Essencen kevätuutuudet

Essence pukkaa jatkuvasti uusia tuotteita markkinoille, mutta tässä kevään uutuuspläjäyksessä oli aivan erityisen paljon kaikkea kiinnostavaa! Minusta tämä on lupaavin kokonaisuus essenceltä pitkään aikaan. Yritin jo käydä ostelemassa näitä, mutta mun lähimmälle Tokmannille ei jostain syystä tule ikinä uutuuksia (siellä esitellään edelleen parin vuoden takaista kesäkokoelmaa…). Onneksi sain kattavan pr-paketin esiteltäväksi teille, kun sievästi pyysin :) Sain tämän paketin käsiini eilen ja kuvasin tuotteet HETI. Essencen tuotteet katoavat hyllyiltä nopeasti, joten en halunnut aikailla tuotteiden esittelyn kanssa.

Kynsihommia ihan aluksi: Tropical Hand Mousse on ihana vaahtomainen kosteusvoide, joka tuoksuu hedelmäsalaatilta ja imeytyy sekunneissa. JES. Tätä täytyy hamstrata useampi pullo, jos vaan löydän tätä jostain. Hydra Nail Care Serum on todella kiinnostava tuote, toivon että tää olisi yhtä hyvä kosteuttaja kuin Trindin Nail Repair! Paketissa oli myös moonicure-kynsitarroja, jotka saattaa jopa pysyä kynsillä kun nää laitetaan kynnen tyveen. Kynsiaiheisissa uutuuksissa oli tiedotteen mukaan myös leimauslaattoja ja kirkas leimasin. Se mun täytyy saada käsiini!

Värikosmetiikan puolelle tulee eniten uutuuksia. Kuvassa oleva huultenrajauskynä on pomminkestävää mallia; Garnierin misellivesikään ei voinut tuolle mitään :D Harmi että sävy So Un-grey-tful on vähän turhan gootti mulle. Pitää käydä yytsimässä jotain sopivampaa, sillä kynä vaikutti tosi hyvältä ja samettisen pehmeältä. Uutuuksien joukossa on myös sellaisia mustahylsyisiä liplinereita, joille luvataan 6 tunnin kesto!

Make Me Brow on jännä kulmatuote, sellainen puuterinen juttu! Vaikutti hyvältä.

Essencen ripsarit on olleet tasaisen hyviä ja luotettavia, joskaan ihan jokaista en ole kokeillut. Uusi Volume Hero vaikuttaa harjan perusteella hyvältä.

Kiiltopunat näkyvät essencenkin uutuuksissa. Colour Up Shine On -huulipunat ovat kerrostettavissa huulikiillosta huulipunaksi. Colour Boost Vinylicious -huulipunat ovat nestemäisiä ja tosiaan vinyylimäisen kiiltäviä.

Kevätuutuuksien joukossa on neljä Storyteller -luomiväripalettia, jokainen erilaisella kuva-aiheella. Lapset ja lapsenmieliset lienevät innoissaan, tosi söpöjä :D Glow Like a Mermaid -korostuspuuteri näyttää erinomaisen lupaavalta. Tiedän että ulkonäkö on tässäkin aika lapsenmielinen, mutta älkää antako sen hämätä. Ainakin se vanhempi sateenkaaren näköinen highlighter on tosi hyvä!

KOROSTUSPUIKKOJA!!! Jeeeeeeeeee! 3D Dewy Look on huikea, jälki on tosiaan sellaisen ”kostean” näköistä ja lähes väritöntä tavallaan. Kuvissahan tää ei näytä tietenkään miltään. Sama pätee Holo Wow Sparkle -puikkoon, joka on ihan käsittämätön pinkki-kultainen valossa välkkyvä superhighlighter. Kannattaa käydä katsomassa tätä livenä! Holo Wow -tuotteita on uutuuksissa paljon, joukossa on ainakin puuterimainen korostuspaletti, jumbo eye pencileitä ja huulikiiltoja.

Glitter Primerin pitäisi toimia sekä irtoglitterille että pigmenteille! Kyytipoikana tietysti niitä irtoglittereitä, joita löytyy monessa eri värissä.

Näitä odotin eniten! You Better Work -primer lupaa antaa blurraavan efektin, kestää hikoilua ja olla siten urheilun kestävä, ja suojakerrointakin löytyy 20 pinnan verran. Tää menee testiin heti seuraavissa sulistreeneissä! Glow To Go -suihke on hehkua tuova meikinkiinnityssuihke. Superkiinnostava! Uutuuksien joukossa on myös kosteuttava suihke meikin alle, se täytyy kans metsästää jostakin.

