Essie S’il Vous Play Collection Swatches

Instagramissa mua seuraavat ovat ehkä jo kuulleetkin että oon taas sairaslomalla. Tää on ihan uskomatonta. Onnistuin saamaan munuaisaltaan tulehduksen mutta luojan kiitos näyttää siltä, että pystyn toipumaan kotihoidossa eikä mun ilmeisesti tarvitse mennä sairaalaan suonensisäisiä antibiootteja saamaan, ellei oireet äkisti pahene. On tää kyllä mahtavaa. Vuoden sisällä oon ollut saikulla varmaan enemmän kuin edeltävän kahden vuoden aikana yhteensä. Selkäjumit, flunssat, jalkapöydän murtuma, nyt tämä…ihan uskomatonta. Mulla on tässä enää pari viikkoa töitä ennen kesälomaa, joten tää uusin sairasloma vaikeuttaa ihan älyttömästi kaikkea. En tiiä miten saan kaikki työt tehtyä ennen lomaa. PLAAH.

Puhutaan mieluummin kynsilakoista, se on kivempaa. Mulla on esittelyssä tässä essien kesäkokoelma nimeltä S’il Vous Play ja se on saanut inspiraationsa Pariisista ja pariisilaisista leivoksista. Karkkivärejä siis tiedossa!

Hello! Today I have essie S’il Vous Play Collection to show you. It’s inspired by Paris and delicious French desserts!

Sweet Soufflé on luonnonvalkoinen lakka punaisella shimmerillä. Shimmer ei varsinaisesti näy kynnellä yksittäisinä hitusina, vaan tuo lakkaa sellaisen hienon, lämpimän hehkun. Todella kaunis lakka, mutta koostumus oli kyllä raidoittuva ja kuivui verkkaisesti. Kuvissa on kolme kerrosta. 100% peittävää tästä ei saa kolmellakaan, mutta se ei taida olla tarkoituskaan.

Sweet Soufflé is a cream white polish with red shimmer. Shimmer doesn’t really show up on the nail as separate particles but more like a warm, beautiful glow. This is such a pretty polish but the formula was quite streaky and slow-drying. I used 3 coats.

S’il Vous Play eli kokoelman nimikkolakka on kylmä, hyvin vaalea lila glass fleck. Lakassa on metallinen sävy, mutta sudin jäljet eivät siltikään näy ja hyvä niin. Se on yleensä metallisten lakkojen vitsaus. Toivoin että tällä voisi leimata, mutta valitettavasti en usko S’il Vous Playn siinä hommassa toimivan. Koostumus oli tosi helppo, kynsinauhoja ei tarvinnut siistiä jälkikäteen ollenkaan. 2 kerrosta.

S’il Vous Play is a very pale lilac glass fleck that doesn’t show the brush strokes (which is good). Very good formula, I had no need to clean my cuticles after using this. 2 coats. This won’t work with stamping though because it’s not dense enough. 

Baguette Me Not on sellainen sävy, joka vuorotellen näyttää pinkiltä ja lilalta. Ja minähän ihastun sellaisiin aina! Luokittelisin Baguette Me Notin kuitenkin ehkä lilaksi ihan sillä perusteella, että violetti leimauslakka näytti sen kanssa just hyvältä mutta pinkki omituiselta. Hyvä perustelu, eikö :D Cremelakassa oli ihanan helppo ja hyvä koostumus, kuvassa 2 kerrosta.

Baguette Me Not is a shade that lands just between pink and lilac. I think it’s more lilac though because a purple stamping polish looked great with this but a pink one didn’t. Solid reasoning, right? :D This had a very pleasant formula. 2 coats. 

Blue-la-la on vaaleansininen creme. Hieman ohut ja valuva koostumus, mutta ei mahdoton. 2 kerrosta.

Blue-la-la is a baby blue creme. A bit thin and runny but not too difficult. 2 coats.

Éclair My Love on se pakollinen vadelmanpunainen creme, jota essien kokoelmissa usein nähdään :) Tosi kaunis sävy, koostumuskin oli täyteläinen ja peittävä. Toinen kerros oli melkeinpä turha.

Éclair My Love is that manditory raspberry red that essie always produces :) It’s a super pretty shade and had excellent formula, creamy and very opaque. Second coat was almost un-needed.

Fondant of You on persikan/korallin sävyinen lakka kultaisella shimmerhohteella. Pullossa vähän nyrpistelin nokkaani shimmerille, mutta kynsillä se onkin tosi kaunis. Koostumus oli hiukan paksu eikä tasoittunut täysin itsekseen, ja siksi jäi aavistuksen laikukkaaksi kahdella kerroksella, mutta en lakannut enempää.

Fondant of You is a peach-coral polish with gold shimmer. Looking at the bottle I wasn’t too happy about the shimmer but once I used the polish the shimmer turned out to be really pretty! The formula was a bit thick and not totally self-leveling, but I managed to get by with just 2 coats. 

