Money Well Spent: Rimmel Comfort Serum

Wihii I’m back! Ajankäyttöongelmani ei suinkaan oo ratkenneet, mutta _haluan_ kirjotella tänne. Mulla on postausideoita niin hulluna, että jos en ala purkaa niitä valmiiseen muotoon n-y-t, en saa niitä ennen vuoden vaihtumista ulos (enkä edes sano minkä vuoden). Ihan esimerkkinä, tämä postaus on ollut mulla luonnoksissa 2 kuukautta….ja loput postausideat onkin sitten vain ja ainoastaan mun päässä. Mutta pitemmittä puheitta asiaan: mulla on tällainen Money Well Spent -postaussarjakin! :D Tämänkertainen Aivan Erityisen Mallikelpoinen tuoteporukka on paitsi laadukas, toimiva ja laajasti harrastajia ihastuttanut, myös erittäin huokea. Mikä voisi olla parempaa kuin löytää edullista ja suunnattoman hyvää kosmetiikkaa? No ehkä se että löytäis loppumattoman karkkihanan ja 6 miljoonaa, mutta pysytään nyt näissä realistisemmissa onnenpotkuskenaarioissa.

.
.

Rimmelin Lasting Finish Nude -meikkivoiteesta on kirjoitettu blogeissa todella paljon. Pullo on samanlainen kuin tämän postauksen meikkivoiteessa, mutta korkki on valkoinen. Lasting Finish Nudea on kehuttu aivan valtavasti, ja samaan aikaan tämä Lasting Finish Comfort Serum on kaikessa hiljaisuudessa ujuttautunut kauppojen hyllyille. Olen minä tästäkin postauksia kyllä nähnyt, mutta paljon vähemmän kuin Nudesta. Erona näillä kahdella on se, että Lasting Finish Comfort Serum on ideaali peittävä meikkivoide kuivalle iholle, kun taas Nude istuu paremmin vähän rasvoittuvammalle iholle.

Kuulin Comfort Serumista ensimmäisen kerran RiaG:ltä ja vakuutuin hänen kehuistaan sen verran, että ostin heti oman pullon. Comfort Serum on täyspeittävä meikkivoide, joka ei kuitenkaan jätä kuivakan maskimaista lopputulosta. Yleensä liki mikä tahansa meikkivoide on mulla iltapäivään mennessä kulunut pois nenästä, leuasta ja otsalta ja nätin meikkipinnan on korvannut kuiva, hilseileväkin iho. Comfort Serumin pysyvyys on kuitenkin ihan omaa luokkaansa enkä yleensä koko päivän aikana korjaile meikkiä kuin kerran tai kaksi, ja ilmeisesti meikkivoide kykenee todella myös jotenkin ihon kuivuutta hillitsemään, koska iho ei ala kiristää ja hilseillä. CS ei myöskään uppoa huokosiin tai ole vaikea levittää. Halleluja, mä sanon.

.
.
.
.

Samaan sarjaan kuuluu myös peiteaine ja meikkipuuteri. Peiteaine ei oo lainkaan jankkia, vaikka onkin todella peittävää. Valitsin vain itselleni turhan vaalean sävyn, joten käyttö on jäänyt melko vähälle. Sain muuten tehdä kaksi reissua tätä ostaessa, koska onnistuin ottamaan itselleni kappaleen jota jotkut pikkuapinat olivat klämineet. Palautusreissulla uutta valitessani löysin vain YHDEN kappaleen, joka ei ollut kertaalleen avattu ja lähmitty. Typerät ihmiset. Vaadin kaikkiin pakkauksiin pitäviä sinettejä!

.
.

Tässä on havainnollistava kuva meikkivoiteesta ja peiteaineesta :D ylempi on peiteaine. Ehkä…

.
.

