Essencen ja Catricen joulukalenterit 2018

Kirjoitin jo aiemmin lokakuussa jutun tämän vuoden kiinnostavimmista joulukalentereista, mutta sittemmin sain pr-toimistolta yllätyksen, joka kirvoitti uuden joulukalenteripostauksen!

Tiesin kyllä, että essenceltä tulee tänäkin vuonna joulukalenteri. En kuitenkaan maininnut siitä alkuperäisessä kalenterijutussani mitään, koska viime vuonna essencen kalenteria oli liki mahdotonta saada käsiinsä. Sitä myytiin pk-seudulla ainoastaan yhdessä kaupassa ja sekään erä ei ollut kovin suuri. Nyt asiat on onneksi toisin!

Essencen kalenteri tulee myyntiin nyt loka-marraskuun vaihteessa, ja sitä toimitetaan lähes kaikille jälleenmyyjille! Helpoimmalla pääsee, kun nappaa omansa Tokmannin verkkokaupasta, kas tässä. Olin tosi ilahtunut tästä uutisesta, koska edulliselle meikkikalenterille on ilman muuta kysyntää.

Kalenteri on pakattu umpinaisen näköiseen laatikkoon, joka on tavattoman kauniisti kuvitettu. Joka sivulta löytyy palanen talven ihmemaata. Sivuilta löytyy myös luukut, jotka paljastavat numeroidut laatikot, joiden sisään tuotteet on laitettu. Jokainen tuote on siis omassa pahvikotelossaan.

Kalenteri maksaa noin 29 euroa, eli se on todella edullinen ylläripaketti! Toki on selvää, että edullinen hinta tuo mukanaan myös kosmetiikkaan liittymätöntä täytetuotetta. Yritin vilkuilla sisältöä sillä tavalla, etten kyyläisi itseltäni yllätystä pilalle, ja laskin nopeasti että viisi tuotetta oli sellaisia jotka eivät kosmetiikkaan liittyneet. Lisäksi oli jokunen sellainen oheistuote, jotka ovat kyllä käyttökelpoisia mutta eivät varsinaisesti kosmetiikkaa. Kalenterissa on sekä meikkejä että kynsitarvikkeita. Kaikki tuotteet ovat täysikokoisia.

Myös essencen sisarusmerkki, Catrice, on tuonut markkinoille oman joulukalenterinsa ja se onkin hieman erilainen kuin muut myynnissä olevat kalenterit! Ideana on, että kalenteri kootaan itse. 39,90 euroa kustantava pakkaus sisältää 24 täysikokoista meikkituotetta, numerotarrat ja paperipussit. Kalenterin voi siis koota haluamallaan tavalla ja toki pusseihin voi laittaa Catricen tuotteiden lisäksi jotakin muutakin. Tää on mun mielestä aivan älyttömän ihana lahjaidea! Catricen kalenteri on myynnissä ainakin Tokmannin verkkokaupassa ja myymälöissä.

Essencen kalenteria myydään Citymarketeissa, Halpa-Halleissa, Minimaneissa, Tokmanneilla, Kärkkäisellä, Tuurin kyläkaupassa ja Carlsoneilla, sekä Tokmannin verkkokaupassa.

Mitäs tykkäätte essencen kaltsun ulkoasusta ja tuosta Catricen DIY-kalenteri-ideasta? :)

(Essencen kalenteri saatu. Postaus sisältää mainoslinkin, jonka klikkailusta en hyödy, mutta jonka kautta tehdyistä ostoksista saan pienen komission. Mahdolliset komissiot käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen.)

Kurkkasitko jo nämä?

4 kommenttia

 1. Voipi käydä niin, että nakkaan Essencen kalenterin ostoskärryyn Tokmanni- tai Cittari-reissulla;) Onpa edullinen ja täysikokoisista tuotteista iso papukaijamerkki kylkeen!

  1. On kyllä tosi halpa! Kiva että tulee näitä edullisempiakin vaihtoehtoja, kun suurin osa kosmetiikkakalentereista on kuitenkin tosi arvokkaita.

 2. Tänä vuonna on kosmetiikkakalentereita näkynyt vähän joka paikassa, Tokmannin lisäksi mm. Citymarketissa on useita eri vaihtoehtoja. Ei enää tarvitse ostaa ulkomailta. Uskon, että kysyntään on vihdoin vastattu.
  Jotenkin innostukseni viime jouluna lopahti, enkä meinaa kosmetiikkakalenteria ostaa. Siinä on sama juttu, kuin Bette Boxeissa yms. – tulee liian paljon tuotteita/värejä joilla ei tee yhtään mitään. Mutta kyllä on mielenkiintoista katsoa, mitä blogeissa availlaan joulukuussa.
  Tänä vuonna pidättäysyn perinteisessä kissakalenterissa. :)

  1. Joo, hyvin laajalla jakelulla brändit on tähän joulukalenterihommaan lähteneet! Hyvä että löytyy paljon vaihtoehtoja kotimaan kamaraltakin.

   Tutuilta merkeiltä uskallan ostaa kalenterin sokkonakin (kuten tänä vuonna Lumene, jonka ostin), mutta jos vähänkään epäilyttää niin tarkastan sisällön etukäteen. Ainakin kursorisesti. Sitten ei mene rahat hukkaan, ja jos lokakuussa yytsii sisältöä niin tuskin sitä enää joulukuussa kovin tarkkaan muistaa :D Joka tapauksessa, kissakalenteri on aina hyvä vaihtoehto :)

Vastaa