Essie Concrete Glitters Swatches

Essien uusin tulokas, Concrete Glitters, on todella, todella mielenkiintoinen kokoelma! Sain kokoelman maahantuojalta ja innostuin siitä heti ensivilkaisulla. Olen viime aikoina käyttänyt valtavasti ihan tavallisia cremelakkoja ja ollut niihin aivan ihastunut, mutta kun näin tämän kokoelman, tuntui kuin olisin herännyt unesta. Concrete Glitters on tekstuuriglitterkokoelma ja vaikka tekstuureja on nähty ennenkin, niitä ei ole iäisyyksiin näkynyt uusissa kokoelmissa – saati mainstream-lakkamerkkien valikoimassa. Essie julkaisee usein hyvin klassisia sävyjä (tosin olihan tämän vuoden talvikokoelmassa pari spesiaaliyksilöä!) joten tällainen vähän erikoisempi kokoelma oli todella tervetullut!

Beat of the Moment on vaaleanpunainen tekstuuri pinkillä, kultaisella ja kuparinsävyisellä glitterillä. Oikein helppo lakata, ei valu eikä puuroudu. Kuvissa 2 kerrosta. Katsokaa nyt miten nätti!!

Stay Up Slate on siniharmaa tekstuuri sinisellä ja kuparinvärisellä glitterillä. Samanlainen koostumus kuin edellisessäkin, helppo ja jämäkkä. 2 kerrosta. Tekstuurien kuvaaminen on vähän kinkkistä, sillä ne usein näyttävät kuvissa kummallisen kiiltäviltä ja ikäänkuin kosteilta. Ilmiö näkyy osassa näistä minunkin kuvista, muun muassa tämän lakan kohdalla. Tosiasiassa tekstuuri on kuitenkin aivan tasaisesti muodostunut ja rouhea.

Night Owl on upea, sinivihreä tekstuuri turkoosilla ja kultaisella glitterillä. Sama koostumus kuin edellisissä, ja 2 kerrosta riitti tässäkin. Aluslakkaa ei sovi unohtaa, sillä lakka värjää kynnet herkästi ilman sitä.

Can’t Stop Her in Copper on kultakuparin sävyinen tekstuuri samansävyisillä glittereillä. AAAAAA tää on ihana! Niin täyteläinen sävy että oksat pois ja pala latvaa kans. Koostumus edelleen samanlainen. 2 kerrosta.

City Slicker on magentan sävyinen tekstuuri pinkillä ja sinisellä glitterillä. Hyvänen aika mikä sävy, ai että! Tässäkin on se valitettava kuvaongelma, mutta ainakin sävy tulee esiin oikein. Sama koostumus edelleen, 2 kerrosta.

Venture to the Venue on luonnonvalkoinen tekstuuri, jossa on runsaasti eri sävyissä välkkyviä glittereitä. Tämä ei ollut yhtä peittävä kuin muut ja koostumukseltaan aavistuksen ohuempi, joten peittävyyteen tarvitsi 3 kerrosta.

Mä oon ihan fiiliksissä, koska sävyt on toinen toistaan kauniimpia, tekstuuri on ihanan hiekkainen ja tasainen ja lakat ovat helppoja levittää. Ainoa miinus on se, että kun lakka on ollut kynsillä pari päivää, sen poistaminen on AIVAN JÄRKYTTÄVÄÄ. No, ainakaan eivät lohkeile ja kulu nopeasti, kun sain suunnilleen taltalla irroitella lakkoja :D

No mitäs te sanotte? Joko tekstuurien oli aikakin palata?

(Lakat saatu. Kokoelma on myynnissä nyt. )

Kurkkasitko jo nämä?

14 kommenttia

 1. Manasin näissä myös tuota poistettavuutta mutta toisaalta lakka kesti viikon ihan siistinä kynsillä ja onhan nämä ihan mahdottoman kauniita! En ole vasta lakannut kuin kahdella, mutta seuraavaksi testiin menee Can’t Stop Her in Copper <3 Upeat swatch-kuvat jälleen kerran:)

 2. Nämä on kyllä nättejä kaikki! Mä edelleen käytän säännöllisesti tekstuurilakkoja, koska kestävät arjessa niin hyvin :) Prosessia nopeuttakseni (ja poistamista helpottakseni) lakkaan yleensä ensin samalla sävyllä yhden värikerroksen, jonka päälle hiekkalakkaa kerros. Toki vaikuttaa pysyvyyteen, mutta on vaan helpompaa mulle noin :)

  1. Se on aika erikoinen, mulla on kymmeniä tekstuurilakkoja ollut eikä yksikään oo ollut samansävyinen kuin tuo!

 3. Upeat kuvat tästä Essien kokoelmasta! Lakat näyttävät suorastaan herkuilta, mutta tosiasia ruudun täällä päässä on se että tekstuurilakat ovat jääneet niiden määrään suhteutettuma muita lakkoja huomattavasti vähemmälle käytölle. Surku sinällään, kun periaatteessa kuitenkin tykkään niistä kyllä.

  Night Owl ja Can’t Stop Her in Copper ovat näistä ehdottomasti lempparit!

  1. Kiitos kovasti! :)

   Sama homma mulla, en tiedä miksi en oo niin pitkään aikaan tullut tekstuureihin tarttuneeksi. Täytyy terästäytyä :)

Vastaa