Lug Your… x2

Valittelin alkukesästä useaan otteeseen mun kipeää kättä, jossa jylläsi oletettavasti jännetuppitulehdus tai tenniskyynärpää. Tai molemmat, mikäli historia oli alkanut toistaa itseään. Kesälomalla oireet helpotti, mutta nyt töiden jatkuttua kipua on taas alkanut ilmaantua ja tämä viikko on ollut erityisen hankala. Koska mun pitäis jatkossakin käydä töissä ja lisätä sulistreenejä entisestään, ja koska tää kipu on todella ärsyttävää, pidän puheet tänään minimissään.

Mulla ei muuten edes ole karkkia, vaikka ehdottomasti pitäis aina olla karkkia kun sattuu johonkin. Just sayin’.

Kynsillä on China Glazen All Aboard -kokoelman Lug Your Designer Baggage, jonka sain Cesarsilta. Rasittavan pitkä nimi, mutta itse lakka on mun mielestä All Aboard -kokoelman kiinnostavin yksilö. Olen ehtinyt käyttää lakkaa jo kahdesti mikä on vähintäänkin historiallista, joten näätte molemmat versiot tässä samassa postauksessa.

.
.

Lug Your Designer Baggage on tummanruskea lakka, jossa on seassa kultaan ja harmaanruskeaan vivahtavia flakies-hippuja. Erikoinen veto China Glazelta ja kaivattu sellainen. Laatu oli tosi hyvä, kuvissa kaksi erinomaisen helppoa kerrosta.

.
.

Ekassa koristeluversiossa leimasin kynsille vallan juhlallisen kuvion MoYoun Pro-sarjan laatasta nro 4 (se on muuten yks ihanimpia leimauslaattoja ikinä). Leimauslakkana käytin Kit-merkin kultaista lakkaa nimeltä Metal. Tykkään sen leimausjäljestä tosi paljon, se ei ole niin metallinen ja ”peilaava” kuin esim. Barry M:n Gold Foililla, vaan vähän enemmän rouhea ja moniulotteisempi.

.
.

Toinen versio oli kiireisen ihmisen hätäratkaisu, mutta ihan toimiva sellainen. En näköjään osaa yhdistää tätä lakkaa mihinkään muuhun kuin kultaan, mutta eihän se väärin ole!

.
.

Huomaan nyt että toisissa kuvissa on musta tausta ja toisissa valkoinen, enkä oikeastaan osaa selittää asiaa :D

.
.
.
.

Kasa pieniä kultaisia niittejä, kirkasta lakkaa ja…no okei, vähän myös kynsiliimaa. Mua nykyään pelottaa joka kerta kun avaan sen pullon ja oikeasti haluaisin olla käyttämättä sitä, mutta tälläkin hetkellä mun pikkurillin kynsi on niin pahasti revennyt ettei mikään paikka pysy siinä ilman kunnon liimaa. Elän reunalla.

.
.

Tänään en pysty enempään. Olen pahoillani, mutta jospa tää pikkuhiljaa alkais taas helpottaa. Tai ehkä menen jopa viimein sinne lääkäriin :D

(China Glaze saatu CesarsShopista. En hyödy linkkien käytöstä tai mahdollisista ostoksista. )

Translation: My hand has started to ache AGAIN. I had issues with carpal tunnel syndrome of some sort before Summer and now it’s back. Summer went fine because I had a month of vacation but after I got back to work it’s slowly been going downhill again. Typing is pretty painful atm so I’m trying to keep this short. I’m really liking China Glaze Lug Your Designer Baggage right now and have been using it twice already, which is quite extraordinary nowadays :D Lug Your Designer Baggage is dark chocolate brown creme with golden and/or taupe flakies. So gorgeous and so interesting polish especially coming from a mainstream brand. Formula was very good, firm and easy to apply. I used two coats for full opacity. For the stamping in my first mani I used one of my favorite plates, MoYou Pro 04, and Kit Metal.

