Käteni = julkkikset

Muistatteko vielä kun vihjailin erään lehden päämajassa vierailusta tässä postauksessa? Uusin Kauneus & Terveys komeilee nyt kauppojen lehtihyllyillä, joten minäkin voin jo paljastaa mitä me siellä A-lehtien rakennuksessa touhuttiin. Sissi oli kutsuttu tekemään pikkujoululakkauksia lehtijuttua varten, ja minä tulin edustavine käsineni malliksi. Olen siis leipätyöni lisäksi myös käsimalli nykyään.

.
.

Puitteet oli vakuuttavat, ehkä aavistuksen mun valolaatikko kalpenee studioviritysten rinnalla… lehtijuttua tekemässä olleet ihmiset oli tosi mukavia ja päivä tuntui menevän hujauksessa, vaikka roikuttiinkin paikalla lähes seitsemän tuntia.

.
.

Jutun ideana oli, että harrastajat näyttäisivät mallia lehden lukijoille helpoista pikkujoulukynsistä. Siksi Sissi teki mulle simppelit manikyyrit, jotka on toteutettavissa ilman ihmeellisempiä kommervenkkejä. Tykkäsin molemmista lakkauksista hurjasti ja aika kivalta ne lehden sivuillakin näyttävät :)

.
.

Oli muuten vähintäänkin outoa olla toisen kuvattavana ja väännellä käsiä ohjeiden mukaan. Jatkuvasti teki mieli riistää kamera kuvaajalta ja kuvata itse :D Kotona pitikin sitten heti ikuistaa lakkaukset myös omalla kameralla.

Zoya Tomoko ja Golden Rosen hopeatekstuuri, numeroa en muista
Zoya Tomoko ja Golden Rosen hopeatekstuuri, numeroa en muista

 

.
.
.
.

 

OPI German-icure by OPI, Gina Tricotin Rose Glitter
OPI German-icure by OPI, Gina Tricotin Rose Glitter
.
.

Piti muuten heti ostaa itselle tuo OPI:n German-icure by OPI, olin ihan järkyttynyt että miten olen selvinnyt ilman sitä tähän saakka :D

.
.

Itse juttu oli usean sivun mittainen, mikä oli mukava yllätys, sillä useinhan lehtijutuissa kynsien lakkaus kuitataan jollain yksittäisellä ”voit myös lakata kyntesi” -lauseella. Harmi vaan että mun blogin nimeä lehdestä ei sitten löytynytkään – nyt mun kädet on ihan anonyymijulkkikset :( Toisaalta, eipähän tarvitse hätistellä ihailijoita ja käsiltä nimmaria kinuavia häiriköitä kadulla…

Kurkkasitko jo nämä?

19 kommenttia

 1. Me lukijat lupaamme levittää sanaa käsiesi merkittävästä roolista, joten ne eivät jää ihan täysin anonyymijulkkiksiksi. Niin että kun sitten joku juoksee perässäsi ja kärttää nimmaria, voit kysyä, että minkä kynsiblogin kautta se sut jäljitti :D

  Nuo lakkaukset ovat kyllä molemmat aivan ihanat ja sopivat tosiaan pikkujoulukauteen kuin nenä päähän. Ja olet selvinnyt näin kauan ilman German-icurea, koska sulla on jo X samankaltaista lakkaa ennestään ;)

  1. Kiitos, sinä sanansaattajani!

   Hei ei muuten ole! Mulla oli vain se toinen Saksakokoelman tumma lakka jonka nimi taas mielestäni katosi. Sittemmin hankin myös Muir Muirin mutta onhan sekin erilainen, vähän ainakin.

 2. Jee, me käsijulkkikset! Omat tassut päätyivät Trendin sivuille, kun voitin Trendin Instagram -kilpailun :D En oo vielä kyseistä lehteä nähnyt, mutta enköähän tänään sen metsästä jostain >:)

   1. Älä unohda tekopartaa!

    Mitä lakkoihin tulee, niin kyllä german-icure pesee muirin mennen tullen, niinpä jälkimmäinen sai lähteä. Mutta mulla on ehkä vähän ongelmia tuon tyyppisten sävyjen kanssa, niitä tais olla 5 vai 6 yhteensä…

    GR:n hopeinen tekstuuri on sävy 51:)

    Mä tosiaan laitoin palautetta jutusta mutta eipä sille enää mitään voi:/

 3. Kyllä lehden kansi kertoo mikä on numeron tärkein artikkeli. Hyväksyvä virtuaalinyökkäys.

 4. En jotenkin yhtään muistanut, että olitte kuvauksissa niin tuli ihanana yllärinä kun eräänä iltana ko. lehteä lueskelin. :)

 5. Nää sun kädet oli kyllä tosi kauniit <3 Kuin myös Sissin käden jälki! Tuosta tilanteesta on varmaan "luonnollisuus" ollut kaukana, mutta hyvin sun kädet silti selvisi ;)

 6. Hitsi, ota mulle kuvat (tai skannaa) noista sivuista ja heitä faboon? En oo nähnyt kuin tuon yhden sivun :/. Ihanat lakkaukset Sissi teki, erityisesti tuo tumma lakkaus on todella upea. Harmi, ettei sun bloga mainittu :(.

  1. Mä koitan ehtiä ja muistaa tehä ton! Jos ei uuteen vuoteen mennessä kuulu nii muistuta :) Joo Sissi teki hyvää työtä, joten tärkeämpää olikin että BND tuli mainittua :)

Vastaa