Kudottua

Aivan aluksi haluan hieman soittaa omaa torveani: keräsin tänään tyttöystäväpisteet kotiin, sillä värkkäsin IT-tuelle erikoisolutjoulukalenterin. Käytiin kaverin kanssa Alkossa lanaamassa tyhjäksi ensin erikoisoluthylly ja sitten pankkitili, pakattiin pullot yksitellen (tyylikkäästi sanomalehteen) ja liimattiin numerolaput päälle. Hommassa oli vähän kilpailun makua, sillä kaverin nähdessä mun runttaavan omat pulloni mitenkuten sanomalehden sisälle, tyyppi alkoi itse hifistellä ja kääriä pulloja ”tälleen hienosti niinku kukkakauppiaat tekee”. Lopputulos oli paljon aikuisempi kuin mulla joten yritin matkia, mutta en osannut. Korvasin taitojen puutteen teipin määrällä. Numeroetiketteihinkin laitoin alunperin vaan ihan numerot, kunnes pöydän toisella puolella ruvettiin piirtelemään puurokattiloita ja poroja. Pientä ylisuorittamisen makua mahdollisesti?! Yritin julistaa ylimielisesti kuinka pakkaukseen panostaminen on puhdasta turhuutta, mutta rupes vähän kuitenkin harmittamaan ja yritin sitten itekin piirtää jouluisia asioita etiketteihin. Olis ollut helpompaa jos etiketit ei olis jo olleet pullopaketeissa kiinni. Siinä vaiheessa kun kaverin etiketteihin ilmestyi reessä hengaileva joulupukki, luovutin omien epämuodostuneiden tähtieni kanssa. Olkoot.

Myönnän että mulla oli taas vähän korkealentoiset mielikuvat kyllä. Kuvittelin kasaavani retrohenkisesti pakatut, koristeelliset pullot johonkin tunnelmalliseen, jouluisesti koristeltuun pärekoriin, mutta kun ei ollut pärekoria eikä ruskeaa pakkauspaperia eikä koristeita eikä taitoa, niin sanomalehtimöykyt lojuu nyt kaverilta lainatussa mustassa säkissä. En edes tajunnut lajitella sanomalehdistä kuolinilmoitussivuja pois joten pirteetä on :D No, tulipahan taas todistettua että kun itse tekee, saa juuri sitä mitä sattuu tulemaan. Ei se lause turhaan blogin bannerissa lue. Kalenterin saaja oli kuitenkin tyytyväinen, mikä lienee tässä tapauksessa tärkeintä.

.
.

Itselleni oon ostanut W7-merkin kosmetiikkakalenterin, jota saa ainakin Kosmetik4Less -nettikaupasta. W7 ei ole merkkinä tuttu muuten kuin kynsilakkojen osalta, mutta sen kalenteri oli halvin ja helpoimmin saatavilla siinä vaiheessa kun kosmetiikkajoulukalentereita etsiskelin. Unelmakalenteri olisi varmaan ollut Benefitin, mutta sitä ei oikein saanut mistään ja hintakin oli aika mahdoton. Kicksin joulukalenteri jäi vähän kaivelemaan, mutta ehkä ensi vuonna…

.
.

On mulla tässä lakkauskin esiteltävänä, jouluisissa tunnelmissa sekin. Kynsillä on kaksi NailCitylta saatua Zoyaa, murrettu lila Odette ja murrettu luumunpunainen Aubrey. Molempia lakkoja laitoin kaksi huolellista ja tuhtia kerrosta. Molemmissa lakoissa oli samanlainen koostumus, kermainen ja helposti levittyvä.

.
.

Leimauskuvio on MoYou Londonin Fashionista-laatasta numero 03. Olen aivan ihastunut neuloskuvioihin ja tulossa on toinenkin vastaava laatta MoYoulta, kunhan vain tilaus suvaitsisi saapua. Leimaus on tehty Konadin Pinky Redillä.

.
.
.
.

Ylläolevalla kuvalla ei ole sinänsä muuta virkaa kuin näyttää, että väsäsin nohevana tyttönä nimilaput kaikkiin mun Konadin lakkoihin. Jonkun aikaa sain googletella että löysin nimet, mutta kyllä nyt kelpaa! Asunto on kuin pommin jäljiltä mutta on se hyvä että leimauslakkapulloissa on nimet…priorisointia parhaimmillaan.

.
.
.
.