Kaiken tämän lisäksi kevätuutuuksissa on isot 22 sävyn huulipuna- ja luomiväripaletit, värikkäitä silmänrajaustusseja, siveltimiä, baking powder ja paljon muuta. HUH! Mun täytyy tehdä joku ristiretki sellaiselle essencepisteelle jonne niitä uutuuksiakin tulee. Eli mikä tahansa muu kuin Tikkurilan Tokmanni. Saakeli :D Palaan vielä tarkemmin näihin tuotteisiin kun ehdin niitä testailla kunnolla, mutta tässä nyt ensi-intoilut!

No, miltä vaikuttaa?

(Tuotteet saatu. Essencen meikkejä myydään mm. Halpa-Halleissa, Tokmanneilla, Kärkkäisellä ja Citymarketeissa sekä Pretty-verkkokaupassa.)

Kurkkasitko jo nämä?

28 kommenttia

 1. Taattua essenceä:) Kunpa näitä sitten myös löytäisi jostain myymälästä, että voisi käydä katselemass ennen ostopäätöstä. Yleensä uutuudet ovat suorstaan kiven alla, ja nettikaupat ainoa hitaan liikkeelle lähtijän turva:)

 2. Mä en nykyään edes viitsi lähteä etsimään mitään kyseisen merkin uutuuksia koska niihin ei ikinä törmää missään päin Turkua. Alkaa vaan ottaa päähän kun käy kurkkimassa ja tulos on nolla.

  1. Ymmärrän. Mutta kuulin että näitten pitäis valtaosin olla osa uutta pysyvää valikoimaa, eli luulis löytyvän hyllyistä!

  1. Joo on kyllä ihanan hehkuva tuote! Pullo vaan on aika hurja, ”suihke” tulee lähinnä isoina roiskeina aluksi, nimimerkillä onneksi koitin eilen ensin lavuaariin :D

 3. Lahden Kärkkäiseltä juuri bongasin kanssa nämä uutuudet. Toi Colour boost huulikiilto on upeen värinen, mutta vaatii alleen rajauksen. T. Huulikiillot oli eilen pitkin poskia ?. Toi glow to go on aika isoa pisaraa ainakin aluksi mutta jättää kyllä upeen glow! Ja löysin myös sen kosteuttavan suihkeen ja se tuoksu on rakkautta ❤️ ja tekee mitä lupaa myös ? Tuo primeri pitää jostain kyllä metsästää, on aikas lupaavan kuuloinen!

  1. Joo tommoset vinyylilakat on usein aika haasteellisia pysyvyyden suhteen, ohuthuuliselle ihan mahdottomia :D

   Onneksi varoitit tuosta Glow to Go:n suihkeesta, koska sieltä tuli tyyliin lusikallinen kerralla aluksi :D sun kommentin lukeneena osasin koittaa sitä ensiksi lavuaariin enkä suoraan naamalle…jälki on kyllä ihanan hehkuvaa! Pitää vaan opetella oikea tekniikka sen pullon kanssa :D

 4. Olin toissaviikolla Berliinissä ja kurvasin tasan jokaiseen vastaan osuneeseen dm:n ja Rossmanin myymälään, ja kaikissa sama juttu: essencen telineet on puolityhjiä ja uutuushyllyillä oli vain murusia todisteena niillä joskus köllötelleistä ihanuuksista. Siis jopa Saksassa..?! Alan jo epäillä että tämä telineiden tyhjyys on essencen tietoinen markkinointitoimintatapa; ”meidän kokoelmat on niin hot and happening että kansa ostaa nopeammin kuin me ehditään tuoda tavaraa hyllyyn”. Grr. Kivoja uutuuksia, mutta mahdollisuudet iskeä kyntensä niihin on yhtä hyvät kuin voittaa lotossa… :)

  1. Äääh tyhmää! Luulis tosin että uutuuksia täydennettäis pitkin kevättä, koska kyse ei oo Trend Editionista vaan uudesta vakiovalikoimasta. Ainakin osa näistä pitäis jäädä ihan pysyvään valikoimaan.

 5. Kuopiossa tuli testerit hyllyihin viikko sitten ja sen jälkeen ei ole tapahtunut mitään. Nimim. joka toinen päivä tyhjiä hyllyjä tarkastamassa käynyt. Ei ole myöskään tullut vielä Kosmeti4lessille, ainoa paikka missä uutta valikoimaa on näkynyt on Kärkkäinen. Onneksi nämä ovat kuitenkin sitä hieman pysyvämpää valikoimaa, että ehkä näihin joskus päästään käsiksi.

