Money Well Spent 2: Compeed Cracked Heel

Varoitan jo etukäteen, että tämä on monella tapaa outo kirjoitus. Money Well Spent -postaussarja (eka osa täällä) saa jatkoa tuotteella, jonka en ikipäivänä kuvitellut pääsevän mun luottopurkkien joukkoon.

Yleensä luottotuotteita esittelevissä postauksissa puhutaan arjen luksuksesta, kauniista muotoilusta, huumaavista tuoksuista ja samettisista koostumuksista. Ei tällä kertaa. Compeed merkkinä tuo mieleen kaikkea muuta kuin luksuksen, sillä nimi assosioituu lähinnä kivuliaisiin rakkoihin ja epämukaviin juhlakenkiin, eikä tässä olla pakkausmuotoilun mitaleitakaan ihan heti jakamassa.

compeed cracked heel overnight cream
.

Lähdetään nyt siitä, että Cracked Heel Overnight Creamin nimi on luotaantyöntävä. Tarttuisin mieluummin vaikka Pehmotassut -nimiseen rasvaan kuin Kantapäähalkeamaan. Purkin ulkonäkökin on epäkiinnostava ja juuri sellainen, johon Pera 50v. tarttuu siinä vaiheessa kun vaimo on pakottanut äijän markettiin rasvaa ostamaan. Ainesosaluettelo ei paranna lähtöasetelmaa, siinä kun kerrotaan rasvan sisältävän ureaa ja maitohappoa.

Namimaiskis.

.
.

Jokohan mun pitäisi alkaa kertoa, että MIKSI Compeed on ansainnut paikkansa Money Well Spentin kakkososassa? Sain rasvan miittikassista ja se pyöri pöydällä hyvän tovin ennenkuin tartuin siihen. Mun jalkojenhoito on surkeilla kantimilla (valitin asiasta jo aikaisemmin Sugar High’n puolella) ja kantapäähalkeilutkin ovat tulleet valitettavan tutuiksi. Luin pakkauksen kyljestä, että 98 % testaajista raportoi kantapäiden ihon muuttuneen paremmaksi jo yhden yön käytön jälkeen ja moiselle väitteelle pyörittelin silmiäni halveksuvasti…kunnes sitten laitoin rasvaa jalkoihin ja käsiin ja nukuin yön yli.

Minä en tiedä mitä magiaa virtsauutemaitohappoyhdistelmässä on, mutta voe Jumalan pyssyt miten tehokasta tavaraa tuo ruma purkki sisältää. Rasva imeytyy nopeasti ja kihelmöi jännästi kuivalla ja vaurioituneella iholla, mutta ei kirvele tai tunnu epämiellyttävältä. Tuoksu on, kuten arvata saattaa, aika kummallinen ja vaikeasti määriteltävissä, mutta ei pahakaan. Kantapäiden kunto parani todellakin jo yhdessä yössä heittämällä, mutta vielä enemmän innostuin voiteen vaikutuksesta käsien iholle. Lähtökohtaisesti paremmassa kunnossa oleva käsien iho oli rasvan käytön jälkeen älyttömän pehmeä ja hyvinvoivan näköinen. Kaikki nirhaumat ja korppuiset kynsinauhat paranivat suurinpiirtein silmissä.

se on sydän.
se on sydän.

Voi tietysti olla että tällaisen lähes ihmelääketasoisen voiteen käyttö käsille on samanlainen ylilyönti kuin jos ampuisi tikkataulua tykillä, mutta en välitä. Teho on niin kiistaton, että ihan heti en rumilusvoiteestani ole valmis luopumaan.

Pera 50 v., marketin hyllyillä tavataan.

(Voide saatu miittikassista.)

Translation: Here’s the second part of my Money Well Spent post series (first post here). Yay for not quitting the series after one post! :D The product in today’s post is a weird one. Most of us know Compeed as something to treat blisters with but apparently they make creams too. As you can see from the packaging, they are not too concerned with beautiful design or that luxury feel, but the stuff inside this ugly package is incredible. The name, Cracked Heel Overnight Cream, is pretty self-explanatory. It’s a foot cream that contains urea and lactic acid. Yes. If that doesn’t say luxury to y’all I don’t know what will :D However if you can look beyond the ugly package, the weird smell and even more weird ingredients, you’ll find that this is the most effective foot and hand cream known to man. I saw a HUGE difference in just one night. After about a week my cracked heels were pretty much normal and also there was an amazing improvement in my hands and cuticles as well. All the little dry parts and small cuts were GONE and I was left speechless. Compeed Cracked Heel, you are my ugly duckling and I really, really, really like you. 

Kurkkasitko jo nämä?

38 kommenttia

 1. Jumpe, mulle kans! En kyllä olis ihan äkkiä keksinyt tällaiseen purnukkaan tarttua ilman suosituksia, ko. kategorian tuotteet on epäkiinnostavia ja tu mieleen lähinnä viime kesän epämukavat rakot jaloissa. Hyi. Mutta, ostan. Kiitos. Kerronko Peralle terkkuja?

 2. Tämä on ihan ihmetavaraa! Meillä miehen jalat oli aivan uskomattoman kamalan hirveässä kunnossa (siis halkeilu ei riitä niitä kantapäitä kuvailemaan), mutta tällä voiteella ne on lähes ihmismäisessä kunnossa. Mä olen myös aikeissa kirjoittaa tästä jotain blogiin, mutta en ole vielä keksinyt millaista kuvamateriaalia voin käyttää, kun ne realistiset kuvat on niin horror-materiaalia että.. jooei. :’D

 3. Mulle tän postauksen lukeminen oli vähän niinkuin olisin itse tikkatauluna tullut tykillä ammutuksi. Alkoi nääs tuote kyllä kiinnostamaan.