Meikkipuuterin kuluneesta pakkauksesta voitte varmasti päätellä, että kovassa käytössä on ollut. Tämä pieni rasia kulkee mukanani kaikkialle. Puuterilla saa halutessaan erittäin mattaisen tuloksen (jopa liian jauhoisen jos käyttää rasian mukana tulevaa vippaa) ilman että iho kuivuu enempää. Kostutettuna puuteri muuttuu meikkivoidemaiseksi ja SE on tän tuotteen juttu. Meikkipohjan kulumista saa korjailtua paljon paremmin kostutetulla meikkipuuterilla kuin vain puuteroimalla ”paljaan” ihon päälle. Samaten tällä saa nätisti siistittyä huulten rajat, jos haluaa korjailla huulimeikkiään. Pakkauksessa on myös peili ja erillinen lokero vipalle, jossa ilma kulkee ja vippa pääsee kuivumaan.

.
.

Mahtava toveri :)

Tarkkoja hintoja en enää muista, mutta tuskin menee kauheasti pieleen jos sanon että meikkivoide on 13 euron luokkaa ja meikkipuuteri kympin hujakoilla. Peiteaineen hinnasta ei ole hajuakaan, mutta ei se paljoa ollut. Korjatkaa jos tiedätte paremmin.

Onko tuttuja tuotteita? Nämä Comfort Serumit on kyllä itseasiassa varmaan ainoat Rimmelin tuotteet, jotka mulla on ihan vakituisessa käytössä. Todellinen helmi markettituotteiden meressä :)

Translation: If you’re looking for a budget-friendly foundation, check out Rimmel Lasting Finish with Comfort Serum. It’s ideal for dry skin and gives full coverage without a powdery look. I really like the other products in this range too. They are spot on for my dry skin :)

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Olen käyttänyt Rimmelin vedenkestäviä silmänrajauskyniä nyt useamman vuoden putkeen. Halpa, mutta ihan hyvä =) Mä olen vähän etsinyt sellaista hyvää peitevoidetta, koska meikkivoiteita on useampikin avaamaton (kitos LivBoxin), mutta peitevoidetta ei. Tavallaan haluisin kokeilla jotain MACin peitevoidetta, mutta jos pitää pihistää, niin ehkä tätä sitten?

  1. Se MACin Pro Longwear Concealer maksaa muistaakseni 21 e, joten joo onhan se kertaostoksena kalliimpi, mutta se kestää todella pitkään. Tosin niin varmaan tämäkin, mutta ite koen helpommaksi käyttää semmosen nestemäisemmän peiteaineen kuten Pro Longwear on. :)

 2. Mulla on sama juttu eli tää on ainoa tuote Rimmeliltä, joka on päivittäisessä käytössä. Tuo peitevoide ei oikein vakuuttanut, koska omille silmänalusille ei ole MACin Pro Longwearin voittanutta. Mutta tämä meikkivoide on ehtaa kultaa. Käytän tätä yhdessä MACin uuden Pro Longwearin meikkivoiteen kanssa. Ainoa ero näiden kahden välillä on se, etä Rimmelin jäljiltä iho jää tahmaiseksi ja pitää puuteroida tarkkaan. Mutta tämän parempaan sävyyn tai laatuun en ole kyllä markettipuolella törmännyt. Pitänee testata tuo meikkipuuteri kun Sensai loppuu :).

  1. Joo, kyllä minäkin silmänalusille MACin valitsen :)

   Totta, meikkivoiteen kosteuttavuus näkyy tässä tosiaan sellasena kosteampana pintana, mutta mä olen ihan tykännyt siitä koska lopputulos on kuulaampi kuin monissa muissa tämän peittävyystason meikkivoiteissa.

   1. Mulla on hyvinkin rasvainen iho, ja meninpä sit kuitenkin kerran tän meikkivoiteen ahneuksissani jostain ostamaan kun halvalla kerran sai. Niin kyllä tää toimii, kunhan puuteroi hyvin! Nenän varsi alkaa illalla paistamaan mulla läpi, kun aamulla on meikannut, mutta siihen rahaan nähden ihan passeli. Pitäis varmaan kokeilla sitä valkoista.

