Dupeja ja decaleita

Harmaaseen taittavat violetit lakat taitavat olla mun heikko kohtani. Niitä on eri muodoissa kerääntynyt useampia, ja uusimpia ostoksia kokeillessani löysin mun valikoimista peräti kolme lähes identtistä lakkaa: Essie Bangle Jangle, Sally Hansen Salon Manicure Delphinium sekä Essence Ballerina’s Charm.

sally hansen delphinium vs essence ballerina's charm
.

Kuvassa Sally Hansen Salon Manicure Delphinium ja Essence Ballerina’s Charm. Sally etusormessa ja nimettömässä, Essence keskisormessa ja pikkurillissä. Molempia kaksi kerrosta. Essence on vähän tummempi ja sinisempi kuin Sally, ja lisäksi Essencessä on ihanaa pientä shimmeriä. Tuo kuva kyllä jännästi korostaa lakkojen eroja, oikeasti Essence ei ole aivan noin sininen. Lakat eivät siis ole täysiä dupeja, mutta keskenään niin samantyyppisiä, että on turhaa pitää molemmat.

IMG_7597
.
IMG_7598
.

 

Essien Bangle Jangle ja Sallyn Delphinium sen sijaan ovat aivan identtisiä. Jostain syystä en nyt löydä mistään kuvaa jonka mielestäni niistä lakoista otin, mutta uskokaa nyt mun sanaa. Essien leveää Suomisutia ei voita mikään, ja koostumus oli muutenkin miellyttävämpi kuin Sallyssa. Delphinium saa siis mennä kirppislaatikkoon, vaikka ihan laadukas ja kaunis lakka onkin.

Lakkasin kynnet Delphiniumilla ja Ballerina’s Charmilla ihan vain vertailutarkoituksessa, mutta livenä lakkojen hiuksenhieno sävyero oli niin huomaamaton, että asettelin vain siirtokuvat kynsille ja olin rauhassa tyytyväinen hillityn sievään lakkaukseen.

IMG_7603
.

Kukkadecalit oli aivan sievät, mutta toi kultainen glitteri oli musta vähän nääh. Ei sitä irtikään saanut, yritin kyllä rapsutella.

IMG_7605
.

Eipä lakkojen eroa tuosta ylläolevasta kuvasta varmaan huomaisi, jos ei tietäisi kynsillä olevan kahta eri lakkaa. Tällaisissa tapauksissa on helppo heittää lakka kirppislaatikkoon. Toisaalta on ihan yhtä perusteetonta pitää sekä Bangle Jangle että Ballerina’s Charm, mutta en pysty päättämään kumman pitäisin. Pidän siis molemmat. Because I’m worth it!

Nöyrimmät anteeksipyyntöni jankkaavasta ja itseään toistavasta kirjallisesta annista. Vetoan siihen, että teloin nilkkani treeneissä ja sitä särkee julmetusti enkä pysty keskittymään bloggaamisen yhtään… *itk* Tsemppaan ens kerraksi! (ehkä)

Translation: Sally Hansen Salon Manicure Delphinium, Essie Bangle Jangle and Essence Ballerina’s Charm are pretty much dupes to each other. Essence has some shimmer in it, mut on the nail it’s so subtle that it looks like a creme polish. No reason to keep all of these. Delphinium, you’re fired. 

Kurkkasitko jo nämä?

8 kommenttia

 1. Voimia! *lohduttaa* ♥
  Kauniit on kynnet. =)

  Ostin just jonkun ton tyyppisen Sallyn Prisman alelaarista. Ei, se olikin Greige Gardens.
  Noi on sit varmaan mulle? ;D

  1. Ota kokovartalopuudutus, se ei nilkkaa paranna, mutta on hirveen paljon hauskempi sairastaa… ;D

   Näin se homma etenee, ja kaikki on tyytyväisiä. =D

Vastaa