Coffee, I love you.

moyou london the cookbook collection 04

Maanantai, tuo kahvin suurkulutuspäivä. Maanantai on siitä paha, että sitä seuraa tiistai, joka on viikon pahin maanantai.

On se kuulkaa kumma, miten unirytmin korjaaminen ei viiden arkipäivän aikana meinaa millään onnistua, mutta pieleen sen saa keikautettua kyllä yhdessä yössä. Mua ei kertakaikkiaan ole tehty tähän aamuihmisten masinoimaan maailmaan.

opi going my way or norway
.

OPI:n Going My Way or Norway? ei nyt ehkä ihan kahvin värinen ole, mutta jospa se lattesta menisi. Itehän en kyllä mitään latteja siemaile, kyllä se pittää ihan kunnon kahavia olla. Kerran muuten kahvilassa leikin kunnon kaupunkilaista ja otin chai latten. HYI. Ei oo ihmiselle tarkotettu se. Makeaa liisteriä jollain omituisella juurikkaan jälkimaulla ja hinta sopivat miljoona euroa. Kyllä taas pientä maalaista huijattiin pahemman kerran.

Kyllä se niin on, että kahviin saa laittaa ainoastaan suklaata, jos se nyt välttämättä jollain on pilattava. Tosin kyllä mä ihan oikeasti tykkään suklaakahvista, taidankin ostaa sitä heti huomenna…

moyou london the cookbook collection 04
.
.
.

Kukahan aamuterroristi tän Suomen virka-ajan on keksinyt? Mulle sopis paljon paremmin esimerkiksi 10-18 oleva työaika. Tai oikeastaan 12-15. Se ois jees. Taukoja tai palkkaa ei tietenkään sais vähentää. Ois just hyvä!

Nyt muuten tekee sitten ihan hulluna mieli kahvia ja tätä kirjoittaessani kello on puoli yksitoista illalla. Nngghh! Onko oikeasti mitään parempaa tuoksua kuin aamukahvi? Ja se ääni kun kahvia kaataa kuppiin…sen kanssa kilpailee vaan viinin pulputus lasiin tai kuoharipullon korkin poksahdus :D Oon aika myöhäisherännäinen tässä asiassa, kahvia opettelin juomaan vasta yliopistossa (en oikein tiedä miten selvisin aamuista siihen saakka) ja viini ja kuoharikin on tulleet suosikeiksi vasta ihan viime vuosina. Kiitos vaan Ranska, pelastit minut siideriltä.

.
.

Going My Way or Norway tarttui heräteostoksena matkaani Emotionin alelaarista muutama päivä sitten. Blogosfäärissä sitä on kovasti kehuttu, mutta epäilin värin sopivuutta itselleni. Pelko oli turha, sillä tykkään tuosta jännästä toffeisesta sävystä ihan mahdottomasti ja lakan laatu oli ihan älyttömän hyvä, se liukui kynsille ihan itsestään ja peitti kahdella kerroksella. Kahvikuviot on (reikäisesti) leimattu MoYou Londonin laatasta The Cookbook Collection 04, joka pitäisi löytyä jokaisen aamu-unisen kynsitaiteilijan tai kahvihifistelijän valikoimasta.

moyou london cookbook 04
.

Nyt taidan ruveta iltatoimiin, niin jaksan taas aamulla repiä itseni kahvinkeittimen ääreen tuijottamaan maanisesti kahvin valumista!

Translation: Coffee, the best invention in human history (or the second best, right after Internet). I’m definitely not a morning person so I need coffee to go through life filled with people who are perky and happy in the morning. Ugh. For this mani I used OPI Going My Way or Norway?, which is a lovely polish. It looks like a melted butterscotch and is incredibly easy to apply and opaque after two thin coats. The coffee plate I used for stamping is MoYou London Cookbook Collection 04. Thanks for visiting and have a great day!

Kurkkasitko jo nämä?

30 kommenttia

 1. Aamukahvia tässä siemailen, onneksi tai muuten ois myös pitänyt alkaa keittämään. Tää laatta on niin ihana ja siks mä myös joskus tilasin sen ja samaisesta syystä vielä samaisesta putiikista ostin tän oman samanvärisen lakkani jonka myöskin epäilin olevan hieman kyseenalaisen värinen. Mun normaali työpäivä alkaa klo 10 tai 12, ja se sopiii mulle. Tällä hetkellä joudun olosuhteiden pakosta menemään jo klo 8-9 aikaan, and I don’t like it. Ihminen joka on sata vuotta tottunut siihen ettei epäinhimillisiin aikoihin tarvitse julkisesti näyttäytyä, tämä on itseasiassa ihan jees! :D Vaikee päättää! Tahdon johtajan palkan, opettajien lomat ja osa-aika duunarin työtunnit! Rock, ihanat kaffikynnet!

