Toi sininen iski heti munkin silmään, mahottoman hieno <3

    1. No saunassa kävin ja se tuntui hetkeksi vähän auttavan. Mulla ei oo kuumavesipulloa tai muuta vastaavaa, sille olis kyllä nyt ollut käyttöä :/ Oon nyt syönyt särkylääkkeitä lääkärin ohjeen mukaan, mutta ekana päivänä niitä vältin, koska esim Burana on aika rankka vatsalle ja olin just toipumassa siitä vatsataudista…Kiitos, eiköhän tää kohta hellitä :)

  3. Vatsatauti aikuisena on kyllä ihan kamalaa. Mulla oli viime vuonna ihan järkyttävä oksutauti, juuri sellainen ”pelkää ettei kuolekaan” -tauti… Yritän seuraavalla kerralla napsia valkopippureita jos tiedän lähipiirissä tautia olevan, työkaveri sai muut perheenjäsenet kuulemma sillä pelastettua. :D

    Tuo From LA to Anywhere on kyllä liian herkku! ♥

Vastaa