KBShimmer: swatcheja ja arvioita

Olen näköjään vaarallisesti ihastumassa indielakkojen maailmaan. Se on sinänsä huono asia, koska indielakat ovat perinteisesti melko hintavia, hankalasti saatavissa pienten erien ja suuren suosion vuoksi, enkä muutenkaan tarvitsisi yhtään enempää himotuskohteita. Mutta kun ne indiet on niin erikoisia ja ihania…

Papu huuteli Fb:n Lakkarakkaus-ryhmässä, että indiemerkki KBShimmerin kevätkokoelma julkaistaisiin Harlow & Co:n sivuilla 15.2. klo 19. Jotenkin tilanne eskaloitui siihen pisteeseen, että klo 18.45 istuin koneella lakkojen tilauslista mielessä, kädet hiessä, sydän hakaten ja sormi krampissa refresh-nappia painellen. Surya ja Papu mellastivat Fb:n puolella kutsuen sitä kannustamiseksi. Sovittiin yhteistilauksesta, koska Harlow’n postikulut on aika korkeat, ja ilmainen toimitus luvataan vasta yli 50 dollarin tilauksille.

Tilausprosessi oli lievästi sanottuna kuumottava, koska luulin ettei Harlow’lla voi maksaa kuin PayPalilla. Loin itselleni PayPal-tunnukset, tai kuvittelin tekeväni niin, mutta varmistussähköpostia ei kuulunut ja mä olin toki välittömästi ihan apeshit-tilassa. Mikään ei oo niin eläimellistä raivoa aiheuttavaa kuin toimimaton aateekoo. Hyödyttömän puolen tunnin tappelun ja raivoamisen jälkeen huomasin, että myös luottokortilla voi maksaa. UPS.

Kevätkokoelman lisäksi Harlow’lle tuli myyntiin pieni erä myös vanhempia KBShimmereitä. Rajoitin omat himotukseni vain kolmeen lakkaan, mistä olen aika ylpeä. Mukaan lähti Snow Way!, Lets Get Star-Ted ja Iris My Case, joista kaksi ensimmäistä on vanhempia lakkoja ja Iris uudesta kokoelmasta. Tilaaminen oli naurettavan helppoa, nettisivut siistit ja toimivat ja toimitus nopea. Tilauksen tein siis 15.2. ja lakat tulivat perille 22.2. siististi ja turvallisesti pakattuna.

IMG_7635
.

Otin näihin swatcheihin mukaan myös neljännen KBShimmerini, Sugar Plum Faerien, joka on odottanut vuoroaan päästä kynsille jo hyvän tovin.

Sugar Plum Faerie on jellytyyppinen lakka, minkä vuoksi sen peittävyys ei ole aivan paras mahdollinen. Laitoin ensin alle kerroksen China Glazen Gothic Lolitaa ja päälle kaksi kerrosta Faerieta ja yhden kerroksen Seche Viteä.

kbshimmer sugar plum faerie
.

Allaolevassa kuvassa Sugar Plum Faerie yksinään ilman päällyslakkaa, kolme kerrosta. Lakka on helppo levittää eikä glittereitä todellakaan tarvitse kalastella pullosta, välillä niitä meinaa tulla kynsille jopa liikaa.

kbshimmer sugar plum faerie swatch
.

Snow Way! -lakkaa olen ihaillut swatcheissa jo pitkään. Vaaleansininen jellypohja, mikroglitteriä ja valkoisia mattaglittereitä. Valitettavasti koostumus oli vähintäänkin vaikea. Lakka on melko paksua, mutta jellypohjan vuoksi ei peitä kovin hyvin. Kolmellakaan kerroksella lakka ei peitä täysin, mutta enempää ei kynsille voi laittaa lakan paksuuden ja glittereiden määrän vuoksi. Valkoiset mattaglitterit ovat suuria, minkä vuoksi niitä on vaikea saada tasaisesti asettumaan kynsille. Laitoin Snow Wayn alle yhden kerroksen Essencen Fall For Me -lakkaa, mikä jo itsessään raidoittui ja peitti huonosti, joten se ei pelastanut oikeastaan mitään. Essencen päällä kaksi kerrosta Snow Wayta ja yksi kerros Seche Viteä.

kbshimmer snow way swatch
.

Aion kuitenkin antaa Snow Waylle vielä uuden mahdollisuuden. Huolellinen pohjalakkaus todennäköisesti pelastaisi paljon, kun Snow Wayn peittävyydestä ei tarvitsisi huolehtia.

