Kaikuja kesältä

Mietin, että mistäs aiheesta höpisisin teille tällä kertaa, kun kuva-arkistossa vastaan pompsahti lärvikuvia viime kesältä. Nämä ovat jääneet julkaisematta tosi järkevän syyn takia: odotin, että meikissä käytetyt tuotteet jotenkin itsestään kuvauttaisivat itsensä. Ehkä mä nyt en enää jää sitä ihmettä odottamaan ja arvatkaa muistanko edes enää niitä tuotteita, joten saatte pelkää naamaa eetteriin tällä kertaa.

Kuvat on otettu varmaankin elokuussa. Arvatkaa vaan tuliko ikävä tuota vaaleampaa tukkaa?

.
.

Meikkipohjasta mulla ei ole harmainta aavistustakaan, mutta silmämeikissä olen käyttänyt Makeup Geekin Vegas Lights -palettia sekä Diorin Sundeck-viisikkoa. Muistan että värkkäsin liukuvärjäystyyppisen silmämeikin ja olin ihan naamattoman ylpeä siitä ja sitten se ei näkynyt näissä kuvissa ollenkaan :D Perussetti siis. Sisänurkassa on kuitenkin Vegas Lightsin punakultaista Sin City -sävyä, keskellä liikkuvaa luomea oranssia Sundeckistä ja varjostuksena Vegas Lightsin Roulettea. Sellainen auringonnousumeikki :)

.
.
.
.
.
.

Jännä muuten huomata näistä kuvista kuinka kuiva iho mulla on viime kesänä ollut. Nyt ei oo läheskään samanlainen tilanne ja nyt on sentään vielä talvi menossa. Kyllä niillä seerumeilla ja muilla vaan on merkitystä kuulkaa :D

Ripsari on oletettavasti Yves Rocherin Sexy Pulp. Huulipunasta ei ole minkään valtakunnan havaintoa ja kulmakynää en edes halua tietää, koska tuo sävyhän on ihan väärä ja kulmat ihan epäsymmetriset. Hiusharjaakaan en näemmä ole vaivautunut käyttämään.

.
.

Mutta meikki oli mieluisa ja tukanväri samaten. Mä kyllä jo aiemmin päädyin siihen, että tämä kuvissa näkyvä sävy oli työläs ylläpitää, koska se ei näyttänyt yhtään luonnolliselta enää sitten kun oma viileä sävy alkoi puskea juurista esille. Mutta silti...voi mun kampaajaparkaa :D

No tuliko edes kesäfiilis?

Translation: I found these pictures from the hot mess that is my picture archives. And now I miss that hair color. And Summer. Mostly Summer.

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

 1. Tuli kesäfiilis, äääk, äkkiä aurinkoa ja lämpöä ja valoa tänne! :'( Onneksi kevät ei ole enää niiiiiiin kaukana :)

  Meikki on nätti, jotenkin mun silmä lepää tuossa hiusten ja silmämeikin sävy-yhteensointuvuudessa :) Ja kyllä, noi sun ripset on mahtavat! :3

  Onko sulla muita MUG:n meikkejä? Ois kiva nähdä niitä lisää :)

  1. Sano muuta, lämmölle ja valolle olis kyllä jo käyttöä! :D

   Kiitos! Olin koko viime kesän ihan jumissa noissa kuparisävyissä, en juuri muuta käyttänytkään :)

   Ei itse asiassa oo, Vegas Lights on mun ainokainen. Se uusin MannyMUA-paletti kiinnostais kyllä!

 2. Näen kyllä liu’un, etenkin tokavikassa kuvassa. Taitaa vaan runsas valo tehdä sen, ettei se erotu niin hyvin. Ihania kuvia, voi kun oliskin kesä!
  Mä muuten meikkasin eilen tuolla samaisella paletilla, eli sillä kärsineellä, jonka sulta pelastin. En tiedä, onko merkin laatu noin ylipäätään millaista koska muista ei ole kokemusta, mutta musta sävyt oli aika työläitä levittää ja häivyttää…käytin Sin Cityä ja Bada Bingiä paletilta, enkä ihan vakuuttunut. Vai enkö mä vaan osaa? Sitä kuitenkin useimmat hehkuttaa:)

  1. Kiitos :)

   Hei joo, osa niistä on minustakin vaikea häivyttää. Jotenkin jämähtävät paikoilleen, tai lähinnä se Desert Sands eli se mattasävy. Asiaa helpottaa jos levittää alle kerroksen vaikka sitä vaaleinta sävyä, niin luomivärit ei takerru sitten niin tiukasti pohjustajaan.

 3. Saisko tollaset kauniit, isot silmät ja pitkät ripset, kiitos! Ihana kokonaisuus ja ihana kesä! Se on jo kohta, eiks ookkiii? (no vtut on!) :D Liukuväri on kyllä havaittavissa ja väritys on tosi kaunis ja mieleinen, hiusvärikin sopii ihan mainiosti <3

Vastaa