Delush Polish The XO Collection Swatches

Howdy! CesarsShop on saanut täydennystä Delush Polish -indielakkoihin, joten pääsen viimein julkaisemaan XO-kokoelman swatchit, joita olen hillonnut kuva-arkistossani jo viikkoja. Nämä kolme ystävänpäiväkokoelman lakkaa myytiin loppuun nopeasti, joten tuntui pöljältä julkaista esittelyjä ilman että lakat olivat ostettavissa. Kuvat on erilaisia kuin yleensä, koska otin ne Cesarsin verkkokauppaa varten. Olen siis saanut lakat Cesarsilta esiteltäväksi. Oli aika rankkaa kuvata valkoisella taustalla ja ilman mun tavaramerkiksi muodostuneita kukkia :D

Delush Polish Love Me Lights Out
Delush Polish Love Me Lights Out

Love Me Lights Out on valkopohjainen crelly, jossa kelluu kultaisia, violetteja ja vihreitä glittereitä sekä isoja violetteja pyöryläglittereitä ja neonpinkkejä tähtiä. Aikamoinen kattaus kaikkea! Koska isoimmat glitterit ovat todella kookkaita, katsoin parhaimmaksi kerrostaa lakan valkoisen cremen päälle. Alla on yksi kerros Essien Blancia, ja sen päälle lakkasin kaksi ohutta kerrosta Love Me Lights Outia. Pidin pulloa hetken ylösalaisin ennen lakkaamista, etteivät isoimmat glitterit jääneet uinumaan pullon pohjalle. Koostumus on tällaiseksi glitterpommiksi varsin hyvä: pohja on sopivan ohutta kerrostamiseen ja levittyy helposti kynsille. Samaten se tasoittuu itsekseen mukavasti, mikä on ehdottomasti plussaa, tähtiä ja isoja ympyräglittereitä kun joutuu väkisinkin hieman asettelemaan sopiviin kohtiin. Päällä yksi kerros HK Girl -päällyslakkaa.

Delush Polish Make Me Blush
Delush Polish Make Me Blush

Make Me Blush nähtiinkin jo aikaisemmin mun kynsillä täällä. Kyseessä on hento, murrettu vaaleanpunainen lakka kultaisella mikroshimmerillä varustettuna. Shimmer on hyvin hienojakoista ja antaa lakalle kultaisen hohteen. Make Me Blushia on kuvassa kolme kerrosta, kahdella kerroksella tulos on puolipeittävä. Lakka on koostumukseltaan melko paksua ja toimii paremmin runsailla kerroksilla kuin ohuilla. Tasoittuu hyvin itsekseen. Päällä yksi kerros HK Girl -päällyslakkaa.

Delush Polish Je ne Sais Quoi
Delush Polish Je ne Sais Quoi

Je ne Sais Quoi on suosikkini tästä kolmikosta (no ylläri, siinä on minttua). Lakassa on harmahtavanvalkoisella pohjalla erikokoisia vaaleanpunaisia ja mintunvihreitä/turkooseja kuusikulmioglittereitä ja pyöreitä glittereitä sekä suuria vaaleanpunaisia pyörylöitä. Tykkäsin lakasta tosi paljon, sillä väriyhdistelmä on älyttömän herttainen. Koostumus on samanlainen kuin Love Me Lights Outissa, ohut muttei liru, helposti hallittava ja tasoittuva. Alla jälleen yksi kerros Blancia, päällä kaksi ohutta kerrosta Je ne Sais Quoita ja yksi kerros HK Girl -päällyslakkaa.

Pakko muuten antaa erityismaininta lakkapullojen mattapintaiselle korkille: valokuviin ei tule ylimääräisiä heijastuksia eikä korkissa näy jokainen pölyhiukkanen ja sormenjälki! Arvostan. Suti on myöskin mulle mieluisa, jämäkkä ja sopivan leveä.

Lakat on nyt ostettavissa täältä. En hyödy linkkien klikkailusta tai mahdollisista ostoksista.

