Cadillacquer Mother’s Day Trio Swatches

Pari viikkoa sitten sain lievän hyperventilaatiokohtauksen, kun Cadillacquerin Madeleine laittoi mulle sähköpostia ja kysyi, haluaisinko esitellä uuden, tänään julkaistavan äitienpäivälakkakokoelman blogissani. Ai että haluaisinko, no hmm ;) Oikeasti kiljuin kun luin sähköpostia ja suurinpiirtein itkua tihrustin innostuksesta. (IT-tuki voi todistaa.) Aikataulun kanssa tuli pienehköjä ongelmia Ranskan matkan vuoksi. Sain lakat käsiini tiistai-iltana, julkaisu siis tänään torstaina ja keskiviikolle oli varattu jo työpäivän lisäksi vappuillallinen meillä parin ystävän kanssa. Lakkasin siis yötä myöten tiistaina ja keskiviikkona siivosin, lakkasin ja laukoin pihalle kuvaamaan aina kun aurinko vähän pilkahti esiin. Hyvin tehokasta. Tätä postausta kirjoitan aamuyöllä vieraiden lähdettyä. Haastavaa on kynsibloggaajan elämä :D

A few weeks ago Madeleine from Cadillacquer contacted me and asked if I wanted to swatch the new Mother’s Day Trio for her. You can probably quess what my answer was…I was so excited I could barely keep it together! My holiday in France caused some schedule problems, I got my hands on the polishes in Tuesday night, just two days before the release (today). I work full time and we had already scheduled a May-Day dinner with our friends for Wednesday, so I decided to cut back on sleeping and worked with this swatch post in the middle of Tuesday and Wednesday nights :D Oh the problems of being a nail blogger… Madeleine didn’t require anything from me but I just really wanted to get this post out on the release day. So let’s get started shall we? Mother’s Day Trio is a Limited Edition collection and will be sold only in Cadillacquer’s own site. 

Cadillacquer Throughout My Life mother's day trio
Cadillacquer Throughout My Life

Ensimmäisenä esittelyssä Throughout My Life, sinivihreä hololakka turkoosilla shimmerillä. Väri on todella syvä ja intensiivinen, holoefekti näkyy heikommassakin valaistuksessa, mutta on tarpeeksi hillitty jottei lakan varsinainen väri häviä. Koostumus on Cadillacquereille tyypilliseen tapaan jämäkkä ja helposti levittyvä, lakka peittää kahdella kerroksella.

First up is Throughout My Life, an intensive teal holo with blue-ish shimmer. The shade is really deep and impressive. Formula was very good and easy to work with, as usual with Cadillacquers. Throughout My Life is opaque with two coats. Holo effect is visible even in low lighting but not so intense that the base color would look washed out. 

 

cadillacquer mother's day trio throughout my life
in the sun
Throughout My Life cadillacquer mother's day trio
Throughout My Life / lightbox
cadillacquer mother's day trio
lightbox macro

Seuraavana kolmikon glitterihanuus, For All You Do. Lakka on vaaleahko lila crelly, jossa on hätkähdyttävän kirkkaita, korallinpunaisia glittereitä eri kokoisina ja lisänä vaaleanpunaisia hippusia. Väriyhdistelmä on yllättävä ja ihastuttava. Pohja on paljon peittävämpi kuin odotin, kynsillä näissä kuvissa kaksi paksua kerrosta. Glittereitä tulee kynnelle tasaisesti mutta ei liikaa. Koostumus on jonkin verran ohuempi kuin mun vanhemmissa Cadillacquerin glittereissä ja lakkaa tulee tuhtiin sutiin paljon kerralla, joten pienikyntisenä jouduin vähän kynsinauhoja siistimään ylimääräisestä lakasta. Lakka kuitenkin tasoittuu hyvin itsekseen ja oli glittercrellyksi varsin vaivaton tapaus.

For All You Do is a light purple crelly with bright coral/watermelon hexes in different sizes and pink flakies. Very unique and refreshing color combination. FAYD is much more pigmented than I expected it to be and is opaque with two thick coats. Formula is easy, self-leveling and a touch thinner than in my older Cadillacquer glitters. The thick brush picks up a lot of polish and since I have ridiculously small nails I had to do some clean-up after this. Glitter payoff was excellent, not too scarce but not excessive either. 

