Great Dane & Dogsled

Mulla on lojunut pari OPI:n Nordic-kokoelman lakoilla tehtyä lakkausta kuva-arkistossa viikkotolkulla. Syynä julkaisuhaluttomuudelle on ollut se, että tein molemmat lakkaukset lievän vatsataudin kourissa ja eikä kyseisten lakkausten kuvien katselu ole herättänyt mitään mukavia muistoja…sitäpaitsi huonovointisuudesta johtuen en oikein keskittynyt valokuvaukseen, minkä vuoksi kuvat lakkauksista epäonnistui aika lahjakkaasti enkä jaksanut tarkistaa kuvia koneella ennenkuin olin jo lakkaukset vaihtanut, joten uusintakuvaukseen ei ollut mahdollisuutta. Olen jemmannut kuvia koneella hyvän tovin ja kuvitellut että ehtisin uusia lakkaukset ja ottaa paremmat kuvat, mutta alan ymmärtää ettei sellaista hetkeä tule. Räävin tärähtäneiden, puhkipalaneiden ja alivalottuneiden kuvien seasta muutaman jotenkuten julkaisukelpoisen otoksen kasaan ja tuuppaan molemmat lakkaukset nyt samalla kertaa ihmisten ilmoille. Lakat on niin kivoja, että ehkä pääsemme yli lakkausten kehnosta toteutuksesta.

opi how great is your dane swatch
.

How Great Is Your Dane on erinomaisen tyylikäs tummanruskea creme, koostumus vaivaton ja helposti levittyvä, kynsillä kaksi paksuhkoa kerrosta. Koristeena on Dollish Polishin Drooling Over Your Polish, Black Salivan Viivin suunnittelema lakka CesarsShopin ja Dollish Polishin bloggaajalakkakokoelmasta, sekä Essien As Gold as It Gets.

dollish polish drooling over your polish
.

Idea glittereiden sijoitteluun tuli Instagramista käyttäjältä @lfcbabe. Oon ihan jumiutunut siihen, että töpöttelen glitteriä kynnen tyveen, joten halusin kokeilla jotain erilaista. Laitoin puolikuulakkaukseen tarkoitetut, puoliympyrän muotoiset kynsivinyylit kynsille ja töpöttelin sitten pohjalle Essien kultaista flakielakkaa As Gold As It Getsiä ja päälle Drooling Over Your Polishia. Mun kapeat kynnet vähän vesitti hienoa puolikuu-ideaa, sillä vinyylit oli liian leveitä mun kynsille ja niin ollen glitterialueen yläraja näyttää vaan suoralta, vaikka sen pitäisi olla kaareva. Plääh. No ei se mitään, ihan hauska tuo on silti, tulee mieleen vatsatanssijoiden mahakorukilluttimet. Voi olla että käyttämäni termi ei ole ihan oikea, mutta tajuatte varmaan mitä tarkoitan :D

.
.
.
.

Toisen lakkauksen päätähtenä on My Dogsled Is a Hybrid, ihana hillitty mintunvihreä, joka saattaisi olla sopivan murretunsävyinen kaveri niillekin, jotka eivät normaalisti minttulakkoihin päin vilkuile. Koostumus tässäkin miellyttävä ja helppo, kuvissa kaksi kerrosta.

opi my dogsled is a hybrid
.

Leimauskuviona on vanha tuttu BM-509 -laatan riekalekuvio, jota onnistuneesti käytin jo water spotted -huijauksessani. Nimettömässä ilakoi KBShimmerin Sweet Wave -mattaglitteri Ginan valkoisen päällä. Väriyhdistelmä on kuriton ja iloinen ja sopii kyllä keskelle marraskuutakin, kun vaan päättää niin.

kbshimmer sweet wave
.
.
.
.
.