Thanks for visiting and have a great day!

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

 1. Tää lakka on kyllä mennyt ihan ohi multa! Ja kultainen sopii tohon lakkaan paremmin kun hyvin, niin suotta muuhun lähtee yhdistelemäänkään :D Ja kokemuksen syvä rintaääni: mene.lääkäriin. Itse en mennyt ajoissa ja kerkesinkin sitten tossa kesän mittaan käydä läpi tennis- ja golfkyynärpään, jotka loppuviimeks johti olkapään limapussin tulehdukseen, jota yritän kuntoutella edelleen.

  1. Kokoelmasta ei oo vielä ihan hirveesti blogeissakaan ollu juttua, vasta nyt alkanu näkyä enemmän swatcheja :)

   Okei au. Kuulostaa todella ikävältä, toivottavasti kuntoutuminen sujuu hyvin. Mulla on ollu kroonistunut jännetupintulehdus ja tenniskyynärpää joten hoitokeinot on tuttuja, siksi en oo lääkäriin toistaiseksi mennyt…toki lepoon kättä on mahdotonta laittaa kun töissäkin pitäis tehdä jotain :D mut joo, täytyy käydä vastaanotolla näyttämässä kättä joku päivä :)

 2. Tuo tosiaan on kaunis lakka ja siihen kulta sopii ihan täydellisesti! :)

  Helppo sanoa että mene ihmeessä lääkäriin, kun itse olen juuri sellainen että pään pitää olla kainalossa ennen kuin menen… Itsehän menin vasta tapaturmaa seuraavana aamuna haljenneen pohjeluun kanssa lääkäriin. :P Joten älä tee kuten minä, vaan mene. :D

  1. Kiitti :)
   Mä kyllä ihan meen lääkäriin jos aihetta on, mutta tämä on tuttu, vanha vaiva ja hoitokeinotkin siksi tuttuja. Sen takia en oo saanut aikaiseksi mennä, mutta näköjään pitäis kun en pääse vaivasta eroonkaan….

 3. NOU! Just olin saanut vakuutettua itseni siitä, etten tartte tuota lakkaa, ja sinä teet tämän minulle! Byääääähhh! Varsinkin noi leimatut kynnet on ihan sairaan nätit, rakastan!

  Ja kyllä, ihan ehdottomasti pitäis aina olla karkkia, kun johonkin koskee. Siitä voisi tehdä jonkinlaisen EU-direktiivin.

  1. No ainakaan tälle ei olis dupea sulla joten… :D kiitos :)

   KYLLÄ. Vähemmästäki on direktiivejä tehty.

 4. Kauniit kynnet ja koristelut! Ja kyllä, ehdottomasti pitää olla karkkia kun sattuu. Vaikka se oliskin vatsakipua liiasta karkinsyönnistä ;D

 5. Hmmm tuo on kyllä erikoinen lakka. Itse vielä pohdiskelen, mitkä all aboardin lakat haluan… Täällä toinen sulkkistelija! :) Kuinka usein pelaat ja millä tasolla?

  1. Käykö vastaukseksi että luokattomalla tasolla? :D No ei sentäs…pelasin useamman vuoden höntsä-sekaneluria kavereiden kanssa ilman minkäännäköstä ohjausta, mut nyt vuosi sitten liityin seuraan ja valmennusryhmään. Treenataan kolmesti viikossa tällä hetkellä ja taso vastais varmaan sitä C:tä…kisoihin en kyllä ole vielä uskaltautunut :) Jotain harrastenelurikisoja vois ehkä harkita. Kaksaria en osaa pätkääkään :D

 6. Onhan kaunis lakka! Must have -osastolle menee, siis.

  Itsellä orastava tenniskyynärpää saatiin kuriin kalevalaisella jäsenkorjaajalla, jossa olen käynyt jo jonkun aikaa muista syistä. Suosittelen.

Vastaa