Maybellinen meikkiuutuudet

Nyt on (taas kerran) vuorossa niin massiivinen postaus ja kuvatulva, että koitan olla horisematta tätä pilalle. Maybelline on tuonut nyt syksyllä kauppojen hyllyille tosi paljon uutuuksia, jotka ovat kokonaisuudessaan kerrassaan ihastuttavia. Aloitetaas tarkastelu!

maybelline_syksy-2

The Rock Nudes -luomiväripaletissa on 12 sävyä, joilla saa luotua kevyen päivämeikin tai vahvemman, juhlavan meikin.

maybelline_syksy-6

Ylärivi:

maybelline_syksy-22

Alarivi:

maybelline_syksy-26

Luomivärit tuntuvat laadukkaammilta kuin aikaisemmat kokeilemani Maybellinen luomivärit. Joukossa on pari hieman kuivempaa yksilöä (glitterit ja kultainen), mutta pöllyävän karkea ei ole yksikään. Pigmenttiä on riittävästi mutta ei niin paljoa, ettei paletti istuisi kokemattomammankin meikkaajan tarpeisiin.

maybelline_syksy-7

Lash Sensational Luscious with Oil Blend -ripsari on todella käyttis! Maybellinella on monta hyvää ripsaria valikoimissaan, joten osasin jo odottaakin hyviä asioita tältä yksilöltä. Massaa tulee harjaan aluksi liikaa, mutta se on pientä. Harja on erilainen kuin mitä yleensä tykkään käyttää, mutta se erottelee ripsiä yllättävänkin hyvin ottaen huomioon harjasten pienen koon. Oil Blend -ripsari lupaa hoitaa ripsiä ja ripsari jättääkin ripset pehmeiksi ja joustaviksi myös siinä vaiheessa, kun massa on jo kuivunut ripsiin.

maybelline_syksy-10

maybelline_syksy-12

Masterprecise Curvy -rajaustussi aiheutti mussa ensin sellaisen ”no mitä hittoa nyt taas” -reaktion, MUTTA minäpäs tykästyinkin tähän ihan tosissaan. Tussissa on kärkeä kohti suippeneva pää, joka on leveä ja litteä. Tästä mun kielellistämisestä ei varmasti kukaan tajunnut mitään, joten kuvat puhukoon puolestaan:

maybelline_syksy-16

maybelline_syksy-17

Curvylla on tosi helppoa tehdä siipirajaus! Ensin kapealla kärjellä rajaus ripsirajaan, sitten terä lappeelleen ja ta-dah – siipi syntyy kuin itsestään. Väriä tulee tussista tosi helposti ja musta sävy on niin mustaa, että montaa kertaa ei tarvitse sutia. Kärki on sen verran kostea ja väriä paljon, että tussi ei ”nyi” silmäluomia.

Alla todistusaineistoa pikselimössöisen kännykkäkuvan muodossa. Ripsissä edellämainettu ripsari ja rajaus tehty Curvylla. Huulilla on Vivid Matte Liquid -huulipuna sävyssä Nude Thrill. Olen käyttänyt myös meikkipohjassa Maybellinen uutuuksia, mutta niistä ei oikein saa selvää pikselien reunoilta :D

fullsizerender-1

Mutta ne Vivid Mattet!

maybelline_syksy-47

Nämä on ihastuttavia! Nestemäinen mattahuulipuna ei tunnu huulilla kuivalta, vaan lähinnä satiiniselta mousselta. Vähän outo mielikuva ehkä, mutta totta se on. Pysyvyys on hyvä, vaikkakaan ei ihan mattapunien parhaimmistoa.

maybelline_syksy-49

Sävyt on kuvattu tässä kosteina ja paksuin kerroksin, jonka vuoksi ne näyttävät kiiltäviltä, mutta huulilla värit ovat tosiaan mattapintaisia.

maybelline_syksy-54-edit

Mutta ei tässä vielä kaikki, koska tokihan uutuuksien joukossa on myös korostus- ja varjostustuotteita. Kaikki niistä ovat vieläpä kätevässä puikkomuodossa, peukku sille! En ole kovin kehittynyt tässä contouring-bisneksessä, joten puikkomaiset tuotteet tuntuvat kaikista kätevimmiltä levittää ja helpoimmilta häivyttää myös.