Mikä oli kivoin? :)

Translation: I got this Delush Polish The XO Collection for review from CesarsShop a while back, but since they sold out really quickly I waited for restock until publishing the review. Now they are back in stock so here we go! XO has three cute polishes that make a nice, compact mini collection.

First up is Love Me Lights Out, very Spring-appropriate glitter bomb with green, golden and purple glitters, large purple circles and neon pink stars in a white crelly base. Base has a nice formula, thin and self-levelling and doesn’t cover too much of the glitters. I used two thin coats over one coat of Essie Blanc. The large circle glitters and stars needed a bit of placing but were relatively easy to get out of the bottle. All in all the glitter payoff was very good. I recommend keeping the bottle upside down for a few minutes before applying to minimize fishing the larger glitters. 

Make Me Blush is a delicate muted pink with golden micro shimmer that sets a golden sheen on the polish. Very pretty and subtle shade. Formula was a bit on the thick side so it works best with thicker coats. I used three thin coats here. 

Je ne Sais Quoi is my favorite of the three. Greyish white crelly base with pink and mint glitters in various shapes and sizes creates a sweet, fresh look. I love anything with mint in it so consider me a fan! Formula was similar to Love Me Lights Out: easy to apply and self-levelling, thin but not too thin so no pooling on to the cuticles. Glitter payoff was very good. Again I recommend keeping the bottle upside down for a few minutes. I applied two thin coats over one coat of Essie Blanc.

Delush Polishes have a matte cap which I appreciate a lot – no fingerprints on photos! Also I liked the brush very much, it’s sturdy and wide enough. All swatches are shown with one coat of HK Girl top coat. For a variety of Delushies check out their webshop here :) Finnish nail polish lovers can shop at CesarsShop!

 

Kurkkasitko jo nämä?

15 kommenttia

 1. Mahtikuvat – jälleen! Tuo make me blush on kaunis! Mulla tosiaan oli ennen fiksaatio noihin creme-glittereihin mutta nyt ei enää nappaa. Tosin nämä kaksi on varsin nättejä myös. :3

  Hyvää viikonloppua!

  1. Pakko tulla vielä kommentoimaan että tämän postauksen inspiroimana eksyin Delush Polishin sivuille ja… Noh. Loppu on historiaa. Kiitti Emma! :D

 2. Hmm, mun täytyy nyt sanoa että tykkään eniten Make Me Blushista, koska noi glitterpläjäykset on jotenkin liian sekasotkuja mun makuuni. :) Hienot swatchit!

 3. Je Ne Sais Quoi houkuttelisi kovasti, vaikka vähän epäileväinen olen aina noiden glitterjellyjen kanssa… Ja tuo ekakin on aika kaunis, vaikka olen ottanut tehtäväkseni vihata tähden mallisia glittreitä. Selvästi mua yritettään nyt käännyttää indie-faniksi myös :D

  1. Mut se ei ookaan jelly! :D Kolmella kerroksella noi glitterit peittäis yksinään, mutta tykkään laittaa samanvärisen cremen alle, niin lopputulos ei oo sitten möykkyinen eikä glitterit peity liikaa :) haha no jo on aikakin kääntyä indiefaniksi :D

 4. Heh heh.. Nyt ei enää haittaa kattoa näitä kuvia. Eka satsi indie-lakkoja on jo tulossa!!! Ehkä mä hankin myös yhden tommonen glitterlakan =P Ne näyttää jotenkin metkoilta.

   1. Jaettiin tilaus kaverin kanssa niin nyt vasta kaksi lakkaa, Picture Polishin Gravityn ja Girly Bitsin Stormy Skies. Mutta Gravity on niin hieno!

    1. Oijoi se Gravity on upea! En yleensä välitä multichromeista mutta niitä PP:n lakkoja oon kyllä katellut sillä silmällä jo pitkään. Ja voi kuinka nätti tuo Stormy Skies kanssa! Lääh.

Vastaa