More tangerine – Cloud 9

Pikainen postaus swatchien jatkuessa, nyt vuorossa Sinful Colorsin Cloud 9. Mietin jo hetken että olisiko tämä sama väri kuin China Glazen Orange you hot?-lakka (nähty tässä postauksessa), mutta en ollut ihan niin onnekas…:)

Sinful Colors Cloud 9
Sinful Colors Cloud 9, 3 layers, sunlight

Cloud 9:ssa on runsaasti kultaista shimmeriä ja väri on vaaleahko keltaoranssi. Kullan hohto on kieltämättä kivan näköinen, mutta tää on taas niitä lakkoja jotka ei peitä millään.

Sinful colors cloud 9 swatch
3 layers and still quite visible nail line, indoors

Kolmessa kerroksessa menee mun kipuraja yleensä, useampia kerroksia harvemmin suostun laittamaan ellei tilanne ole epätoivoinen :) Kirkas väri ja läpinäkyvyys ei ole oikein mun mieleen. Ihmettelen myös tuota kuvissakin näkyvää kärkien kulumista, kuvienottohetkellä lakka on ollut kynsillä vasta reilusti alle vuorokauden. Yleensä tuonasteinen kuluminen tulee vasta joskus kolmannen-neljännen päivän tienoilla. Ärrinmurrin.

shade

Nyt lähden miettimään mitä kivaa keksisin kynsille huomista varten, olis kemut tiedossa ja pelkät swatchit alkaa muutenkin jo kyllästyttää!

Translation: this is a quick post since I have a party to arrange for tomorrow :) Nail polish shown here is Sinful Colors Cloud 9. Color is somewhat similar with China Glaze’s Orange you hot? (seen here), but they are not duplicates. Cloud 9 has lots of gold shimmer in it which adds a nice touch, but unfortenately it’s really sheer and 3 coats wasn’t enough to cover my nail line. Also there’s quite a lot of tipwear after less than a day of wear :o not my fav, but pretty color nevertheless. Now I have to figure out how to embellish my nails for tomorrow’s party..I’m getting bored with these plain swatches :)

Kurkkasitko jo nämä?

Vastaa