Kokonaisuudessaan kaunis kokoelma. Glass fleck -tyyliset lakat ei ole mun mieleen, joten S’il Vous Playn tilalle olisin toivonut sitä ikonista essien shimmeriä jota en ole hetkeen uusissa kokoelmissa nähnyt. Muistatteko Madison Ave-Huen, Rock the Boatin, Girls Are Outin…? Tulispa sellaiset lakat taas kokoelmiin! Tästä kokoelmasta mun suosikkeja on korallinen Fondant of You sekä pinkkilila Baguette Me Not, joka itseasiassa nytkin on mulla kynsillä.

Mitäs te pidätte?

(Lakat saatu.)

Overall this is a pretty Summer collection. I do miss that iconic essie shimmer though! Remember Madison Ave-Hue, Rock the Boat, the Girls Are Out…? They were sooo beautiful but I haven’t seen that shimmer fleck in a while. Let’s hope it resurfaces soon! Anyway, my favorites from this collection are Fondant of You and Baguette Me Not. What are yours?

This collection is a press sample.

Kurkkasitko jo nämä?

12 kommenttia

  1. oikeesti, ihan …sanonko mitä :( ja mietippä aikaa joskus muutama vuosi sitte. Ei paketit vaan hukkuneet tätä tahtia ku nyt!

 1. Mä en tykkää ihan vaan siksi, että mä en osaa lausua tai kirjoittaa yhdenkään lakan nimeä! Hahhhaaa.
  Kuvien perusteella sortuisin ekaan ja vikaan. Varsinkin ekan lakan pullokuva herätti ajatukset hankinnasta..
  Tsemppiä sairaslomailuun, jospa ne vastoinkäymiset nyt sit ois hetkeks siinä. Sun tapauksessa kyllä ei voine tietää…. <3 :D

  1. hah, osa on kyllä aika vaikeita :D toi eka olis tosi hyvä pohja monenlaiselle nail art -väkerrykselle, osta pois!

   Kiitos, toivotaan että nyt hetkeksi riittäis …

 2. Voi ei tuota sairastelua! Onneksi pystyt olemaan kuitenkin kotona. Tsempit tervehtymiseen ja toivottavasti saat duunit hyvin tehtyä ennen lomaa! Itsellä on valkoinen kausi menossa ja tuo Sweet Soufflé kolahti kovaa. Vähän jännittää lakattavuus (oon aika tumpelo), mutta pakko käydä hypistämässä.

  1. joo onneksi tosiaan, kyllä pelotti että pitää lähteä sairaalaan. Pitää painaa pitkää päivää ens viikolla niin ehtii tehdä kaiken…

   Ei tuo Sweet Soufflé niin hankala ole etteikö sen kanssa pärjäis, varsinki suomisudin kanssa! Ihan hyvin voit hankkia. Ei mulla ees mennyt hermo sen kanssa :D valkoset nyt on aina vähän tollasia :)

 3. Sun kynsillä kaikki lakat näyttää aina ihan vastustamattomilta, mut kyllä tuo Baguette me not on nami!!

 4. Eihä tuo oo enää tottakaan! Täälläki on kerran tuo sairastettu mut briteissä asuessa. Lopputulos oli kolmet antibiootit ja kahen viikon 40 asteen kuume,olin ihan varma et kuolen mut siellähän ei ”niin vaan” sairaalaan pääsekään,hyvähä se on jälkeenpäin naureskella :D Toipuessa meni loppujen lopuks varmaan pari kuukautta :S No mut paraneepaha kinttuki kunnolla loppuun asti ku jouduit muusta syystä saikulle :p Mitä ite lakkoihin tulee on tuo persikkainen ehdottomasti mun juttu!

  1. ai herranjestas, sulla on ollut paljon kauheampi koettelemus ku mulla :o mullakin tosin on nyt urheilukielto seuraavan kuukauden mikä ketuttaa melkeenpä enemmän ku tää itse tauti, vaikken mikään himoliikkuja olekaan. Plaah.

 5. Kohtalon toveri täällä hei! Tälle keväälle kaksi antibioottikuuria, vyöruusu, pentukoiran jalan murtuma, mitähän vielä – ainiin noro, niin kyllä tuntuu jo että tänne vaan kaikki kyllä mä kestän. :-D
  Lakat näyttää ihan kivoilta, mutta tuskin tulen ostamaan yhtään koska Essie ei yleisesti vaan nappaa.

  1. eikä!! No on suakin kyllä koeteltu, jestas. Noro multa vielä puuttuukin että eiköhän se sitte tuu tervehtimään tossa kesäloman kynnyksellä..tai sit jotain vielä pahempaa tapahtuu -.-

Vastaa