Helppokäyttöiset luomivärikynät: Isadora Magic Powder

Tuotteet saatu
Linkit mainoslinkkejä, jotka on merkitty tähdellä.

Tässä on mun uusin ihastukseni: Isadoran Magic Powder -luomivärikynät. Ne ovat ihan erilaisia kuin mitkään aiemmin kokeilemani kynät, sillä nämä ovat oikeasti äärettömän helppokäyttöisiä ja pysyviä! Olen kokeillut useita voidemaisia luomiväripuikkoja ja sitten näitä teroitettavia puukyniä. Voidemaisissa ongelma on usein joko heikko pysyvyys tai sitten koostumus jota on vaikea häivyttää. Sormella taputeltaessa voidemaisen luomiväri tavallaan sulaa sormen alla ja häviää, ja siveltimellä väriä ei meinaa saada liikkumaan mihinkään. Teroitettavat kynät taas ovat usein liian kovia ja luomelle jää piirtojälki. Kaikki on kuitenkin toisin Isadoran Magic Powder -kynien kanssa!

Vaatimattoman näköiset puukynät kätkevät sisäänsä hämmentävän koostumuksen, joka levittyy iholle todella pehmeänä ja muuttuu samantien täysin puuterimaiseksi luomiväriksi. Kynän jälki tuntuu iholla siis ihan tavalliselta luomiväriltä, ja niinpä sitä voi aivan vaivatta häivytellä tavallisella siveltimellä! Puuterimainen väri myös levittyy niin tasaisesti, ettei jäljestä ikinä arvaisi kyseessä olevan kynä.

Sävyissä on shimmeriä, mutta ne eivät ole yhtään liian kimaltavia vaan sopivat aivan mainiosti arkimeikkiinkin. Luomivärin pohjustajan kanssa sävyt ovat pysyneet luomilla ihan yhtä hyvin kuin tavallisetkin luomivärit. Näistä on tullut mun työaamujen luottotuotteita, sillä kynillä saa silmämeikin aikaiseksi aivan hujauksessa.

Kynät kuuluvat Isadoran kesäkokoelmaan ja ovat myynnissä nyt. Kynät löytyvät esimerkiksi *Elevenin ja *Nordicfeelin valikoimasta.

Kurkkasitko jo nämä?

1 kommentti

Vastaa