    Tosi hyvä, peittävä ja kuulas jälki tällä tulee, mutta levittäessä en tekstuurista pidä, mua häiritsee se liisterimäisyys, mutta kuivemmalla ihollahan sellainen toimii hyvinkin, ei tuu sitä rasittavaa kitkaa levittäessä. Mutta silti käytän, eli jäljestä tykkään kovasti :)

    1. Ah, kiitos tiedosta, toivoinkin että joku jolla on rasvaisempi iho tulisi kommentoimaan tähän asiaan :)

     Kesällä koostumus tuntui musta jotenkin ”liian paksulta”, enkä myöskään halunnut niin peittävää meikkipohjaa silloin, mutta nyt on eri ääni kellossa. Toi ei kuitenkaan jämähdä paikalleen ihan sekunnissa, niin ehtii työstääkin sitä iholle vähän :)

 3. Peiteaine tais olla 8.95 tai 9.95€? Mä ostin tuon joskus ja on kyllä varsin mainio tuote. Muutenkin Rimmel on merkkinä markettikosmen parhaimmistoa, tai sieltä löytyy ainakin mulle ne kiinnostavimmat tuotteet usein:)

  1. Jesh, kiitos tiedosta, hienosti muistit! Mä oisin veikannut vitosta :D
   Mulle Rimmel on jäänyt ehkä vähän vieraaksi meikkituotteiden osalta, Isadora on kai jyrännyt :D

  1. Joo, näin talven tullen ja ihon kuivuessa voi olla nappivalinta :) Mä en oo arvannut koittaa sitä valkokorkkista, kun talvella se ei takuulla oo tarpeeks kosteuttava ja kesällä sitä tarttuu mieluummin vähän kevyempiin meikkivoiteisiin.

 4. :D Tulin jotenkin tosi hyvälle tuulelle tästä sun tekstistä, huumori puree näköjään maanantaiaamunakin :) Kiva myös, että oot saanut voimia palata blogin ääreen! :)

  Meikkivoide löytyy multakin, ja on paikkansa meikkihyllyssä ansainnut, pesee mennen tullen jopa selemerkkien meikkivoiteita ja plussaa eritoten kalman sävystä valikoimassa! :) Toi meikkipuuteri jäi kiinnostamaan monikäyttöisyytensä vuoksi, wau :) Se täytyy jossain vaiheessa ottaa kokeiluun!

  1. Ihanaa jos mä saan levitettyä hyvää tuulta! :) Voimia on ku pienessä kylässä, aikaa ei sit niinkään :D

   Jep, ei todellakaan häviä selemerkeille! Ilman muuta nappaat meikkipuuterin kans!

 5. Varmaan tyhmä kysymys, mutta miten tuota meikkipuuteria saa käytettyä kosteana ilman että siihen puuterin pintaan kuivaa sellainen kova kalvo? Käytän itte meikkipuuteria ihan kabukilla mineraalimeikin päällä ja toimii siinä oikein hyvin. Haluaisin kokeilla peittävämpää tulosta pelkällä meikkipuuterilla, mutta en vaan osaa.

  1. Mä en ole koskaan käyttänyt meikkipohjana pelkästään meikkipuuteria, oon ainoastaan korjaillut sillä kulunutta meikkiä. Eli nyt en osaa vastata. Mutta tää Rimmel on kyllä kostutetusta kohdasta kuivunut takaisin ihan puuterimaiseksi, eli en nyt ihan tavoita mitä tarkoitat tuolla kalvolla…mutta toki oon kastellut vain ihan pienen kohdan, tai siis hinkannut puuterin pintaa kostealla sienellä/sormella.

   1. Onkohan mulla sit joku maanantaikappale kun pari kertaa olen kokeillut ja saanut puuteriini kiiltävän kovan pinnan jota saa sitten kabukilla pyöritellä että tuotetta lähtee taas irtoamaan. Purkki alkaa kohta vedellä viimeisiään joten ehkä seuraava kipale toimii paremmin :)

Vastaa