Jokos teillä on joulukalenterit hommattuna? :)

 

(Molemmat lakat saatu maahantuojalta, linkkien klikkailusta tai muusta toiminnasta en hyödy. Zoyan lakkoja saa tilattua sähköpostitse suoraan NailCitylta osoitteesta info@nailcity.fi hintaan 15,50 €/kpl tai ostettua lukuisilta jälleenmyyjiltä, joista yksi on esimerkiksi Mi Nails :) )

Translation: Zoya really does neutral shades like no other. All Naturel and Naturel Deux collection polishes I’ve tried have been creamy, beautiful and easy to apply and these two didn’t make an exception. I used dusty lilac Odette as a base and chose dark mauve Aubrey for the accent nail (both polishes are press samples). I’ve really been into neutrals lately and stamping images that imitate knitted fabric make a perfect fit with soft shades. Here I used MoYou London Fashionista plate number 03 and stamped the image with Konad Pinky Red. And yes, I have spent hours of my life labeling my Konad bottles :D Thanks for visiting today :)

Kurkkasitko jo nämä?

19 kommenttia

 1. Nämä kynnet ovat aivan hykerryttävän angoraisen kauniit :). Peukut täältä priorisoinnille! Pitäisi kyllä tehdä konadeille tuo sama homma, mutta kun pitäisi sitä ennen saada lakat tikutettua. Tikut saapuivat maailmalta vihdoin mutta ryhtymään rupeaminen on niin vaikeaa :).

  1. Angoraiset on hyvä sana :) Uh, tsemppiä tikutusprojektiin. Mä tikutin aikoinani parisataa lakkaa kahden päivän aikana ja oli kyllä aika surrealistinen fiilis sen jälkeen :D

 2. Aivan IHANAT kynnet. Ja tsiisus että tyrskin sun askartelullesi täällä XD Mutta harvalla on kyllä noin mahtava tyttöystävä, joten IT-tuki saa olla kovin kiitollinen.

  Mulla ei ole joulukalenteria, mutta luotan siihen, että osaan käydä herkkukaapista nappaamassa suklaata kerran päivässä ilman kalenteriakin. Jopa jo näin marraskuussa.

 3. Voi miten mahtavan joulukalenterin IT-tuki saikaan :D Mä taidan mennä viime ja toissa vuotisilla Myyrä kalentereilla. Oon läntänny kuva luukut vaan kiinni, ja laitan kalenterikortit jääkaapin oveen ja aukaisne ihan yhtä innoissani ku viime ja toissa joulunaki niitä luukkuja, ku en mä kuitenkaan muista mikä kuvia niissä oli :D Ihanat kynnet!

 4. Iiihanat kynnet! Tosi kauniit ”likaiset” sävyt molemmissa lakoissa.
  Mä en ole ainakaan joulukalenterin muodossa hankkinut vuoden vaimo-statusta, mutta mieheni on kyllä kerännyt pisteet kotiin; tilasi mulle Ciatén kynsilakkajoulukalenterin! Että juu, joulukalenteri hommattuna :)

  1. Kiitos! Oon innostunut näistä murretuista sävyistä nyt, kuten joka syksy ja talvi :D

   Hei vau, peukku miehelle!

 5. Onpa se kiva tuo neulelaatta ja lakkasävyt sopii oivallisesti yhteen. Mulla oottaa vielä kokeilemattomana eli villapaita kynnet on to do -listalla.

  IT-tuki on onnenpoika ^_^

  1. Tää neulelaatta etsii edelleen ostajaansa kunhan vaan saan sen pienempikuvioisen version itselleni :P

   Pöh, mä oon onnentyttö!

 6. Ai mikä ihana laatta, voi vitsi. Mä tilasin just noiden kirjoneulekuvioiden takia MoYoun laatan festive 06 mut toi ois ollu vielä enemmän mieleen. Harmi että Cesarsilta oli jo kaikki nuo festive laatat loppu ku en pöljä ostanu kerralla kaikkia. Lakatkin on herkullisen värisiä.
  Taidanpa lainata idean miehen kalenteriin tosta sun huippuidis kalenterista

  1. Mä voin myydä tän omani sulle jos vielä kiinnostaa, kun noi kuviot on mulle liian isoja ja oon jo tilannut tän saman laatan pienempikuvioisena. Laita mailia jos laatan haluat :)

 7. Oi, oi, oi, nyt on nättiä. ^^ Kaikki neulosta muistuttava lämmittää suuresti tekstiilisuunnittelijasydäntäni, ja näille kuville hykertelen mielelläni. ^^

Vastaa