Ällösöpöt kynnet ja alekoodi!

Oon aivan onnettoman huono tekemään mitään teemakynsiä, juuri ja juuri saan yhdet joulukynnet vuodessa väännettyä, mutta nytpäs tsemppasin ja tein ällösöpöt ystävänpäiväkynnet! Asia tuntui tärkeältä, koska blogin aloittamisen suurin anti on nimenomaan ollut kaikki ne ihanat ihmiset, joihin olen harrastuksen kautta tutustunut ja joiden kanssa on kehkeytynyt ihan oikeita ystävyyssuhteita.

valentine's day nails
.

Kynsillä on pitkäaikainen suosikki, Essien kylmäsävyinen vaalea lila Go Ginza, josta tykkään ihan hulluna vaikka se tarvitseekin kolme kerrosta peittävyyteen. Nimettömän tein jälleen kerran uusiksi kolmeen kertaan, koska en vain onnistunut valkkaamaan sopivaa aksenttisävyä. Päädyin lopulta China Glazen haluttuun ja heikosti saatavilla olevaan No Way José -hitulalakkaan, joka paitsi peittää huonosti, ei myöskään kuivu koskaan. Hieno yhdistelmä.

.
.

Lakkasin Joséta NELJÄ kerrosta eikä viideskään olisi ollut pahitteeksi, mutta siihen en periaatteellisista syistä taipunut. Sechestä huolimatta lakka oli pehmeää vielä kauan lakkaamisen jälkeen. Sinänsä koostumus on kyllä vaivaton eikä José raidoitu tai tee muutakaan typerää, olisi vaan pitänyt lakata se jonkin samansävyisen lakan päälle. En minä No Way Josésta miinuspuolistaan huolimatta luovu, koska… noh, koska se on No Way José ja mahdottoman sievä.

.
.

Sydänleimaus on tehty Konadin vaaleanpunaisella leimauslakalla, kuvio on Pueenin laatasta numero 43. Hempeily-yliannostuksen varmistamiseksi lisäsin vielä vaaleanpunaisia niittejä nimettömiin, ja ovat muuten näin kolmen vuorokauden jälkeen edelleen paikoillaan, kiitos kynsiliiman. Niitit meni vinoon mutta en saanut enää oikaistua niitä, kiitos kynsiliiman.

.
.
.
.

Mutta sitten se otsikossa lupaamani alekoodiasia! Cesarsshop tarjoaa blogin lukijoille ystävänpäivän pika-alen. Koodilla wasting20 saa 20 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista ystävänpäivänä eli 14.2. Koodilla ei saa alennusta postikuluista. Kuvaa klikkaamalla pääset kauppaan, linkin tai koodin käyttö ei hyödytä mua millään tavalla :)

.
.

Ihanata ja suklaantäyteistä ystävänpäivää kaikille tasapuolisesti! Mulla tähän ystävänpäiväviikonloppuun liittyy ihan ultimaattinen tunnelataus, koska viikonlopun jälkeen alkaa herkkulakko. Ketuttaa jo nyt :D Tavoitteena on syödä niin paljon karkkia viikonloppuna, että ei sitten kuukauteen tee mieli mitään hyvää. Ihan varmaan toimii.

Translation: These overly sweet nails were done with Essie Go Ginza, China Glaze No Way José, Konad pastel pink, Pueen plate number 43 and pink studs. Go Ginza is one of my favorite Essie polishes ever, I love the pale lilac/pink color and don’t even mind that GG needs 3 coats. No Way José on the other hand I have mixed feelings about, it’s really pretty but needs at least 4 coats and dries so slow it’s ridiculous. Fortunately it’s formula is really easy to use :) Happy Valentine’s Day to everyone (in advance)! 

Kurkkasitko jo nämä?

17 kommenttia

  1. Ihanan söpöt ja suloiset! <3 Nuo lakat mätsäävät kyllä yhteen hirmu nätisti! Kauhea himotus iski taas hankkia No Way Jose, ehkä minun pitäisi viimein antaa periksi ja ostaa se vielä kun sitä saa. :D

    1. Kiitos! :) Josén kanssa ei kyllä tosiaan ehkä enää hirveästi kannattais odotella, loputtomiin niitä ei niillä parilla ebay-myyjällä voi riittää… :) Ja suosittelen vahvasti lakkaamaan Josén sitten jonkin peittävämmän lakan päälle :D

  2. Ihanat ällösöpöt kynnet =P Mulla on ensimmäistä kertaa niitit kynsissä ja tykkään niistä aivan mielettömästi. Pitää varmaan tehdä tällaiset ystävänpäiväkynnet =) Ja alekoodin aion kyllä käyttää hyväkseni =P
    Tää nyt ei tänne varsinaisesti kuulu, mutta mä en enää pääse kommentoimaan Sissin blogia ilman että kirjaudun johonkin. =( Ennen pääsi. Vai olenko vaan tyhmentynyt? (Hyvin mahdollista..)

    1. Hei Paula, olen tosi pahoillani mutta jouduin estämään häiriköinnin ja asiattomien kommenttien vuoksi mahdollisuuden ns. anonyymikommentointiin eli kommentin voi jättää vain kirjautumalla:( Eli et ole tyhmentynyt todellakaan ja mua harmittaa ihan älyttömästi että joudun rajoittamaan ilm. yhden mäntin vuoksi myös fiksuja ja asiallisia kävijöitä. Toivottavasti voin jossain vaiheessa palauttaa mahdollisuuden mutta seuraan tilannetta jonkin aikaa.

    2. Kiitos! Niitit on kyllä tosi kivoja ja usein myös paljon litteämpiä ku strassit, ni eivät tartu kaikkialle :) Toivottavasti löydät alekoodilla jottai aevan ihanata! :D Sissi tossa selittikin sulle sen kommentointiasian, tosi harmi juttu mutta jospa tilanne rauhoittuisi hetken päästä :)

Vastaa