Levitkää, leimat, levitkää!

Jaaha, pääsemme jälleen kerran failure-osastolle. Ennen sitä höpisen kuitenkin ensin Gina Tricotin lakoista. Myönnän olevani aikalailla snobi mitä tulee kynsilakkoihin, ns. halpislakkoja (jotka ei tosin useinkaan ole kovin halpoja) ei hirveästi varastoista löydy, mutta Gina Tricotin lakat tekevät poikkeuksen. Mulla on GT:n lakkoja ollut yhdeksän, enkä ole yhteenkään ollut pettynyt. Lakat on paitsi halpoja, myös peittäviä ja tasalaatuisia. Tällä hetkellä ihastuksen kohteena on kermanvärinen, mielikuvituksellisesti nimetty Cream.

Gina Tricot Cream
.

Kaksi kerrosta, helppo levittää, tasoittuu itsekseen ja kaiken hyvän lisäksi lakassa on aavistus pienenpientä punaoranssia shimmeriä, joka tosin näkyy vain harvoin, tässä kuvassa ei tietysti lainkaan.

Creamille ostin kaveriksi Puff Powderin, joka jatkaa tätä neutraalien ja pehmeiden sävyjen linjaa. Ja nyt seuraa karsea kuva kera hummerinpunaisten sormien ja katkenneen keskarin kynnen, olkaa hyvä. Enjoy.

Gina Tricot Puff Powder
.

Kuvassa kaksi (kolme? en muista) kerrosta. Puff Powder ei raidoitu, kuten tällaiset vaalat lakat usein, vaan levittyy mukavan tasaisesti kynsille. Ja tuo ihana shimmer on, noh, ihanaa! Niin ihanaa, että olen näköjään päättänyt jättää sitä kynsinauhojenkin iloksi.

IMG_7469
.

Siirtykäämme seuraavaksi sille luvatulle failure-osastolle. Aloin aivan voimieni tunnossa leimailla, koska yritykset ovat viime aikoina onnistuneet ilman suurempia raivareita. Mulla oli ideakin valmiina, halusin kynsille sellaista vanhojen posliinikuppien fiilistä. Värit sopivat hyvin yhteen, kuvio oli kaunis ja nousi stamperiin vaivatta. Ihailin aikaansaannostani ylpeyttä hehkuen.

Ja sitten levitin päällyslakan.

IMG_7472
.

Veri veri piutiful jees. Hienosti levisi nuo leimat. Tää on sentään se onnistuneempi käsi, ja tästäkin olen retusoinut osan sotkuista pois (pakko oli koittaa saisiko kuvankäsittelyllä tehtyä paskasta vähemmän paskaa, mutta ei saanut).

Seche Vite ei ole koskaan aikaisemmin levittänyt leimoja, joten syytän tuota viininpunaista Konadin leimauslakkaa. Ihan kuin verta olisi käsitellyt, sillä kynsinauhoja puhdistaessa väri lähti kostutettuna leviämään aivan holtittomasti ympäriinsä ja sormien putsaamiseen meni iso iäisyys.

Noh, idea oli kuitenkin ajatuksen asteella ihan hyvä!

Translation: I’m a bit of a snob when it comes to nail polish brands but Gina Tricot is an exception. GT has some great polishes in their collection and they are really cheap, which is always a plus. Newest additions to my GT-collection are Cream and Puff Powder. Too bad I once again failed at the stamping department. I’m pointing my finger towards Konad’s burgundy stamping polish because it spread like a mofo with Seche Vite even though Seche doesn’t usually smudge anything. Grr. Me not happy.

Kurkkasitko jo nämä?

16 kommenttia

  1. Miten musta tuntuu että mulle sattuu useammin ku muille? :D Mutta joo, valokuvat on toki aika armottomia :)

 1. Voi raasua, on se kauheeta kun jokin mikä ei ole oma moka pilaa hyvän fiiliksen… Mut onhan noi tosi nätit, ei sitä pahinta leviämistä nää muut. Oon kyl kans lukenut et Konadin lakat ei oo tasalaatusia, et on joko Erinomaisia tai Paremman Oisin Saanut Tavallisella Kynsilakalla. Tämä sitten sarjassa Piti Kuivaa Nopeasti ilmeisesti.

  1. Mut hei, aina on hienoa kun voi syytellä jotain muuta elementtiä kuin itseään :D Mulla on ehkä 8 Konadin lakkaa, kaikkia en ole vielä kokeillut, mutta tämä viininpunainen paskiainen on ensimmäinen Suuri Pettymys. Ei ole kyllä tarkoitus enää Konad-kokoelmaa kasvattaa, kun tosiaan paljon helpommalla usein pääsee tavallisia kynsilakkoja käyttämällä…

 2. Mulla leviää joka kerta Konadin sinisellä lakalla tehdyt leimat. Ne on niin julmetun pigmenttisiä, että leviää heposti vaikka lotraisi päällyslakan kanssa kuinka. Harvemmin nykyään tuleekaan enää Konadin lakkoja siksi käytettyä.

  1. Eikä, mulla on tuolla laatikossa kokeilematta sekä vaalean- että tummansininen >.< *menee täydentämään kirppislootaa*

  1. Vika ei siis oikeastikaan ollu minussa! Mahtavaa! :D Hillo, veri, about samaa kamaa. Enää jää yks kysymys: mistä mä nyt taion itselleni viininpunaisen lakan jolla voi leimata? :/

   1. Toimisko GT:n Alexis? En tiedä, mutta se nyt on jotakuinkin tuonne päin värinsä puolesta. Tosin siinäkin on shimmeriä.

    1. Ei shimmer haittaa yhtään! Oih jes tuo näyttää tosi hyvältä :) Nyt pitäis enää jaksaa vääntäytyä keskustaan saakka sitä hakemaan..:D Kiitos!

 3. Awww, leyhytän myötätuntoa suuntaasi. Onpas tympeää, kun kävi noin :( Mutta ei nuo leviämiset varmaan livenä juuri erottuneet. Pahasti ainakaan.

  Onko sulla muutes pakko olla juurikin viininpunainen lakka leimaukseen? Tai siis, oletatko tarvitsevasi moista paljonkin? OPI DS Reflection ja DS Extravagance leimaavat hyvin, joten ne toimivat ainakin violetin ja punaisen leimauslakan virassa ihan hyvin, mutta en kyllä äkkiseltään osaa sanoa, mikä viininpunainen normilakka leimaisi hyvin.

  1. Kiitos myötätunnosta :) Kyllä musta tuntuu että viininpunaiselle tulisi käyttöä, mulla on paljon noita nudeja ja harmaita yms. mihin se sopisi ja olis vähän vähemmän jyrkkä kuin musta. Noita DS-lakkoja mulla ei ole, mutta Sissi vinkkasi Gina Tricotin Alexasta, jolla pystyy leimaamaan. Aattelin kokeilla sitä, se on kauniin värinen shimmer enkä menetä kuin 3,95e jos se ei toimikaan :)

Vastaa