Nämä lakkaukset jää kyllä vielä mieltäni kaivelemaan, lakat on sen verran kauniita että ne olisivat ansainneet parempaa kohtelua. Ehkä pidän tavoitteena, että joskus vuoteen 2020 mennessä ehdin lakata molemmilla uudestaan…:)

Molemmat OPI:t olen saanut Kauneudenkaupalta, klikkailuista tai muusta toiminnasta en hyödy. Muistakaa muuten, että Kauneudenkaupan lakkauskilpailu on NYT käynnissä ja sekaan on lisätty yksi uusi palkintokin! Ohjeet löytyy täältä. Marraskuun viimeiseen päivään saakka voi lakkauksia kisaan lähettää joten vielä ehtii jos on vikkelä :)

Translation: Here’s a couple of OPI Nordic beauties! I did these manis while I was sick with a stomach bug so I’m not too fond of these because of the bad memories :D First up is How Great is Your Dane (press sample), a sophisticated dark brown creme with great formula. I used two generous coats and dabbed Dollish Polish Drooling Over Your Polish and Essie As Gold As It Gets on top. I used half moon nail vinyls to create sort of a half moon glitter gradient (thank you @lfcbabe for the inspiration!). Drooling Over Your Polish is part of the Finnish Blogger Collection and it’s designed by Viivi from Black Saliva. I really liked the half moon gradient, it added something interesting to this simple mani. 

The second mani shows the gorgeous dusty mint green creme that is My Dogsled Is a Hybrid (press sample), again great formula and good coverage with two coats. For the accent nail I used KBShimmer Sweet Wave over Gina Tricot White. Stamping is from BM-509 plate. 

Thanks for visiting :)

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. I’m so loving these! I need that Dane – obviously because of the name, but the colour is so pretty on you, so now I’m totally convinced ;)
  And the bundle monster plate! It’s funny how you can look at a plate and think ’meh’, then see someone using it and then get totally Gollum over it!
  I actually tried to find some meaning in the Finnish version before noticing the recap at The bottom, haha ;)
  You usually mix it up, don’t you? Oh, anyway… Love both manis!

  1. I think everyone should buy it, it’s so chic! :)

   That plate is da bomb! I did this water spotted -look-a-like with it a few weeks ago and loved it!: https://wastinglifestyle.fi/water-spotted-huijaus/

   I do built-in translations mainly in swatch posts and other posts where it’s crucial, like with our Polishers Inc posts, but otherwise I do a short translation at the end :) It’s sort of a compromise considering that at least 80% of my readers are Finnish :) Thank you for your comment :)

 2. Tykkään tosta glitter-ideasta ja laitan sen korvan taa. Harmaata perjantaita kyllä piristää iloinen väriyhdistelmä joten siunaan värien käytön jälkimmäisessä lakkauksessa. Kivoja kumpainenkin:)

 3. No pihkura! Tuo dogsled on kyllä erityisen nätti! Olen kovasti miettinyt jonkun mintun tai turkoosin hankkimista, essien where’s my chaffeur oli kärkipaikalla, tähän asti… Mukavaa viikonloppua :)

 4. Mä tykkään molemmista. =) Ostin itsekin juuri kullanvärisen glitterin, niin pitää kokeilla samanlaista koristelua! Harmi vaan, kun kynnet napsuilee koko ajan poikki =( Jotenkin se laimentaa tätä lakkausintoakin..

  1. Kiva kuulla, kiitos :)

   Voi hitto tuota napsumista :( Jos et vielä käytä Trindin Nail Balsamia ja Nail Repairia niin suosittelen aloittamaan asap!

 5. Tosi ihanat, varsinkin tuo Dane!
  Itselläkin on tuo How Great is Your Dane? hengaillut jo pari kuukautta lakkalaatikossa ja vasta eilen sain ekan kerran kynsille. Nytkin tosin vain leimauksessa käytin. Pitää ehdottomasti tehdä myös sellainen manikyyri, jossa pääsee paremmin oikeuksiinsa! :)

 6. Nuo ensimmäiset on kyllä hienot! Täytyy itsekin kokeilla joskus laittaa vain tuollainen osio glitteriä keskelle. Joo, täytyy..!

Vastaa