KBShimmer: I Only Have Ice for You & Sand in My Stocking

Olin lauantaina Indiedays Inspiration Blog Awardseissa höntsäilemässä, mutta koska kuvamateriaali on vasta matkalla minulle (…ja koska blogosfääri on tukossa itseään toistavista gaalapostauksista), palaan asiaan parin päivän päästä :) Tänään esittelyssä taas pari KBShimmerin talvilakkaa, molemmat bloggaajien suunnittelemasta kokoelmasta.

I Only Have Ice for You on Chalkboard Nailsin käsialaa ja paitsi että lakalla on loistava nimi, se on myös mahdottoman keveä ja kaunis. Lakassa on samaa eleganttia fiiwistä kuin OPI:n Pirouette My Whistlessä, molemmat ovat hillittyjä, jotenkin eteerisiä, ajattomia, sopivan aikuisia ja sopivat minkä tahansa lakan päälle.

KBShimmer I Only Have Ice for You swatch
KBShimmer I Only Have Ice for You swatch

Icessa on kirkkaalla pohjalla valoa heijastavia glittersirpaleita, mikroglitteriä ja kuusikulmioglittereitä sekä hologlitteriä. Kuvissa lakkaa on nimettömässä yksi kerros ja muissa sormissa kaksi kerrosta. Nimettömässä alla on OPI:n Russian Navy, kaksi kerrosta, muissa sormissa ihana Color Clubin Silver Lake, sitäkin kaksi kerrosta. Ihmeen hyvälaatuinen muuten tuo Silver Lake, ilmeisesti Color Club on viimeinkin onnistunut tekemään jotakin aiemmin luokattoman huonoille cremelakoilleen. (ja tuo Russian Navy on IHANA!)

.
.
.
.

Talvilakaksi varsin erikoinen Sand in My Stocking on The PolishAholicin suunnittelema, kalifornialainen versio talvilakasta. Mutta miksi tunkea lunta pulloon kun sitä ei Kaliforniassa koskaan ole, ennemmin sitten tällainen biitsiversio joululakasta!

KBShimmer Sand in My Stocking swatch
KBShimmer Sand in My Stocking swatch

Sand in My Stockingista löytyy sinisiä ja oransseja pyöreitä glittereitä, valkoisia ja kultaisia mikroglittereitä, valon mukaan väriä vaihtavia kultaisia tähtiä ja varmaan vielä jotain muutakin. Väriyhdistelmän taustalla on rantahiekasta tehty lumiukko, siksi mukana on porkkananenän, hiekan ja meren värejä.

.
.

Stockingia on kuvissa yksi kerros, ja kuten näkyy niin erittäin tiheästä lakasta on kyse. Vähän jopa turhan tiheä mun makuun. Ainakin keskisormen kynteen tuli liikaa tavaraa, kun en tarpeeksi pyyhkinyt sivellintä pullonsuun reunaan. Lakkapohja on onneksi mukavan juoksevaa ja lakkaaminen on helppoa, ei tunnu liiman levittämiseltä. Nimettömässä pohjavärinä on Gina Tricotin Cream, kaksi kerrosta, muissa sormissa Catricen Steel My Soul, kaksi kerrosta sitäkin. Ihana lakka muuten, pitääkin tehdä siitä ihan oma postauksensa joskus.

.
.

Nuo tähdet on aika hauskan näköisiä vilkkuessaan eri sävyissä. Lakan väriyhdistelmästäkin tykkään, sävyjensä puolesta lakka sopii kesän rantalomamanikyyriin, syksyn ruskalakkaukseen ja miksei nyt sitten talveenkin, mutta mun makuun lakka on ehkä vähän overkill. Liikaa kaikkea. Oon kuitenkin itsepäisen vakuuttunut siitä, että lakkaustekniikkaa muuttelemalla Sand in My Stocking on oivallinen topperi, pitää vain olla varovainen sen levityksen kanssa koska glittereitä tulee herkästi älytön läjä. Meikkisienellä töpöttelemällä vois saada hillitymmän tuloksen.

