Kaksi kauneinta A Englandia

A England -indielakat räjäyttivät potin Suomessa joskus pari vuotta sitten ja olivat todella suosittuja. Minäkin hamstrasin niitä useampia, laatu oli ihan superhyvää ja värit erikoisia ja kauniita. Sitten tuli jokin hiljaiselokausi eikä merkki julkaissut oikein mitään uutta. Pari lakkaduoa tuli, mutta ne oli epäkiinnostavia, ja vanhojen lakkojen uudelleenjulkaisut (rumempina) versioina ei kiinnostanut sitäkään vähää. MUTTA NYT! Nyt A England on viimein palannut vanhaan loistoonsa. (Joko on tarpeeksi dramaattista tämä kuvailu?)

.
.

To Emily Bronte -kokoelma näki päivänvalon viime vuoden puolella. Lakat jatkavat samaa tuttua hololakkalinjaa, mutta sävyt ovat raikkaampia kuin monissa aiemmissa kokoelmissa. Mun ehdottomat suosikit kokoelmasta ovat Cathy ja Wuthering Heights. Toisen sain esiteltäväksi Cesarsilta ja toisen ostin itse, en muista kumpi se ostettu oli, mutta liekö sillä niin hirveästi tässä väliä. Molemmat ovat joka tapauksessa niin kauniita, että rynnivät samantien parhaiden aaenglantilakkojen listan kärkeen. On muuten hieman sopimaton suomalaisiin taivutusmuotoihin tuo A England -nimi.

.
.

Cathya ja Wuthering Heightsia saisi mun puolesta myydä pakollisena duona, sillä lakat sopii tosi hyvin yhteen ja sävyt on niin tyylikkäitä ja nättejä ettei paremmasta väliä. Ja se laatu on ihan yhtä timanttinen kuin tällä merkillä aiemminkin on ollut. Wuthering Heights on tuollainen harmaan, taupen ja violetin rakkauslapsi. Koostumus oli ihan naurettavan hyvä, lakka peittää yhdelläkin kerroksella (näissä kuvissa kuitenkin kaksi) ja siten myös toimii leimauksessa, kuten nimettömästä voitte päätellä. Leimakuvio on Konadin laatasta SQ-01.

EDIT: CesarsShop otti vinkistä vaarin ja nyt lakkoja saa duona hieman normaalia huokeampaan hintaan! Jee!! :D

.
.

Cathy on vaalea harmaanlila holo sinisillä shimmerhipuilla. Koostumus oli ällistyttävän helppo näin vaaleaksi sävyksi ja selvisin kahdella kerroksella.

.
.

Oon muuten ihan jumittunut tällaiseen lakkaustyyliin. Kaksi toisiinsa sopivaa sävyä ja nimettömään yhdistelmä molemmista sävyistä, ei muita koristeita. Helppoa, simppeliä, nopeaa ja hillittyä. Miksi tehdä muuta kun voi lintsata?

.
.

Nimetkäähän omat kaksi kauneinta A Englandianne!

(Toinen lakka saatu. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.)

Translation: I’ve waited SO LONG for A England to publish something spectacular again and here it is!! To Emily Bronte is a beautiful and interesting collection and these two polishes are my favorites out of all A Englands I own. Wuthering Heights is a lilac-leaning taupe holo with an AMAZING formula and it’s a OCW. And also works for stamping as you can see on my ring finger :) Cathy is a lavender-toned light grey holo with blue shimmer flecks. It’s so pretty it’s ridiculous! The formula was really good too especially for a shade as light as this one. I used two coats here. I adore these to and I think they should be sold as a duo because they complement each other so well! I see a gradient mani in my near future… :D

Kurkkasitko jo nämä?

26 kommenttia

 1. Tyylikkäät aenkut! Ei voi nimetä kahta suosikkia, sarjassa on liikaa ihanuuksia. Eilen kotiutui Whispering wawes. Perceval on mahtava punainen, Saint George, taas vihreä, jolle en keksi kilpailijaa ja Spirit of the moors on myös vertaansa vailla. Seuraavat ostokset ovat luultavasti noita hillitympiä sävyjä, sarjassa niitäkin on aika monta houkuttelevaa. Huoh -ihana sarja <3

  1. Tuo Spirit of the Moors on kyllä ihan huikean näköinen. Mä meinasin ostaa sen, mutta en lopulta käytä kovin usein sinisiä lakkoja joten luovuin sitten suunnitelmasta…mutta onneksi aina voi muuttaa mielensä :D

   1. En itsekään käytä paljoa sinisiä mutta tuo oli pakko saada. Jos voisi olla vain yksi sininen, se olisi Spirit of the moors.

 2. Crown of Thistles jajaja…? Pakko sanoa Whispering Waves :). On muuten huomattu, että aenkku on petrannut ja huimasti. Musta tuntuu, että joudun vielä hankkimaan Cathyn. Voisko mun Heights jo tulla postista, kun en jaksaisi odottaa!

 3. Kauniita lakkoja ja kaunis lakkaus :3 Mulle on kertynyt Aenkkuja jonkin verran ja tälleen etänä en muista, mitkä olisi ne kaikkein nätimmät :D Näissä lakoissa vaan kaikki tuntuu olevan kohdillaan, mutta oikeessa olet, että viime aikoina ko. merkillä on ollut hieman hiljaisempaa lakkajulkaisujen osalta :o Mutta nyt on nättiä! :)

 4. Nää on niitä lakkoja joita oon miettinyt jo kauan hankkivani, mutta on jäänyt koska olen sopinut itseni kanssa että nämä hommat mietitään loppun asti eikä säntäillä. Ehdottoman kauniit yhdessä!

 5. On kyllä nätit lakat ja erityisen nätit yhdessä. Mutta ei voi olla mun suosikit, kun en omista niitä :D. Mun suosikit vois olla Galahad ja Whispering waves. Molemmat turkooseja, why am I not surprised :D.

 6. Nää kaks lakkaa on upeita ja sopivat niin hienosti yhteen! A England on mun lempparilakkamerkki PP:n ohessa ja helmerini pursuaa toinen toistaan ihanampaa A Enkkuja. Niistä on aika vaikea valita kahta suosikkia mutta jos on ihan pakko niin Crown of Thistles ja Wuthering Heights on tällä hetkellä lähinnä sydäntä :).

Vastaa