 4. Ohhh! Tätä pitää käydä ostamassa. Olen kehittänyt pienimuotoisen jalkojenpehmentämisobsession ja tämä sopii siihen hommaan kuin hirvelle kiikarit :P Pitää ottaa käyttöön heti, kun tämä kuorintasukkien aiheuttama nahanluonti päättyy :D

  1. hirvelle kiikarit :DD

   Mua tavallaan kiinnostais ne kuorintasukat, mutta toisaalta ajatus siitä nahan kuoriutumisesta myös ällöttää ihan älyttömästi. #beautybloggerproblems

   1. Joo ei se mitään hääviä ole se ihon kuoriutuminen. Toisaalta ihanaa, kun alta tulee pehmeää, uutta ihoa, mutta toisaalta ällöä ne nahanriekaleet ja monta päivää kestävä kuoriutuminen. Mut kyllä tän kestää ja teen varmaan keväämmällä vielä uudemman kerran kuitenkin :D

 5. Hyllyjen välissä tavataan! Mä kerran tätä taisin Sokkarilla tai jossain nopeasti vilkaista, mutta sinnehän se jäi. Tuubi oli niin mitäänsanomaton ulkonäöltään ja tekstejä vilkaistessa kuvittelin taas piteleväni käsissäni turhia lupauksia… Hitto, ilmeisesti joskus ne purkin kylkeen printatut ylistyssanat pitääkin paikkaansa :D

 6. Vai Pera.. :D Mutta totta, ei kauhean houkuttelevan näköinen pakkaus :( Kiva kuitenkin kuulla, että kyseessä erittäin pätevä tuote! Omat jalat ovat pysyneet suhteellisen hyvässä kunnossa, mutta kynsinauhat huutaa kuolemaa. Melkein tekisi mieli ostaa käsien yörasvaksi, mutta kokeilen nyt ensin hieman kuluttaa noita kaapinperälle unohtuneita rasvoja, kynsinauhaöljystä puhumattakaan.. :)

  1. Tunnustan, että mä en JAKSA käyttää öljyjä (ärsyttää kun ne sotkee kaikki paikat eikä imeydy ikinä) joten siksi nää tehorasvat on omiaan mulle :)

 7. Äiti kaipaili viime viikolla jaloilleen jotain kunnon rasvaa ja hyllyssä jo tuota tutkailtiin, mutta kuviteltiin, ettei se sen kummempaa kuitenkaan ole kuin mikään muukaan jalkarasva. Ja eihän tuo ulkonäkö tosiaan ainakaan kannustanut ostamaan. Nyt tais kuitenkin käydä niin, että voisin melkeinpä ostaa meille molemmille tätä, itselle erityisesti käsien takia, vaikka ei noille jaloillekaan tekisi ehkä huonoa.

 8. Onkohan näitä enää hyllyssä jäljellä, jos rynnin kauppaan huomenna… No, aina voi käydä katsomassa, josko Pera olis jättänyt yhden mullekin!

 9. Tukkurit huomio, lisää tavaraa hyllyihin! Kyseisen merkin rakkolaastarit pelastivat mut viime kesänä kun juoksutossut tekivät tuhojaan kantapäilleni enkä olisi niistäkään kuuna päivänä kuvitellut olevan niin suuri apu! Kiitos tästä!!!

  1. Siis mähän en olisi voinut kävellä 1,5 kuukauteen ilman rakkolaastareita viime kesänä, kiitos varvastossujen ja tennarien. Varvastossut aloitti ja tennarit, hikijaloissa ilman sukkia, viimeistelivät tuhon. Toivottavasti edes opin jotain.

 10. Hahhha! Nauroin, koska tunnen oikeasti Peran; ei ihan vielä 50v, mutta melkein…
  En oo uskaltanut käsille kokeilla, mutta koska olit koekaniini kuolematta, niin mikä jottei!

 11. Purkin ulkonäössä on varmasti haettu jotain ihan muuta kuin söpöä käsirasvatuubia :D Eikö kädet jää tällaisen jäljiltä tosi tahmaisiksi? Mä käytin yhteen aikaan myös käsirasvana Palmers’in jalkarasvaa, joka oli tosiaan tehokasta mutta jätti kädet melkeinpä pölyäkeräävän tahmeiksi. Sukkien sisällä olevissa jaloissa tuollainen ei tietenkään haitta, mutta käsissä vähän epätoivotumpi ominaisuus :D

  1. Kyllähän ne aika tahmaisiksi jää mutta nopeammin tää imeytyy kuin yörasvat keskimäärin. Mut siis käytän tosiaan lähinnä öisin tai vaihtoehtoisesti silloin kun alan vaikka katsomaan leffaa tms ja tiedän ettei tartte käsillä hetkeen koskea esimerkiksi mihinkään peilipintaan :D

 12. Mä käytin myös koko viime syksyn rakkolaastareita. Syy tästä ei oikeastaan kuulu kengille, vaan päälle, joka vakuutti, että ”kyllä nämä kengät sitten käytössä pehmenee” Joo ei. Tällaista rasvaa en kyllä tajunnut edes etsiä. Tätä on pakko kokeilla!

 13. Joo oon kokeillut joitakin muitakin apteekin (houkuttelevampia) tuotteita, mm. karite-voita sisältäviä ja ei. Tää on ainoo joka oikeesti hoitaa halkeemat pois eikä vain hieman kosteuta viiden minuutin ajaksi.

Vastaa