 2. Mäkin niin toivon, että olisin oppinut juomaan sitä kahavia. Vaan kun ei niin ei. Juodaan sitten energiajuomaa jos väsyttää, eli aina. Kahvi tuoksuu niin hyvälle pavuissa, mutta kun sen saa kuppiin, niin ei mene alas. Paitsi nyt jouluna saatiin jokin hienompi juhlapakkaus kahvia niin siinäpäs ei ollutkaan enää tunkkainen jälkimaku kuten tavallisessa kahvissa ja sitä voisin kuvitella juovanikin. Eli kai mulla vaan on niin hienostunut maku…? :’D

  Lakka näyttää mun silmään oikein ihanalta, tykkään juuri tuollaisista! <3

 3. Emma. Chai Latte ei oo kahvia. Se on teejuoma. Ei ehkä sitten ihme, ettei maistunut :D Ja joo, se on kyllä aika äkkimakeaa.

  Enkös minä sanonut että mitäs minä sanoin! Going My Way Or Norwaysta ei voi olla tykkäämättä, se nyt vaan on ihan huippulakka kaikin puolin. Ja kynnet on kans huiput, t: toinen kahvihälppä.

  1. Joo tajusin kyllä nopeasti että sehän olikin teejuoma, mutta MIKSI SEN NIMESSÄ ON SITTEN LATTE! ihan dorkaa :D

   Kyllä, se on ihana! Kiitos :)

 4. Onneksi tuo laatta on tulossa jo postissa. En voinut enää kahvi-ihmisenä elää ilman sitä kuten en ilman aamukahvianikaan, joka on muuten vielä keittämättä, koska kirjoitan tässä kahvikynsistä. Harmi ettei netin välityksellä voi saada annosta kofeiinia. Mulla on niin tuhottomasti ruskeita lakkoja, että ne suorastaan huusivat tätä laattaa luokseen :).

 5. Oikein hyvin ”teemaan” sopivat kynnet, tykkään! Kahvia pitää kyllä saada, näiden aamuvirkkujen sirkusmarakattien kanssa keitän kolmet pannulliset päivässä :D tuo laatta lähtee kyllä tilaukseen NYT ja koska tykkään elää vaarallisesti, lätkäisen mukaan myös sen stamperin, kaikista ristiriitaisista arvioista huolimatta.

  1. Uskon tosiaan että sulla sitä kahvia kuluu :D Hyvä tyttö, kerro sit mitä tykkäät siitä! Mulla on vielä opettelu kesken :P

 6. Oi ihanat kynnet, leimauksesta tulee mieleen cappuccino! Just tässä siemailen kahvia (tosin maidon kera) :) Ei päivää ilman kahvia, vaikka teetäkin sujuvasti juon joka päivä, mutta jos ei saa päivän aikana kahvia niin ÄRRMURRÖRR! Chailatte uppoo kyllä täällä, tosin harvoin ja se taitaapi olla teejuomaa.
  Kahvin tuoksu on todellakin parasta <3 Joskus teen lakritsikahvia (luomulakritsijauhetta kahvin sekaan oman maun mukaan, nam) ja joo suklaakahvikin tosi hyvää (tosin täällä menee mieluummin tumma suklaa palanen kahvin kyljessä.

 7. herkulliset kynnet! <3 kahvi on hyvää, maidolla ja sokerilla menee, ilman ei sitten millään! sekä kaakaokahvistakin tykkään. Valion Eila lattet on myös aivan ihania, original ehkä paras mutta minttu ja caramel myös ihan hyviä! kannattaa maistaa:D hitsi nyt alko tekee mieli kahvia..

 8. Voi kääk miten ihana lakkaus! :) Kahvi on kyllä aamun, päivän ja iltapäivän oikea pelastaja! :D …Ja nyt tietysti alkoi heti tekemään kahvia mieli, ja tuo kellohan näyttää olevan yksi yöllä. Ehkä sitä malttaa aamuun odottaa nyt kuitenkin :D

Vastaa