Cadillacquer For All You Do mother's day trio
Cadillacquer For All You Do
cadillacquer mother's day trio
lightbox macro
cadillacquer mother's day trio
.
For All You Do cadillacquer mother's day trio
For All You Do

Viimeisenä oma suosikkini, Thank You. Lakka on juuri niin yksinkertaisen vaikuttava kuin nimensäkin. Thank You on murrettu vaaleanpunainen lilalla shimmerillä, sinertävillä flakies-hippusilla ja kevyellä holohunnulla varustettuna. Koostumus on erittäin miellyttävä, hieman ohuempi kuin esimerkiksi Cadillacquerin Pinkmanissa, mutta ei valu kynsinauhoille ja tasoittuu hyvin itsestään. Kaksi paksuhkoa kerrosta riittää peittävyyteen. Holoefekti on hyvin hillitty ja uskoisin tämän lakan miellyttävän niitäkin, jotka eivät hololakoista yleensä välitä.

I saved my favorite for last. Thank You is a light muted pink with lilac shimmer, blue-leaning flakies and a light holo effect. Formula was again excellent and self-leveling, very firm yet not thick. Thank You is opaque with two thick coats. Holo effect is very subtle, like a veil if you will :) This polish will probably appeal even to those ladies who usually don’t go for holographic polishes. 

Cadillacquer Thank You mother's day trio
Cadillacquer Thank You / lightbox
cadillacquer mother's day trio
lightbox macro
cadillacquer mother's day trio
.
Cadillacquer Thank You mother's day trio
Cadillacquer Thank You / indirect sunlight
cadillacquer mother's day trio
direct sunlight

Mother’s Day Trio julkaistaan siis tänään klo 17 CET, Suomen aikaa klo 18 Cadillacquerin sivuilla. Lakkoja myydään sekä settinä että yksittäin. Kyseessä on siis Limited Edition, joten älkää pitkään miettikö jos jonkin lakan (tai kaikki) haluatte :) Postikulut on 9,90 USD ensimmäiseltä pullolta ja 0,50 USD lopuilta. Lakat tulevat Sveitsistä, toimitusaika on mun tilauksissa ollut viikon. Samalla voitte napata koriin sen Pink Teddy Bearin, jota eilen hehkutin :D

Lakat on saatu esiteltäväksi, arvioni on rehellisen rakastava. En hyödy linkkien klikkailuista enkä ostoksista.

Mother’s Day Trio launches today at 5pm CET here. Trio is a Limited Edition so don’t wait too long to snatch your faves! Polishes can be bought separately or as a set. Shipping info here. Follow Cadillacquer in Facebook and Instagram for updates and additional info! Polishes were provided to me as a press sample in exchange for my honest review. 

Kurkkasitko jo nämä?

22 kommenttia

 1. Eih! Nää on just niin upeita kun oletinkin niiden olevan, kun näin näistä juttua ekan kerran Cadillacquerin FB-sivuilla. Onko tuo thank you muuten miten samanlainen pinkmanin kanssa?

  1. Thank you on tummempi ja lisäksi taittaa lilaan shimmerinsä vuoksi. Pinkmanissa on sitä kultaista shimmeriä, Thank youssa violettia, ja Pinkmanissa ei oo sitä holoa. Thank you on kylmäsävyinen ja Pinkman lämmin. Mulle ehdottomasti tarpeeksi erilaisia etten luopuisi kummastakaan, mutta se on tietty yksilöllistä että milloin lakat on kenenkin mielestä tarpeeksi erilaisia :D

   1. Luultavasti ne on tarpeeks erilaisia mullekin, yritin vaan että jos vaikka rahat säästyis, mutta mutta..

  1. Joo! Mulla oikeesti loksahti suu auki kun näin FaYDin livenä, niin ihanan kirkkaita noi glitterit on!

  1. Uskaltaisin väittää että ei oo :) (ja jos onkin joku lähellä oleva, Thank You on varmana hienompi ja parempi laadultaan :D)

 2. Tuo sinivihreä kuuluu niihin, joiden ostamiseen sorrun aina, ihana. Yritän täällä taas järjellä ajatella, että ehkä kuitenkin omistan ihan vastaavan lakan jo. Ihania kyllä kaikki!

  1. Mulla ei ollu kyllä mitään vastaavaa kokoelmissa, mutta mä en sinivihreitä juuri olekaan hamstrannut :)

 3. Sain mun ekat Cadillacquerit eilen! Blowfish ja Its going to happen again. Nyt jo tekis mieli tilata lisää, kun kattoo näitä kuvia! Ehkä toi Thank you… =S

  1. Oi! Mä tilasin kanssa tuon Blowfishin torstaina :) Jos mielit näitä lakkoja niin älä aikaile, Madeleine kertoi että niitä ei oo enää montaa pulloa jäljellä!

Vastaa