OPI Germany, how I love thee

Pitkästä aikaa on julkaistu lakkakokoelma jonka mielellään haalisin itselleni kokonaisuudessaan, ihan paria harhalaukausta lukuunottamatta. Kyseessä siis otsikon mukaisesti OPIn Germany. Lienee siis turhaa mainita että lähes tukehduin sylkeeni kun näin Jos edes kynnet -blogin Papun myyvän osaa kokoelmasta Facebookin kynsitarvikekirppiksellä. Ihan kaikkia myytävänä olleita Opeja en ehtinyt itselleni varata, joten paikkasin tätä murhetta muutamalla muulla lakalla…

Ups.

Germany-kokoelmasta mun luokse löysi tiensä kolme lakkaa: Don’t Pretzel My Buttons, Berlin There, Done That sekä Danke-Shiny Red.

opi don't pretzel my buttons
opi don’t pretzel my buttons

No niin, NYT mulla on se täydellinen nude! Kuvissa kaksi kerrosta, tosi hyvä koostumus ja levittyvyys. Kuivuu tasaiseksi, en tiedä miksi tuo keskisormen kynsi näyttää raidalliselta, ei se luonnossa sellanen ollut.

opi berlin there, done that
opi berlin there, done that

Berlin There, Done That on aavistuksen violettiin taittava harmaa, tulee mieleen savi :) Tässäkin levittyvyys, koostumus ja kuivumisaika loistavia, kuvissa kaksi kerrosta.

opi danke-shiny red
opi danke-shiny red

Danke-Shiny Red… whoa. Metallinen, superkiiltävä in-your-face punainen, jossa mukana kirkkaanpunaista shimmeriä. Mun kuvat ei todellakaan tee tälle oikeutta (miksi joudun sanomaan noin kaikista punaisista lakoista joita yritän kuvata..?). Tässäkin muistaakseni kaksi kerrosta ja koostumukset sun muut yhtä loistavia kuin kahdessa muussakin. Ja saanen mainita OPIn leveän siveltimen olevan parasta sitten viipaloidun leivän.

opi danke-shiny red swatch

Germany-kokoelmaan kuuluu yhteensä 12 lakkaa, voitte kurkata ne vaikkapa Scrangien blogista (tolla naisella on ehkä maailman parhaat swatch-kuvat). Mun on _pakko_ saada tuosta kokoelmasta ainakin Every Month Is Oktoberfest, German-icure by OPI, My Very First Knockwurst, Deutsche You Want Me Baby….ja mitä enemmän katselen kummallisen keltavihreää Don’t Talk Bach to Me -lakkaa, sen kiehtovammalta se alkaa näyttää. O-ou. Huomaa että syksy on tulossa, kirkkaanväriset lakat jää kaappiin yhä useammin ja nettikaupoissa mun huomion kiinnittää poikkeuksetta pehmeänsävyiset nudet, harmaat, ruskeat sekä murretut oranssit ja muut syksyvärit. Tämän trendin huomaa kyllä myös tuosta mun fb-kirppiksen lakkasaaliista :)

Vinkatkaas mistä nettikaupoista Opeja saisi edullisimmin? BeautyBaysta olen niitä tilannut viimeksi, mutta veikkaisin että halvemmallakin niitä voisi jostain löytää.

Translation: I got my hands on some polishes from the new OPI Germany -collection (…aaand some other polishes, but more on those later). Ohmygosh they are pure perfection! Collection consists of 12 different shades and almost all of them make me drool over my laptop. Must.have.all.of.them. Check them out here. Dear Anja, what do you think – do those colors represent your country as they should? :)

Kurkkasitko jo nämä?

2 kommenttia

Vastaa