maybelline_syksy-39

Master Contour -puikkoja löytyy kahdessa sävyssä, Light ja Medium. Molemmissa toinen puolikas puikosta on varjostusväri ja toinen valoa tuova, mattapintainen korostusväri. Tän helpommaksi kasvojen muotoilu meikillä tuskin menee. Sutaisen varjostusväriä otsalle ikäänkuin hiusrajaa mukaillen, poskipään alle ja leukapieliin, ja valoväriä keskelle otsaa, poskipäille ja nenänvarteen. Sitten häivytän sotamaalaukseni beautyblenderillä tai ihan vain sormin. Ainoa miinus näissä Master Contoureissa on se, että nämä vähän uppoavat ihohuokosiin ja korostavat niitä sekä kuivia kohtia. Tykkään Nyxin puikosta enemmän, koska se tuntuu soveltuvan paremmin kuivalle iholle.

maybelline_syksy-42

Käytän itse Light-puikkoa. Medium on lämminsävyisempi ja tummempi. Vasemmalla Medium, oikealla Light.

maybelline_syksy-45

Master Strobing Stickit ovat herättäneet kovasti positiivista pöhinää monissa blogeissa, enkä ihmettele. Vahvat, hehkuvat korostukset kasvoilla ovat nyt THE juttu ja näissä puikoissa todella riittää sävyä ja hehkua.

maybelline_syksy-29

maybelline_syksy-31

Nude Glow on kullanhohtoinen sävy ja Light Iridescent on selvästi pinkimpi. Swatchissa olen sutinut puikkoja tosi ronskisti kädelle, kasvoille laitettuna olen tietysti kevytkätisempi ja häivytän korostukset :) Mun iholle Nude Glow on sopiva ja näyttää hauskalta myös luomille töpöteltynä voidemaisen luomivärin tapaan!

maybelline_syksy-37

Uskokaa tai älkää, siinä kaikki :D Tuntuu kuin olisin aloittanut postauksen kirjoittamisen tuntikausia sitten, ja olin muka vielä vähäsanainen…

Mikäs näistä kiinnostaa eniten?

(Tuotteet saatu.)

Kurkkasitko jo nämä?

24 kommenttia

  1. Ostaisin varmaan noita Vivid Matteja ja Stickejä, jollei olisi jo niin turkasen monta vastaavaa tuotetta ennestään kaappeja täyttämässä. Kyllä on niin epistä, että on tiloista kiinni:)

    1. Sano muuta, se on kyllä jännä miten noita huulituotteitakin kertyy niin älyttömästi kaikkialle…:D

  2. Rajaustussi vaikuttaa jännältä kyllä. Voisi jopa kokeilla, vaikka mulla siipirajaukset ovat jääneet historiaan lerppaluomien takia.

  3. Mä ihastuin tähän luomiväripalettiin. Yllättävän hyvä pigmentti näissä kyllä on ja sävyt on ihan just eikä melkein. Noi alarivin harmahtava ja violetihtava sävysaa mun sydämen sykkimään. Jotenkin innostun aina tietyistä sävyistä ja sitten saatan ostaa koko paletin vaikka yhden sävyn takia. Tätä mä en kyllä ihan heti osta ellei löydy jostain halvennuksesta, koska paletti on mun budjetin ulkopuolella just tällä hetkellä, byhyy.

    1. Joo, mullakin on jokunen paletti jotka oon hankkinut vaan ihan parin sävyn takia…yleensä pyrin kyllä arvioimaan niin että ostan vaan jos suurinta osaa tulee käytettyä. Mutta aina ei pysy järki matkassa :)

  4. Huulihommat ja viimeiset tötteröt vois olla mun hommia kun en ossoo stroupata enkä hailaitata :)

  5. Tuossa luomiväripaletissa on selkeästi mahdollisuuksia! Mulla on jo ne kaksi Maybellinen aikaisempaapalettia, jotenvoisin hankkia myös tämän. Noista Contourpuikoista en saa muuta mieleen kuin kindermunan. En vain kestä. Suklaata ja valkosuklaata!

Vastaa