Fragile

Mun pitäisi siivota, joten bloggaan. Sisko poikaystävineen tulee meille huomenna muutamaksi päiväksi, ja asunto muistuttaa tällä hetkellä Himohamstraajat-dokumenttia. Hirveen hienoo. Koirat vaihtaa kai nyt talviturkkiin, joten vanha turkki irtoaa varsinkin urokselta ihan tolkuttomina tuppoina. Ei oo todellakaan kyse mistään muutamasta irtokarvasta. Miksi se vanha karva pitää kokonaan tiputtaa pois, eikö turkki vois talvea vasten vaan tuuhentua? Kysyn vaan.

Illamasqua Fragile
Illamasqua Fragile

Kysyn vaan myös sitä, että MIKSI tää kämppä on täynnä kaikkea epämääräistä ryönää?? Ihan suolesta alkaa ensin siivota jotta voi siivota. Mun pitäis sitäpaitsi siivota ihan yksin, koska talouden toinen osapuoli on pelaamassa futista. Ja saanen huomauttaa että tuolla sataa vettä ja on kylmä. Jännästi se futis kiinnostaa vesisateessakin kun vaihtoehtona on imurointi…:D

.
.

Mun pitäis järjestellä irtotavarat paikoilleen (mahdotonta), pestä kylppäri, imuroida, pestä koirat, harjata ne TAI ajaa ne kaljuiksi, pyyhkiä pölyt…yhhhh. Äh en kyllä pyyhi pölyjä, nythän on lähes jatkuvasti pimeetä, joten ei kukaan huomaa. Kjeh kjeh.

Kynsillä Illamasquan Fragile, tykkään kovasti (vaikka lakka onkin sininen). Ylin kuva on sävyltään todenmukainen, kaksi jälkimmäistä hieman liian sinisiä, koska kuvat on otettu illan kylmässä valossa. Tämmöiset cremeglitteryhdistelmät levittyvät usein huonosti ja jäävät muhkuraisiksi, mutta Fragile levittyi kuin unelma ja peitti kahdella kerroksella. Pintakin jäi ihan sileäksi. Arvostan. Illamasquat on sikahintaisia, mutta merkin nettisivuilla on säännöllisin väliajoin alennusmyyntejä, joissa lakkoja myydään viidellä punnalla. Kannattaa siis tilata uutiskirje sähköpostiin, tieto aleista tulee sitä kautta. Ainoa miinus on se, että lakat toimittaa UPS….

.
.

Ai niin, Fb:n puolella tämän kuvan jo näytinkin, mutta tällainen kirje löytyi postilaatikosta:

.
.

Kauneusmessujen ammattilaispäivälle (:D) siis tieni vie, jee!

Muistattehan muuten Adeninan lakkauskilpailun äänestyksen? Äänestys päättyy huomenna, joten hopi hopi :)

Äh nyt mun on oikeesti alotettava se siivous. Paitsi että syön kyllä eka.

Kurkkasitko jo nämä?

18 kommenttia

 1. Ihana lakka! Tosin tota ei kyllä pysty hankkimaan, koska UPS. Hyi. Sun juttuja on kyl hauska lukea :) (silloin en tunne itseäni niin tärähtäneeksi, haha ;D )

 2. Vähän samaa vikaa täällä… Eilen päätin, että tänään on se suuri päivä jolloin siivoan ja vaihdan lakanat ja sitten on ihanaa puhtaan kodin tuoksussa kömpiä puhtaisiin lakanoihin unille… No tuota, olen tyhjentänyt ja täyttänyt tiskikoneen, imuroinut, pelannut Angry Birdsiä ja lakannut kynnet. Lähes verrattavissa suursiivoukseen! :D

 3. Ihanaa nähdä täällä sinisiä kynsiä! Ei kyllä voi aina jaksaa siivota, kun ulkona on harmaata ja kaikkea. Itse totesin, että laitan vähän marjapiirakkaa, niin kukaan mitään pölyjä edes huomaa. Sitten vähän pöyhitään sohvatyynyjä ja kynttilöitä palamaan! Menee ihan täydestä joka kerta. =P Sitten on tietenkin vielä villasukkakonsti, eli villasukat jalkaan ja sitten niillä hiihdetään pölyisimpien paikkojen yli… ;)

 4. Tiedän tuon tunteen, sitä kehittää itselleen sellaisen anti-siivous-raivon, että aloittaminen tuntuu hirveältä. Toisaalta,kun on ensin saanut työt alkuun, sen samaisen raivon vallassa homma sujuu melko mallikkaasti ja jälkikäteen olo on omahyväisen ihana ja fiilikset samat, kun isommankin urheilusuorituksen jälkeen. niih. Been-There-Done-That.
  Lakka on ihanainen! Illamasqua on mulle tuntematon merkki, mutta jos eteen sattuu, niin ehdottomasti kokeilen!
  Nyt tsemppiä, nainen, näytä muille! :D

  1. Raivosiivoaminen on todellakin tehokkainta! Todistin sen taas tänään :D Illamasquat on kyllä pääosin ihan superia laadultaan :)

 5. Siivous on hanurista, piste. Minä en oikein syty näille polka dot -tyyppisille lakoille, mutta sulle tämä kyllä ihan sopii :)

 6. Koirien kanssa voisit kokeilla Coat King nimistä härpäkettä :) niinkuin Furminator, mutta nyppii pohjavillan sijasta kuolleen ja irtoavan karvan pois. Vinkki viikoksi irkkuharrastajalta :D

  1. No nyt kiinnostuin, pitääpä googlata kun en oo tollasesta kuullutkaan! Furminator meillä on, mutta en käytä sitä juurikaan kun ongelma ei oikeastaan ole se pohjavilla…sitäpaitsi se kahva irtoaa jatkuvasti >.< Kiitos vinkistä!

 7. Tämähän näyttää kivalta vaikka tämän tyyppiset lakat ei ole munkaan ykkössuosikkeja. Väri on oivallinen, lisää vaan sinis-siedätystä:)

 8. Haha paras toi ”mutta sen toimittaa UPS” :D Oivoi.

  Mäkin just parhaillani kartan pölyjen pyyhkimistä juomalla kahvia ja lukemalla blogeja, haha! Kyllä mä kohta, ihan kohta. Onneks mies sentäs imuroi, me jaetaan nää kotityöt aika tasan niin ei tartte niin kovasti taistella.

  Ja voi kuule! Sillon, ku futasin niin ei yhtään haitannu sateet tai mitkään, treenit oli aina kivat. Kerran oli matsi ihan törkeessä sateessa ja mutaakin oli, alko matsi muistuttaa enemmän mutajuoksua kuin fudista ja näytin ihan suohirviöltä, ku palasin himaan, haha.

  1. Jep jep :D
   Juu kyllä mä tiiän mitä se on kun harrastus on niin kivaa, ettei huonotkaan olosuhteet haittaa…harmi vaan ettei mulla ollut sellaista harrastusta tarjolla tuolloin siivouspäivänä :)

Vastaa