Mitäs sanotte? Kumpi, molemmat vai ei kumpikaan?

Translation: Another couple from the KBShimmer Blogger Collection! I Only Have Ice for You is a wonderful creation from Chalkboard Nails and possibly the most beautiful topper ever alongside with OPI Pirouette My Whistle. Iridescent flakes, microglitters, hexagons and hologlitters create an ethereal look which compliments every kind of nail polish. Shown here over Color Club Silver Lake and OPI Russian navy, 2 coats (except for ring finger which is one coat). Sand in My Stocking is The PolishAholic’s creation, it’s California Christmas in a bottle. Beautiful mix of beach inspired colors and a touch of snowman’s carrot nose – the idea of sand-y snowman is very clever! Sand in My Stocking is incredibly dense and can be a bit of an overkill if applied too thickly. Gladly the base isn’t thick at all and it’s very manageable. Shown here with one coat over Catrice Steel My Soul and Gina Tricot Cream (ring finger). 

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. MOLEMMAT! Ehdottomasti molemmat! RAKKAUTTA! Tosin siitä olen samaa mieltä, että toi Sand In My Stocking on turhankin täynnä tavaraa, joten pitää muistaa olla tosi varovainen lakatessa. Pitää varmaan testata sienellä töpöttelyä tikulle ennen kuin yritän tuota kynsille.

 2. Mulla on just nyt tuo Ice kynsillä ja rakastan, rakastan, rakastan! <3 Tuota Sandia en onnistunut saamaan, harmi, koska näyttää kyllä upealta ja JUST sopivan överiltä minun makuun. :P

 3. Sand In My Stocking on yhä vähän kysymysmerkki mutta ONNEKSI mulla on Ice, se näyttää täydelliseltä talvikynsien topperilta!

  1. Totta, kysymysmerkki se nimenomaan on mutta en siltikään harkitse luopuvani siitä, outoa. Ice ON täydellinen :)

 4. Ihania molemmat ja nyt harmittaa suunnattomasti, etten tilannut tuota Sandiä. Se ei tuossa harlowsin pullokuvassa näytä miltään, joten jätin sen huomiotta, vaikkakin sitä olis vielä saanut omaa tilausta tehdessä. Sniff.

 5. Ensimmäinen lakkaus on ehdottomasti mun mieleen kaikessa yksinkertaisuudessaan (sopii mulle hyvin ;)). Mutta enemmän mua ihastutti sun ihastuneisuus myös tuohon ensimmäiseen lakkaukseen vaikka siinähän on sinisen sävyjä! :D

  1. Yllättäen minäki tykästyn noihin yksinkertaisiin :D mutta joo, mä aattelinkin että eikö muka kukaan huomaa kuinka hehkutan tuota sinisävyistä lakkausta! :D Minä oon nyt vallan ihastunut tummansinisiin lakkoihin, oikeasti! Keskisininen ja vaaleansininen tuskastuttaa vieläkin, mutta babysteps…

 6. Ihania molemmat, mutta kyllä I Only Have Ice For You iskee kuitenkin enemmän. :) Ja näyttää kyllä Russian Navy ja Silver Lake oikein kivoilta myöskin! :D Ihanan kaunis ja herkkä manikyyri tuo ensimmäinen.

 7. Tuo …Ice for You on TAIVAALLINEN! Minulta sitä ei valitettavasti löydy, mutta jospa vielä jossain vaiheessa.. :)

  Tyttäreni 7v sanoi tuosta viimeisestä kuvasta suoraan lainaten näin: ”Ihailen sitä suuresti” <3

 8. Kyllä, taivaallinen nimenomaan! Suosittelen tarkkailemaan Harlow’n restockia ja nappaamaan tämän sieltä :)

  Ihanasti sanottu, kiitos tyttärellesi :)

Vastaa