Uuden kevätkokoelman Iris My Case sen sijaan on aivan toista sorttia kuin Snow Way. Levittäminen sujui kuin tanssi ja kahdella kerroksella sai tasaisen, peittävän pinnan. Ja katsokaa nyt kuinka kaunis se on!

kbshimmer iris my case
.
kbshimmer iris my case swatch
.

Luulen, että Iris My Case on yksi niistä lakoista, joista en suostu koskaan luopumaan vaikka lakkaharrastus jostain syystä loppuisikin :)

Let’s Get Star-Ted oli positiivinen yllätys. Odotin glittereiden kalastelua ja törröttäviä tähtiä, mutta tuloksena olikin helppo lakkaus ja hämmentävän tasainen pinta. Alla yksi kerros Essien Blancia ja päällä kaksi kerrosta Star-tedia sekä päällyslakka.

kbshimmer let's get star-ted swatch
.

Mustien, violettien ja kirkkaansinisten glittereiden väriyhdistelmä on aivan ihana! En kyllä luovu tästäkään ikinä ikinä!

IMG_7642
.

KBShimmereitä ja muita indielakkoja voi ostaa täältä. Wasting Lifestyle suosittelee lämpimästi, Harlow & Co. ja KBShimmerit ansaitsevat hyväksynnän hylkeen:

seal-of-approvalTranslation: I went berzerk when I saw these KBShimmer indie polishes at Harlow & Co website. They are incredibly beautiful. The only small disappointment was Snow Way, which was pretty hard to get evenly on the nail and as you can see in the picture, I failed. Snow Way was thick and did not self-level. Other three were great in quality. My favs are Iris My Case (lilac) and Let’s Get Star-Ted (white).

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

  1. Piti keretä ekana :D Ihan helppoja nää oli poistaa kun käytin sitä lakkamenetelmää. Sutaisin siis yhen kerroksen jotakin kynsilakkaa lakkauksen päälle ja poistin sitten samantien lakat normaalisti vanulla ja poistoaineella. Uus lakkakerros jotenkin ”sulattaa” sen edellisen lakkauksen ja lakat voi vaan vetää kynneltä pois :)

 1. uijui, tuo Iris my case on iiiihana! Onneksi en oo vielä uskaltautunut indielakkoja hankkimaan, pelkään, että jos siihen ryhdyn niin sitten en saa enää itseäni kuriin!

  1. Eikö, oon ihan rakastunut siihen :) se vaara indieissä on kyllä olemassa… mutta ovat kyllä itsehillinnän menettämisen arvoisia :D

 2. Hi-hii, ihana toi Hyväksynnän Hylje! :D Mä kyllä antaisin myös ilolla ton hyljemerkin KBShimmereille, mä oon niin ihastunut niihin että nyt kun tulin blogejakin lukemaan ja näin omalla blogilistallani sun postauksen otsikoinnin niin luin sen oitis ekana. :)
  Tuo Snow Way! on mullakin aika hankala tapaus, vaikka joissain swatcheissa joku oli sen saanut hyvinkin siistin näköiseksi… itse en onnistunut moisessa.
  Mä tein myös 15/2 tilauksen, mutta missasin sen alkuillan myynnin niin piti sitten valvoa puoli yhteen yöllä sitä toista tilaisuutta vartoen (onneks oli vapaapäiviä). En saanu omiani vielä, mutta eiköhän se pian tuu mullekin, kun säkin olit jo saanut omasi.
  Iris my Case näyttää ihanalta – pelkään joutuvani tilaamaan vielä senkin myöhemmin, sillä nyt en sitä vielä ottanut, vaikka sekin kärkkyi kärrypaikkaa.

  Ihana postaus :D

  1. Minäkin oon aika ihastunut, nuo pullotkin on niin söpöjä :’) Ihmettelin myös Snow Wayn swatcheja, joko me molemmat ollaan huonoja lakkaamaan tai sitten toiset on parempia kuvankäsittelyssä, tiedä häntä. Iris My Case myytiin loppuun muistaakseni tosi äkkiä, ilmeisesti siihen on muutkin ihastuneet :)

   1. Uskon että Harlowin varastoa täytellään vielä keväällä ainakin kertaalleen noilla kevätlakoilla, Irikselläkin, joutuu vain vähän kärkkyä vähän tietoja siitä, mutta Facen sivulla on kyllä ihan hyvin tiedotettu… :)

 3. Ruoskin itseäni nyt koko viikon siitä, että en ottanut tuota Iris My Casea. Voi kun oisin tajunnut googlata enemmän swatcheja siitä ennen päätöksen tekoa. Toisaalta, tarviiko ihan kaikkia ihanuuksia omistaa..? (TARVII!) Mutta ihanaa, että olit kärppänä paikalla meidän pikkuapinoista huolehtivien puolesta ♥

Vastaa