Geeliä ja kuivakukkia

(Tämä on ajastettu postaus.)

Nämä Maijan kynnet oli kolmannet kynnet mitkä tein, ja pysyivät tosi hyvin neljä viikkoa. Yksi kynsi oli lohjennut tipin reunasta sen verran, että rakensin sen alusta asti uudelleen, muihin riitti kevyt viilailu ja muotoilu sekä ohuehko kerros uutta geeliä.

Näitä kuvia katsellessani vasta muistin, että tosiaan, kynsinauhaöljyäkin olis pitänyt laittaa :D Sori Maija…

Ostin kynsikoristekirppikseltä kuivattuja kukkia ja kokeilin niitä ensimmäistä kertaa näihin kynsiin. Minimaalisten kukkaripellysten laittaminen tahmeaan geeliin oli tuskallista, mutta lopputulos on aika kiva.

Luulin ostaneeni isoja kuivakukkia, mutta olinkin ostanut noita nanomillin kokoisia pirpanoita…nooh onnistui se näinkin. Saa nähdä kauanko pysyvät :D Laitoin alle ohuen kerroksen rakennegeeliä, kovetin uunissa, räpelsin kukat paikoilleen ja valutin päälle lisää rakennegeeliä koskematta kukkiin siveltimellä ollenkaan. Pikkasen jännitti. Sitten taas uuniin ja pinnan kevyt tasoittaminen viilalla ja kiiltogeeli päälle.

Kivan syksyiset näistä tuli, vaikka onkin kukkia :)

Translation: Here are gel nails I did for my friend Maija. Flowers are actual dried flowers and were a pain in the butt to handle, but the end result was quite nice and delicate :)

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

  1. Ts. voisin hoidella noita kynsinauhojani edes JOSKUS. Syksyn kukkien loistoon on ihana herätä aamuisin. Päivä päivältä tykkään näistä aina vaan enempi :)

Vastaa