Näin löydät parhaan aurinkosuojan: aurinkosuojatesti by Skincity

Tuotteet saatu.
Mainoslinkit on merkitty tähdellä. 

Nyt on jo korkea aika myös mattimyöhäisten hankkia tälle kesälle mieluisimmat ja toimivimmat aurinkosuojat. Moni pitää aurinkovoiteiden ja -suojien käyttöä ikävänä ja epämiellyttävänä, mutta aurinkosuojien tuotekehitys on mennyt isoja harppauksia eteenpäin vuosien aikana. Nyt on siis muitakin vaihtoehtoja kuin voimakkaan hajuisia ja ikuisesti tahmaisia nahkeita voiteita… Tuoteviidakossa surffailu ei kuitenkaan aina ole kovin yksinkertaista, vaikka kuinka olisi asiasta kiinnostunut. Skincity tarjoaa tähän mainion työkalun, eli *aurinkosuojatestin. Testi tehdään Skincityn sivuilla, aikaa menee muutama minuutti, ja testin teon jälkeen Skincityn kosmetologit etsivät testin perusteella sopivat tuotteet. Tuote-ehdotukset tulevat sähköpostiin parin päivän sisällä. Testi on ilmainen eikä velvoita ostamaan tuotteita.

Skincity on tunnettu *ihotestistään, ja aurinkosuojatesti toimii ihan samalla periaatteella. Olen itse tehnyt ihotestin Skincityn sivuilla jokunen vuosi sitten, ja testin perusteella löytämiäni tuotteita on minulla käytössä edelleen. Mun kohdalla valinnat siis ainakin osuivat tosi nappiin. Ei tietysti ihmekään, kun tuotesuosituksia tekevät koulutetut kosmetologit :)

Oon aina tykännyt Skincityn loogisista nettisivuista, jotka auttavat navigoimaan jättimäisessä valikoimassa. Aurinkosuojatuotteetkin ovat *omassa osiossaan ja niiden joukosta on helppo valita fysikaaliset tai kemialliset suojat, suihkeet, öljyt, lapsille sopivat tuotteet ja niin edelleen.

Skincityn omat tuotelinjat ovat kautta linjan olleet tosi vakuuttavia, joten oli kiva päästä kokeilemaan paria aurinkosuojauutuutta. *Sun Protection Moussessa on SPF 30 ja moussekoostumus on helppo ja nopea levittää iholle. Voide imeytyy nopeasti, eikä tahmeaa pintaa jää iholle pitkäksi aikaa. Tuotetta saa kahdessa eri koossa. Kuvassa näkyvä 50 ml mousse on näppärä käsilaukkukoko ja kulkee helposti mukana missä tahansa. Tuote on tuoksuton.

*Skincity Skincaren Light Emulsionissa on vaikuttava viidenkympin suojakerroin. Suoja on tarkoitettu kasvoille, mutta en nää mitään syytä miksei tätä voisi käyttää koko vartalolle. Ohut emulsio on miellyttävä käyttää ja levittää, eikä tämänkään imeytymistä tarvitse tunteja odotella. Nopealla vertailulla sanoisin, että mousse imeytyy hieman nopeammin kuin tämä emulsio. Emulsio näkyy kasvoilla kiiltävänä, joten jos iho on kovin rasvoittuva, jokin mattapinnan jättävä tuote voisi sopia paremmin. Tämäkin tuote on tuoksuton.

Skincityn valikoimasta löytyy myös viime kesän suosikkini, Clarinsin *Dry Touch Sun Care Cream (joka muuttuu kasvoilla parissa minuutissa samettisen mattaiseksi!) sekä *Sun Care Oil Mist -suihke, joka levittyy iholle sekunneissa tasaisena sumuna ja imeytyykin lähes samantien. Postaukseni ko. tuotteista löytyy täältä.

Joko teillä on kesän aurinkosuojarepertuaari valittuna? Mulla on aika hyvä valikoima erilaisia aurinkosuojia, mutta tein kuitenkin ihan mielenkiinnosta tuon testin ja odottelen tuloksia. Saa nähdä omistanko jo kaiken mitä sieltä suositellaan :D

(Tuotteet saatu. Postaus sisältää mainoslinkkejä, joiden klikkailusta en hyödy, mutta joiden kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. )

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

 1. Miehän käytän tunnollisesti aurinkosuojaa SK50 ympäri vuoden, koska pigmettiläiskät. Ja huom. vain kasvoille :’D Kroppa mulla on aika pitkälti vaatteilla aina peitettynä täällä kylmässä koti-Suomessa, ja tarvittaessa kasvotuotetta voi sipaista käsivarsille/dekolteelle myös.
  Mutta. Siis nyt mulle on kertynyt taas ihan älyttömästi aurinkosuojia. Haluaisin löytää jonkun tosi hyvän fysikaalisen suojan, mutta kaikki kokeillut on ollu liian tahmeita. Oon rakastunut kevyisiin korealaisiin aurinkosuojiin, ja tuntuu, ettei täällä myytävät kemiallisetkaan ole niin helppoja. Toki en ole ihan kaikkea kokeillut :D
  Skincityn testin tein myös, tarjosivat Ultrasunin suojaa, joka kyllä kiinnostaisi, mutta edellinen merkin tuote lähti kiertoon ja en tiedä uskallanko uuteen enää sijoittaa. Edellisin aurinkosuojatuote, jonka ostin, oli nyt se Patykan paljon hypetetty, katsotaan miten omassa käytössä toimii :D

 2. Mä juuri luin, että suomalaisilla naisilla esim tyvisolusyöpää tulee usein sääriin. Olin ihan kauhuissani koska en todellakaan oo panostanu säärien suojaamiseen ku ei ne ikinä pala, toisin ku just kasvot, joita suojaan tosi tarkasti… mutta enivei, mä en oo yhtään ihastunut fysikaalisiin suojiin koska mullakin on huonoja kokemuksia – paitsi Jane Iredalen Powder Me! Mites se? Kallis kertaostos, mutta riittää vuosiksi.

  1. Huh huh, vai kylmässä koti-Suomessa.. Otan ehkä tuon reilu kk sitten lausutun kommentin takaisin :D Kropalle oon sitten tyytynyt käyttämään sitä Garnierin UV Wateria ja kiinnostaisi myös se merkin kasvoille tarkoitettu aurinkosuojasuihkekin (ja jos se on hyvä, niin sitä varmaan voisi suihkia käsivarsillekin).
   Itseasiassa toi JI:n puuteri olisi ollut Sokoksella -70% alennuksessa, mutta jäi hyllyyn.. Olisikohan niitä vielä :’D Vähän sitä googlettelin, mutta jäin arpomaan, että oliko se kuitenkin liian peittävä; Golden sävy varmasti liian tumma (epätasaväriselle) lumikki-iholle, mutta ilmeisesti Transparent jättää sitten valkoisen verhon kasvoille? :o

   1. -70?!!? oisit ostanu! Siinähän on pakkaus muuttunut, levityssieni on vaihdettu siveltimeen, varmaan niitä vanhoja versioita myydään alella pois. Mulla on sekä Golden että Translucent, ja iholla se Translucent ”katoaa” kyllä tosi vaalealle iholle hyvin, ei näy valkoisena :) oon käyttänyt sitä viimeistelypuuterin tapaan kasvoilla esimerkiksi. Goldenia käytän päänahkaan (tai siis jakaukseen), sopii hyvin punaiseen tukkaan :) iholla se on mullekin hieman liian tumma.

Vastaa