Kahden Kikon skittlette

Oon tänään riidellyt kameran ja luonnon kanssa niin paljon, että oon jokseenkin synkeällä tuulella. Mun piti ottaa swatch-kuvia mm. hololakoista, jotka tietysti tarvitsevat aurinkoa loistaakseen, mutta homma meni niin metsään kuin vaan voi. Joka kerta kun sain roudattua kameran auringonpaisteeseen pihalle, viriteltyä valkoisen taustan paikoilleen, säädettyä kameran asetukset ja aseteltua lakkapullon käteeni, aurinko meni pilveen. Kun kiroilun saattelemana palasin tavaroineni takaisin sisään, aurinko tuli esiin. Tämän kuvion kun toistaa n+1 kertaa, alkaa keskimääräistä enemmän ketuttaa. Tietysti sitten myös sotkin kameran valkotasapainoasetukset sen seittemän kertaa pihalla ja jouduin säätämään kaikki uudestaan lightboxia varten ENKÄ SAANUT KUVISTA ENÄÄ SAMANLAISIA KUIN NE ON AINA OLLEET AARHHJJJGHGHGHGJGJ!! En tajua mitä tapahtui, säädin ja säädin mutta kuvat näytti ihan pjärseeltä. Koko prosessiin meni tuntikausia ja sinä aikana sain otettua (huonot) kuvat kahdesta lakasta. Kahdesta! Hate.

Tässä valokuvia siltä ajalta, kun mulla ja kamerallani oli vielä kaikki hyvin.

Kiko 500 & Kiko 454
Kiko 500 & Kiko 454

Sissi ihmetteli jokunen postaus takaperin Kikon outolintulakkaa nro 500 (Pearly Oleander Pink), joka oli thermolakkojen tapaan tyvestä tummempi ja kärjestä vaalea – eikä kyseessä siis ole thermolakka, vaan normaali shimmer. Ostin kyseisen lakan Ranskasta niin Sissille kuin itsellenikin, joten postauksen nähtyäni mun oli pakko heti lakata itsekin sillä ja kokeilla mitä tapahtuu.

.
.

Vastaus: ei mitään. Pearly Oleander Pink käyttäytyi mulla ihan normaalisti ja kuten kuvista näkyy, sävy on tasainen tyvestä kärkeen. Kaksi kerrosta peitti, tosi hyvä koostumus. En tiedä mitä ihmettä Sissin tapauksessa oikein kävi, todella outoa.

.
.

Yhdistin ihanaan pinkkiin shimmeriin Kikon 454-tekstuurin, joka sekin peitti kahdella kerroksella. Nimettömään leimasin Lily Anna 09 -laatasta tapettikuvion China Glazen Red-y and Willing -lakalla, joka leimaa ihan tolkuttoman hyvin. Etusormeen ja pikkurilliin lykkäsin glitterit OPI:n I Snow You Love Me -lakasta. Päälle tietysti HK Girlin pikakuivattavaa päällyslakkaa ja valamis.

Kiko 500
Kiko 500
.
.

Mieluisat kynnet vähällä vaivalla. Voi miksi tää harrastus ei oo aina tällaista :D

//EDIT: unohtuipas aluksi vinkata, että kirjottelin Sugar High’n puolelle hauskoista tukkatuotteista. Käykää vilkaisemassa täällä! :)

Translation: I was supposed to swatch a bunch of holo polishes today, but after fighting with my camera and scarce sunlight all day I’m pretty fed up with everything polish-related. I’ve been running in and out of the house carrying my camera, camera stand, white backround-paper and polish bottles only to find out that every time I got everything ready for the pictures, sun was nowhere to be seen. Nggghhh. Long story short, I’m showing you an older mani from the time me and my camera were still on good terms. I did a skittlette using Kiko 500 (the pink shimmer), Kiko 454 (wine-red texture) and OPI I Snow You Love Me (the two glitters you see on my index and pinkie). Both Kiko polishes were excellent as usual and both were opaque with two coats. For the stamping I used Lily Anna plate 09 and China Glaze Red-y and Willing. Thanks for stopping by :)

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

  1. Mulla on näköjään joku fiksaatio lappapuurojuttuihin, varmaan jo kolmannet lappapuurokynnet :D Kiitos :)

 1. IHANAT! Ja tosiaan lappapuurokynnet, nom. Tykkään possuna. :) Pahoittelut kameravaikeuksista :( Sulla on aivan mahtavia tämänkin merkinnän kuvat, joten olen kyllä luottavainen sen suhteen, että saat kaiken taas toimimaan :)

 2. Kävin Kikon kaupassa Malagassa ja Fuengirolassa edellisviikolla eikä siellä ollut kumpaakaan näistä. Tekstuureja ei enää lainkaan eikä tuota 500 lakkaakaan saanut. Ostin toki 22 pulloa, mutta monta ihanuutta valikoimista puuttui. TÖRKEETÄ! Btw.. ihanat ihanat skitlettet!

  1. Tää tekstuuri onkin siitä Limited Edition -setistä (Digital Emotion) eikä tätä koskaan myytykään yksittäisenä. Noi LE-kokoelmat tuntuu vaihtuvan siellä aika nopeasti. Mutta outoa että tätä viissatasta ei ollut :o ehkä ne 22 muuta lakkaa vähän lohduttaa :D Kiitos :)

 3. Se on se sama sää,joka meni aina pilveen tai alkoi sataa, kun suunnittelin lähteä ulos kävelylle =/ En sitte mennyt. Taas on niin hienoa ja tyylikästä, että! =)

  1. Pakko tänne vielä lisätä, että itse aloin vasta vähän aikaa sitten ottamaan kuvia lakkauksistani ja se ei vaan onnistu. Hirveetä kuraa tulee =P Kyllä sä sen taas löydät, sulla on tosi hienoja kuvia! =)

   1. Joo hyvä että et mennyt, oisit varmaan saanut jonku raekuuron niskaasi :P Haha, kynsikuvaus on kyllä yllättävän haastavaa :D mutta niitä kuvia on tosi kiva tsekkailla jälkeenpäin, oli blogia tai ei! Huomaa oman kehityksen tai ainakin saa taltioitua hyvät ja vähemmän hyvät ideat :)
    Kiitos :)

 4. Oho. Red-y leimaa noin hyvin? No hitto, mulla on se! Enpäs oo hoksannut kokeilla. Pitäiskö mun nyt vihdoin leimailla, kun oon sitä vältellyt useamman kuukauden :D hihiih.

  Hyvä kokonaisuus! Papukaijamerkki päälle!

  1. Joo, melkein kaikki kyseisen kokoelman lakoista leimaa! Nyt ne stamperit ja muut hilavitkuttimet esiin!! :D

Vastaa