  1. Mä kävin kans lähi-Tokmannillani tuijottamassa tyhjiä hyllyjä. Luulis tosiaan että näitä saisi pitkin kevättä ja kesää vähän helpommin, kun alkuhype on laantunut :D

 6. Tilasin muutamia juttuja jo Kärkkäiseltä kun en malta odottaa enää pidempään :D
  Pretty.fi lopettaa essencen myynnin kokonaan. Pah!

 7. Siis se kirkas leimasin on I-H-A-N-A! Aika löllö mutta tosi miellyttävä käyttää. Ehottomasti suosittelen etsimään sen käsiisi. Myös nuo irtoglitterit on tosi kivoja, mahtavaa saada niitäkin edullisemmalta brändiltä.

 8. Mä oon metsästänyt näitä kans jo ihan sormet syyhyten! Niin paljon kaikkee ihanaa! Tänään näin keskustassa jo yhdellä Tokmannilla uudet hyllypaikat ja testerit, joten ehkä siellä onnistaa jo ensi viikolla! Aion alkaa nyt varmaan soittamalla pommittaa kaikkia paikkoja, ettei tarvi kaikissa rvaata turhaan. :D

 9. Pretty on ilmeisesti luopumassa Essencestä, koska mitään uutta ei ole tullut ja valikoima oli tosi pieni ja alessa.
  Mä sain tuon suihkeen käsiini ja se vaikutti tosi kivalta, mutta pullo on ihan susi. Täytyy tutkailla, saisinko siirrettyä sen johonkin hienojakoisempaa suihketta tarjoavaan pulloon:)

  1. näemmä..enpäs tiennytkään. plääh.

   joo se pullo roiskaisee lusikallisen kerralla, testasin viikonloppuna….

 10. No nyt on kyllä taas vaikka mitä ihanaa ja söpöä, näitä täytyis kyllä päästä hypistelemään. Mustakin vaan tuntuu, että meidän lähiTokmannille ei ikinä tuu mitään uutuuksia tai sitten ne rohmutaan sieltä niin nopeasti, että en kerkeä niitä näkemäänkään. Plaah.

 11. Tammiston Tokkarilla kaksi hyllyä, mutta nekin usein tyhjät ja osa testailee muitakin kuin testereitä :( Myös Tammiston Cittarilla on Essencea ja Catricea. Tiksistä pääsee julkisilla hyvin Tammistoon :)

 12. Kärkkäisen verkkokaupassa on aika hyvä valikoima Essencen uutuuksia ja vanhempia meikkejä. Sieltä oon tilannut pari kertaa kun en oo malttanut oottaa kauppoihin saapumista :)

 13. Riemusta kiljuen riensin viikonloppuna hakemaan Essencen uutuuksia. Salon Citymarketista ei löytynyt läheskään kaikkia; luomiväripaletit, Dewy Glow -highlighter(<3) ja Glow to Go. Nappasin mukaani Dewyn ja My Shell Is My Castel -paletin ja voi vitsit, että voi pientä ihmistä harmittaa. Merenneitopaletin kultanen on yksinään todella pliisu luomella. Pakko kerrostaa keltasen kanssa, että se näyttäis joltain. :( Siniset oli kyllä mun mieleen ja muita en oo ehtinyt kokeilla. Essencen ne yksittäiset luomivärinapit on ollu kyllä hyviä, joten tosi pettymys oli toi paletti ihan vaan yhden värin perusteella. Highlighter stick saa kyllä multa hurraahuudot, mutta ei parane sienellä tai siveltimellä levitellä tai efekti katoaa.

  1. Näitä uutuuksia alkaa tulla ilmeisesti vasta nyt Suomeen, siinä taisi olla joku viive. Juttua kirjoittaessani luulin että tulivat jo helmikuun aikana..

   Kultaiset sävyt on usein huonoja/heikkopigmenttisiä laadultaan, samoin keltaiset, siis melkeenpä merkistä riippumatta. En tiiä mikä siinä on :/ mulla on essencen luomiväreistä aika vaihtelevia kokemuksia, valtaosa on ollut hyviä paleteissakin mutta sitten taas jotkut ovat olleet ihan surkeita. Dewy Glow’sta oon tykännyt tosi paljon! Sellanen kiva arkeenkin sopiva efekti. Noi voidemaiset täytyy tosiaan aina häivytellä sormin taputtelemalla :)

Vastaa